Bayer Zsoltot megvádolták azzal, hogy tudott nagyapja nyilas múltjáról. Most tiszta vizet öntött a pohárba.

Bayer Zsolt nyíltan felvállalta: tudatosan hazudott

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Egy vádjuk van – tette hozzá –, hogy én kvázi hazudtam arról, hogy kikértem a nagyapám anyagait, utána mégis olyanokat nyilatkoztam, hogy a nagyapám emberséges volt, zsidókat mentett, besúgói jelentései pedig semmiségekről szóltak

- mondta az Indexnek Bayer..

Ezt tette most tisztába.

2016-ban egy idős rokonom, akit most sem fogok megnevezni, mert a mai napig él, a kezembe adott négy darab levelet. Kettőt ezek közül a nyilas múltja miatt feljelentett nagyapám védelmében írt két ember. Ezeket a leveleket Ungváry is ismeri. Nem pontosan értem, miért is tartja őket hiteltelennek. A másik két levélben olyan jelentések voltak, amelyeket a nagyapám írt, mint Ungváry is megállapítja, valójában súlytalan ügyekben. Akkor úgy döntöttem, hogy ezeket az információkat nyilvánosságra hozom, mielőtt megteszi más. Abban az interjúban valóban azt mondtam, hogy kikértem nagyapám adatait.

Ha úgy tetszik, tudatosan hazudtam.

Ennek az volt az oka, hogy természetesen úgy gondoltam, amint közlöm, hogy az egyik nagyapám nyilas volt, meg besúgó, az jókora vihart kavar. Nem akartam, hogy emiatt zaklassák a már akkor is idős rokonomat. Nem lett belőle ügy, nulla reakció kísérte, majd eltelt nyolc év, és most újra elővették a történetet. Tehát szeretném leszögezni, hogy nem kértem ki nagyapám anyagait. Bárki besétálhat a Történeti Hivatalba, és megkérdezheti, hogy Bayer Zsolt igényelt-e ilyen dokumentumokat

- hangsúlyozta a lapnak Bayer Zsolt..

Forrás: Index.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegény hazám
HÜLYE!!! Hazudni véletlenül nem lehet, mert a hazugság mindig tudatos mentális cselekmény. Tehát most az egyszer egyet kell értenem ezzel a barommal, hiszen tényleg tudatosan hazudott. Hazugságának célja a többi fidesss harcostársak megvezetése volt. Hazugságát bajtársai biztosan kitörő örömmel fogadják, hiszen az ő agyuk egy-bites.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
Soha nem látott mértékben nőtt az analfabetizmus Magyarországon, talán mert ezek a román barmok betelepedtek hozzánk, a fideszner áldásos tevékenysége,

propeller.hu/itthon/3991091-soha-nem-latott-mertekben-nott-magyarorszagon#v3848872
Eladott Ország
Bayer Zsolt nem tehet arról, hogy ki volt a nagyapja; abban viszont van felelőssége, hogy róla milyen módon nyilatkozik. Bayer Zsolt pedig hazudott nagyapja egykori tetteiről. Bayer: „Ha már a nagyfater igazi seggnyaló volt. akkor én miért nem lehetnék az! Büdös lipsikéim?”
twitter.com/putyingrad/status/1751691378671632615/photo/1
namihami
@Őrnagy: 11.40: Te csúnyán el vagy tévedve! Ez nem utálat, ez csak egy egyszerű felismerés és véleménynyilvánítás egy bebukott hazudozóról! A szavait pedig kénytelenek vagyunk, sokszor akaratunk ellenére is hallgatni, mert az állandó botrányszereplése okán a teljes magyar médiába befurakodik vele! Minden olyan véleményre vagy személyre támad, aki nem hajlandó imádni az ő istenét!
Persze, ez az állandó támadás azzal is jár, ami most történt vele! A Kövér rossz munkát végzett még titkosszolgálati miniszter korában és nem takarította ki a fideszes prominensek aktáit elég alaposan!
Ugyanez a trehányság az oka annak, hogy a Kmalac is menetrendszerűen kénytelen Moszkvába menni és megalázkodni a Putyin előtt! Nyilván nem véletlenül! (egy kis nyakkendő, fészkelődés, szájnyalinkázás, stb)
Az pedig, hogy te vagy ti, ne tudnátok, hogy ki a Zsóti? Hiszen rajta nevelkedtek, az ő ""írásai"" az iránymutatók, jellegzetes figurája a cégnek! Se nem képviselő, se nem hivatalnok---és mégsem egyszerű fizetett bértollnok! De azt gazdagon! És a családi ügyei révén a háta (asszony) is védett állatfaj! Tehát most éppen ő bonyolódott egy ""Ne menjen a napra..."" helyzetbe! Nem buzi (Szájer), nem csalás (Rogán), csak szimpla hazugság, de beleszaladt!
Eladott Ország
Valójában nem azok veszélyesek, akik harapnak, hanem akik nyalnak!
twitter.com/xmedardc/status/1751936415842103642/photo/1
Bayer: „A nagypapa gyalogos huszár kuruc volt! menjetek a picsába elembétékúsok”!
twitter.com/janos_hary/status/1752219830369898625/photo/1
Keresztény illemtanoda. – Csúnyán beszél a gyerek. –
twitter.com/csorike1520/status/1752590990056071672/photo/1
Yeromos
Nem értem miért van annak hìrértéke, hogy bájerzsóti hazudott. Annak lenne hìrértéke, ha igazat mondana, az nagyon meglepő lenne tőle.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.