Több nagykövet is megjelent a Fidesz nélkül megtartott, svéd NATO-csatlakozásról szóló ülésen. 

Mi folyik a parlamentben? A Fidesz nem ment el az ülésre, de meglepő résztvevők érkeztek a svéd NATO-csatlakozás megtárgyalásáraMTI/Koszticsák Szilárd

David Pressman amerikai nagykövet több nagykövettársával együtt érkezett a parlament hétfői rendkívüli ülésére – tudta meg az atv.hu. Mint ismert, az ülést Svédország NATO-csatlakozásának ratifikációja miatt hívtak össze az ellenzéki pártok kezdeményezésére. Ahogy megírtuk, a Fidesz és KDNP azonban nem vett részt az ülésen.

Pressman mellett a szlovák, a lengyel, a dán és a norvég nagykövet is bement a parlamentbe. Az amerikai nagykövet a 24.hu riportereinek elmondta: 

Az USA-nak rendkívül fontos az, hogy a magyar parlament végre jóváhagyja Svédország NATO-csatlakozását.

Korábban Pressman azt is mondta:

Mivel Magyarország marad az utolsó szövetséges, aki ratifikálja Svédország NATO-tagságát, az Egyesült Államok üdvözli a február 5-re, hétfőre összehívott rendkívüli parlamenti ülés bejelentését, amely közös biztonságunk e kulcsfontosságú kérdéséről szól. Orbán Viktor miniszterelnök megígérte, hogy Magyarország az első adandó alkalommal cselekedni fog. A hétfői ülésszak lehetőséget biztosít erre.

Az viszont biztos, hogy a kormánypártok bojkottja miatt ma sem fog a kérdésben döntés születni. A kérdésben a napi rend előtti felszólalások után szavaztak. 43 igen, 7 nem és 1 tartózkodás azt jelentette, hogy nem sikerült elfogadni a napirendet és határozatképtelenség miatt berekesztették az ülést.

Forrás: atv.hu

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Még mindig van lejjebb a furkó orbán birodalmában..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@KisTehen: Ezt azután gondolnád,hogy anyádat megtosztad?Nem bírom a mamabuziskodókat!
csak úgy....
@KisTehen: ökör,te az 0rbán iránt érzett szerelmedtöl már totál becsavarodtál! :)
www.youtube.com/watch?v=INv8hbHgBq4
kereső
Kövér lászló megbüntette már kövér lászlót és a fideSS frakció tagjait, mert sorozatosan nem mentek be a munkahelyükre??
balos
@KisTehen: Hát ahhoz ember kell köcsög vállas,nem ilyen fidesses turulbaszott pedofiliánuszcsicskaanyabaszónemzethy vice!Remélem az apádfasza nem volt vastag,mikor beszoptad,hogy feltehesd a tik-takra!?
balos
@KisTehen: Hát azt amit nedveske gecinek vél az vére a hatalomnak!Különben is vedd már be a putyin faszát jobban,hogy akadjon meg a seggedben!
Cherry
De a fizetésüket felveszik ezek a fidesz patkányok, most ehhez mit szól a retkes házmester, hány millió a büntetésük???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.