Fogták magukat, és visszadátumozva csempészték fel az adatokat a vonatkozó kormányzati honlapra.

Fű alatt emelték fel az állami vezetők fizetését – Most kénytelenek voltak közölni ezt, így trükkhöz folyamodtakMTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Titokban emelték fel, és ugyanígy, visszadátumozva tették közzé a miniszterek és államtitkárok illetményéről szóló adatlapokat – mindezt azután tették, hogy a 24.hu január elején közérdekű adatigényléssel fordult minisztériumokhoz, hogy kiderüljenek ezek az adatok.

Az adatlapok pénteken kerülhettek fel december 31-i dátummal a kormany.hu-ra – és ez sem lehet véletlen.

Épp a vagyonnyilatkozati hullámra időzítették, amivel több száz dokumentum mögé elrejtve csempészhették fel a portálra. 

Az adatokból kiderül: nemcsak a Belügyminisztériumnál történt 17,5 százalékos emelés tavaly márciusban, hanem az összes minisztérium összes államtitkáránál és miniszterénél. Így az államtitkároknak 1 millió 975 ezer forintról 2 millió 321 ezer forintra nőtt az illetményük, a minisztereknek pedig 2 millió 633 ezer forintról 3 millió 95 ezer forintra.

Ami viszont teljesen új információ, hogy egy harmadik miniszter csatlakozott az 5 milliós illetményű miniszterek exkluzív klubjába, aki nem más, mint Lantos Csaba energiaügyi miniszter.

Forrás: 24.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Nekem baromira tecc miylen jól fizetjük a fidesz polvezéreket, hogy minél jobban lopják szét és tegyék tönkre az országot.
Nem kéne duplázni a fizut, gyorsítsanak???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@justhpeter: Kb. annyi mint Mészárosnak volt még gázszerelő korszakában.
Pusztai
Ez nem trükk!!
Azt bűvészek alkalmaznak.
Nem bűvészek ezek, hanem aljas hazug, tolvaj, gazemberek!
Ezodabasz
Ezeket mi fizetjük!? A fideSS-konda hogy emelheti a saját fizetését??? Erről nem kéne konzultálni hogy ki mit érdemel?
Nyírfa
@Ezodabasz: 17.39

Évente kellene népgyűlést tartani a Kossuth agorán, egyenként beszámoltatva, és tételesen elszámoltatva a szolgáinkat, majd ítéletet hozni, ki mit érdemel. Látom a hatalmas tömeget, a kivetítőket, és a mobilokon száguldozó ujjakat, ahogy küldjük egymásnak az információkat oda-vissza. Egyből összekapnák magukat, ha tényleg gyakorolnánk a munkáltatói jogainkat. Teljesen fordítva ül mindenki a lovon.
namihami
A becsületes, eredményes és istrángszaggató munka jutalma! Csupa Hungarista Munka Hőse kitüntetésre méltó dolgozó!
Ekkora áldozatkészség és tapasztalat az ország Kánaánba történő vezetésénél ilyen csekély, szinte alamizsna mellett? Ez már a kirablása ennek a gárdának!
Sámannus
Mint a tolvajok, akik éjszaka bemásznak az ablakon. Szarjankó mind, ezekkel a leprásokkal kezet sem fognák, nehogy csirízes legyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.