A Momentum nem nézi tétlenül azt, hogy Novák Katalin kegyelmet adott egy pedofilnak.

Videó – Dagad Novák Katalin botránya: pedofilvédő kordont és molinót húztak

Fotó: Facebook/momentum.mozgalom

Novák Katalin köztársasági elnök kegyelemet adott a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettesének, aki pontosan tudta, hogy az igazgató gyerekeket is molesztált az intézményben.

A Momentum aktivistái a Karmelita elé állított kordonokat elbontották, majd átvitték a Sándor-palotához, felépítették a köztársasági elnök hivatala előtt, és hatalmas molinót tettek rá: „Pedofilvédő Novák Katalin” felirattal.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Terroristák, pedofilok, baltás gyilkosok = fidesz. Valószínűleg rengeteg beteges hajlamú, ferde tagja lehet a fidesznek. Hát még miután mindegyik vitt magával egy másikat! A humánum, a morál meg a jóízlés valami maradványát megőrizve valaki megmaradhat a fidesz körül?! Ép lelkű ember, el tudja valahogy ezt a bandát viselni? Kizárt. Nincs "normális fideszes" és nincs "normális" fidesz szavazó sem mára a fidesz odáig züllött, hogy fideszesnek lenni az nem politikai beállítottság, hanem elmeállapot. Nincs emberarcú fideszes. Ez a narancssárga OV fülbevalós se az, ott maradt mélyen felbújva a jó melegben. Novák a legalja része a hazug mesterkélt széles vigyorával. A fidesz nem párt hanem egy bűnszervezet ! Az volt mindig. Sok naplopó lusta élhetetlen koleszes csinált egy pártot szórakozásból. Mindegyikük parazita érdekes hogy egymásra találtak, mind hazaáruló, tolvaj szemét, söpredék! Minden egyes köztársasági elnökünk exponenciálisan múlja alul az előtte levőt, de Nováknál az x az x-ediken függvény játszik. És minden határon túl közelít a nullához, ami egyben nemzetgazdasági zsenialitásunk alaptétele. "Tanújjon' meg az a gyerek térgyelni, mire a plébánosúr elé kerül!" - Egybit Kálmánné, Rózsika 73, Alsóbögyörős-Valagpuszta
uploads.disquscdn.com/images/fc9926abfb367a6ae46e0a0d5156d6762acd2f4e74d133225e317d72d9890d66.jpg?w=800&h
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pusztai
@Sakk Matt: bájer el is ment átíratta a magánautójat szlovák rendszámura, ott adózzon.
napokban olvastam, állítólag még most is szlovák rendszáma van.
magyar ez a bélféreg?
nem!!!
fideszes!
Sakk Matt
@Pusztai: Azt hiszem, a cége volt a tótoknál bejegyezve és a céges autó rendszáma volt szlovák. De igen, nyilván adót akart elkerülni.
Sakk Matt
@Philip Marlowe: Miért, ki menjen, Orbán, a református? :)
Pusztai
@Sakk Matt: bizonytalan voltam, de amit most olvastam, mintha magán lett volna?
tizenév szlovák rencszám.
itt a házban is van egy lakónak azóta szlvák renCszáma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.