A vadászat nélkülözhetetlen szerepet tölt be a vadgazdálkodásban és a felelős természetgazdálkodásban – mondta Semjén Zsolt a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban, a 30. FeHoVa (Fegyver, Horgászat, Vadászat) kiállítás szerdai megnyitóján.

Friss fotók Mészáros Lőrincről: elit társaságban töltötte a napot
Fotó: MTI/Bodnár Beáta

A magyar vadásztársadalom javaslatai alapján az utóbbi egy év során észszerű törvények és jogszabályok születtek – jelentette ki a miniszterelnök-helyettes, aki egyúttal Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke is. Hozzátette, hogy az agrártárca, valamint a mezőgazdasági érdekképviseletek és vadászati szervezetek szerdai egyeztetésén megerősödött a partnerség a felek között, akik a vadász- és gazdatársadalmat is együttműködésre ösztönzik.

Nagy István agrárminiszter szintén úgy véli, hogy a vadállomány fenntartásában a vadászat kulcsszerepet tölt be. A következő évek egyik fontos feladata az lehet, hogy a minőségük javuljon a vadászok közreműködésével – hangsúlyozta.

A megnyitó végén Semjén Zsolt a Magyar Természeti-Vadászati Örökségért Érdemkeresztet adta át Reviczky Gábor Kossuth- és Jászai-díjas színművésznek, a Nemzet Művészének. Az Országos Magyar Vadászkamara Aranyérme kitüntetését Bodó Imre József, a dombóvári Fekete István Múzeum alapítója vehette át.

Az eseményen feleségével együtt Mészáros Lőrinc is részt vett, a hvg.hu jóvoltából fotók is készültek Kovács Zoltán, L. Simon László és Semjén Zsolt mellékszereplésével:

Forrás: MTI, hvg.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Hát... én nem cseréltem volna le a Bochkor Gábort ... erre...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Levendula
Hát... én nem cseréltem volna le a Bochkor Gábort ... erre...
lusta
Ez a nemzetrengető, világesemény, Magyarországon mennyibe is került nekünk?
lusta
@Levendula: Van az a pénz. A mi pénzünk.
Horizont
Jesszusom ezen a fotón ahogy röhög mint egy értelmi fogyatékos.
A hideg is kiráz ha ránézek.
Hogy nyalják Mészáros seggét.
Undorítóak.
Clavigo
" a vadászelit "...( vagy mijafaszom )... Vazze,,3 feles után már egymást lövik,,ezek az ökrök,,ha csoportosan tódulnak ki valahová... Lölő..(?) Hát ő itt a nonplus ultra... Édes jó istenem,,gyere le..,,:):):):):)
Nyírfa
Van egy olyan érzésem, hogy ki van nézve Lölö utódja.
balos
@Nyírfa: Szerintem van másik a "pakliban"!Annak pék lehet a szakmája,mert a kenyér sem olyan,mint 89 előtt!Az két kilós barna kenyér,zsírral és cukorral!Ezek a kaviárt is kaviárral eszik és közben a vérünket veszik!
Nyírfa
@balos: 07.02

Arról a kétkilós barna kenyérről beszélsz, amelynek hazáig lerágcsáltam a sarkáról a ropogós héját, aztán megkenve zsírral, hozzá paradicsomot , paprikát felvágva, jól besózva, beflammoltam? :))
balos
@Nyírfa: Hát akkoriban nálunk a gyümölcs és parcsi ritka vendég volt,de nem volt ennyi úr a szemétdombról!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.