Fogták magukat, és visszadátumozva csempészték fel az adatokat a vonatkozó kormányzati honlapra.

Fű alatt emelték fel az állami vezetők fizetését – Most kénytelenek voltak közölni ezt, így trükkhöz folyamodtakMTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Titokban emelték fel, és ugyanígy, visszadátumozva tették közzé a miniszterek és államtitkárok illetményéről szóló adatlapokat – mindezt azután tették, hogy a 24.hu január elején közérdekű adatigényléssel fordult minisztériumokhoz, hogy kiderüljenek ezek az adatok.

Az adatlapok pénteken kerülhettek fel december 31-i dátummal a kormany.hu-ra – és ez sem lehet véletlen.

Épp a vagyonnyilatkozati hullámra időzítették, amivel több száz dokumentum mögé elrejtve csempészhették fel a portálra. 

Az adatokból kiderül: nemcsak a Belügyminisztériumnál történt 17,5 százalékos emelés tavaly márciusban, hanem az összes minisztérium összes államtitkáránál és miniszterénél. Így az államtitkároknak 1 millió 975 ezer forintról 2 millió 321 ezer forintra nőtt az illetményük, a minisztereknek pedig 2 millió 633 ezer forintról 3 millió 95 ezer forintra.

Ami viszont teljesen új információ, hogy egy harmadik miniszter csatlakozott az 5 milliós illetményű miniszterek exkluzív klubjába, aki nem más, mint Lantos Csaba energiaügyi miniszter.

Forrás: 24.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Nekem baromira tecc miylen jól fizetjük a fidesz polvezéreket, hogy minél jobban lopják szét és tegyék tönkre az országot.
Nem kéne duplázni a fizut, gyorsítsanak???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
Nekem baromira tecc miylen jól fizetjük a fidesz polvezéreket, hogy minél jobban lopják szét és tegyék tönkre az országot.
Nem kéne duplázni a fizut, gyorsítsanak???
Horizont
Ezekből a fizetésekből egy büdös vasat se érdemlenek meg, mert nem dolgoznak meg érte, nincs mögötte teljesítmény, nem csak jó hanem semmilyen se.
Nem értem ezt a három miniszter kiemelését. Még a gazdasági vagy az energetikait meg lehet magyarázni, na de a kulturális Csáknak miért??
Nekik mindnek meg van az inflációkövető emelés, visszadátumozva. Rohadékok.
sokanvagyunk
@Horizont: Szégyenlik, tehát titkolták is rendesen.
Horizont
@sokanvagyunk: Ezek? Kizárt. Nem akarták, hogy megtudjuk. Ezt meg is értem.
dr. prédikátor
NYUGONDJON LE MINDENKI A PICSÁBA!!! ANYUGDÍJASOK KAPNAK 2 EZER AZ AZ 2000 FT RÉMIUMOT!!!
balos
@sokanvagyunk: Hát szégyenérzetről 1 kultúrhánál sem beszélhetünk,hiszen mikor válaszolni kell 1 könnyebb kérdésre,mindjárt ügyvédet hívnak!Ezeket a nemzethy gyilkosokat is úgy kéne fizetni,mint a német orvosokat:minél több a beteg a körzetében annál kevesebbet kellene kapni a fizetési listáján!Persze,hogy a németek tönkre mennek,hiszen túl vannak fizetve az orvosaik!Itthon meg a felfordulás a nemzethy büszkeség,meg a lovalaglás!
Nyírfa
Szívlapátot érdemelnek, nem fizetésemelést.
Semmit, de semmit nem tanulnak a történelemből, nem is érdekli őket, milyen folyamatok zajlanak, amelyek lázadáshoz, forradalomhoz vezetnek. Biztonságban érzik magukat, Európa nyugis terep a számukra, nem is hagynák el a világ minden kincséért sem. Bezzeg Oroszország, Kína, a drága Ázsia, a türk ősök , na, ők nem viccelnek, amikor lopkovicsokat, hazát árulókat keresnek fel egy visszautasíthatatlan ajánlattal: vagy ugranak maguktól, vagy segítenek.
Eladott Ország
Amíg Brüsszel nem küld pénzt, sajnos az államtitkárok fizetését sem tudjuk megemeli. Mert a lógós tanárok elvitték azt. "Így havi 2 millió 321 ezer forintra nőtt az illetményük. " Szegények, épp hogy megélnek ebből a sok lopás mellett. A hazaárulás csakis értékőrző honorárium mellett kifizetődő gazemberség, rohamosan inflálódó fabatkákért legfeljebb írástudatlan kriplik vállalkoznak ilyesmire, azok meg többnyire nem szívből lojálisak a munkaadójuk iránt. Egyre többe kerül Orbánnak a hívek lojalitása, ha hatalomba akar maradni, akkor pénzelni kell a törtetőket, anélkül nem fog menni. Régi kipcsák mondás: költsék gyógyszerre! Kell is emelni nekik, különben sosem lesz meg a 700 ezres országos átlag. Remélem, Pintér elftárs' azt a 2000 Ft-ot is (nyugdíjprémium) megkapja majd! Kell neki az öreg Wartburgja gyertya cseréjére.
csak úgy....
aki viki szekerét tólja az rossz ember nem lehet, tehát megérdemli ,hogy a nyalása honorálva legyen! :)
Nyírfa
A fenti képre érdemes egy pillantást vetnie annak, aki nincs tisztában Orbán Viktor jellemével, pszichés problémáival.
Cherry
Mert megteheti ez a fidesz csőcselék és a proli primitiv követőiknek meg mindegy...sajnos a tunya népnek is
Cherry
Jó kép ,,tükrözi a"császárt" és bókoló seggnyalóit !!! Hányinger !!!
justhpeter
Vajon mennyi lenne a jövedelme ezeknek az állami "alkalmazottaknak" ha valóban dolgoznának is ? Ezek szerint már tisztán a lopkodásból nem lehet jól megélni, ezért kénytelenek gyenge fizetéssel járó állami állásokat is elvállalni.
division
@justhpeter: Kb. annyi mint Mészárosnak volt még gázszerelő korszakában.
Pusztai
Ez nem trükk!!
Azt bűvészek alkalmaznak.
Nem bűvészek ezek, hanem aljas hazug, tolvaj, gazemberek!
Ezodabasz
Ezeket mi fizetjük!? A fideSS-konda hogy emelheti a saját fizetését??? Erről nem kéne konzultálni hogy ki mit érdemel?
Nyírfa
@Ezodabasz: 17.39

Évente kellene népgyűlést tartani a Kossuth agorán, egyenként beszámoltatva, és tételesen elszámoltatva a szolgáinkat, majd ítéletet hozni, ki mit érdemel. Látom a hatalmas tömeget, a kivetítőket, és a mobilokon száguldozó ujjakat, ahogy küldjük egymásnak az információkat oda-vissza. Egyből összekapnák magukat, ha tényleg gyakorolnánk a munkáltatói jogainkat. Teljesen fordítva ül mindenki a lovon.
namihami
A becsületes, eredményes és istrángszaggató munka jutalma! Csupa Hungarista Munka Hőse kitüntetésre méltó dolgozó!
Ekkora áldozatkészség és tapasztalat az ország Kánaánba történő vezetésénél ilyen csekély, szinte alamizsna mellett? Ez már a kirablása ennek a gárdának!
Sámannus
Mint a tolvajok, akik éjszaka bemásznak az ablakon. Szarjankó mind, ezekkel a leprásokkal kezet sem fognák, nehogy csirízes legyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.