Több ezres, egyes források szerint tízezres tömeg tüntetett pénteken a Sándor-palotánál, hogy lemondásra bírja a pedofilmosdató igazgatóhelyettesnek kegyelmet adó Novák Katalin köztársasági elnököt.Kormánymédia a tüntetőkről: dollárbaloldal, Pride-osok, alig vannak

A kormánylapok igyekeznek csökkenteni a demonstráció jelentőségét, az Origo tudósításában például ez olvasható:

Tüntetés van Budapesten. A kegyelmi ügy miatt szervezte a dollárbaloldal, de gyakorlatilag csak pártaktivisták mentek el rá.

A Magyar Nemzet pedig relativizálni próbálja az ügyet:

A baloldal nem mindig ennyire harcos, ha pedofíliáról van szó – írja a Magyar Nemzet. "Megjegyzem, a pedofil bűncselekményekkel kapcsolatban kell fellépni, nem a pedofilokkal szemben, az csak egy betegség" – idézik Konok Péter szélsőbaloldali tévészereplőt az ATV Öt című műsorában a kegyelmi ügy kapcsán. Tavaly pedig az SZDSZ egykori parlamenti képviselője és a Magyar Helsinki Bizottság alapítója, Kőszeg Ferenc Gulyás Márton propagandaműsorának, a Partizánnak adott interjúban úgy fogalmazott: a pedofilok esetében kerülni kell a nyilvános leleplezést és a felelősségre vonást. Emlékezetes: a baloldal nem támogatta 2021-ben a pedofilellenes törvényt.

Kormánymédia a tüntetőkről: dollárbaloldal, Pride-osok, alig vannak

Majd a szexuális zaklatás (valójában szeméremsértés) vádja alól felmentett Donáth Ferenc ügyét igyekszik felmelegíteni:

A Sándor-palota előtti tüntetést megdöbbentő módon az a Donáth Anna szervezte, akinek apja, Donáth László szexuális ragadozó, per van ellene, és Donáth Anna egyszer sem ítélte el.

Mindkét portál néhány száz főben állapította meg a tüntetés létszámát.

Itt egy videó a tömegről, mindenki döntse el, mennyi az annyi:

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Forrás: mno.hu, origo.hu

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Felkeszul a bekamenet. Elen K.Endrevel a pedofillal.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Felkeszul a bekamenet. Elen K.Endrevel a pedofillal.
Aki Én
A fidesz szerint rendben van, hogy pedofilsimogatókat simogatnak
simmering73
Ugat már a pedofilsimogató rubeljobboldal.
Nessy
A királyi média anno az Operaház előtt sem látott tüntetőket, miután a másik oldalt fotózta. A Kossuth téren viszont milliós tömeget számolt! Egyébként a csodálatos Gyermekvédelmi törvényben annyi a valós gyermekvédelem, mint Mackó sajtban a brummogás.
nejlontacskó
Novák Katalin, úgy rendesen beleszart a ventillátorba, erre a kormány és a propagandamédia azt próbálgatja, hogyan lehet ezt a szart is, úgy az ellenzék nyakába varrni, hogy ők tisztának tűnjenek...
troppauerhumer
A FideSS oldalakon -mandiner-már folyik pirostérdű Katica orbánkesztyűbáb tisztára mosása Orbán ,Varga Juci felelőssége eljelentéktelenítése,és a szokásos gyurcsányosítás
mackoka46
Buziházy kegyelme miért nem téma ? A terrorista is felér egy pedofil bűnsegédnek.
lusta
@troppauerhumer: Na azért kérném óvatosabban. Rövidesen megtudjuk, hogy mindez Gyurcsány, Soros, Brüsszel, a sorrend változhat, miatt történt.
Feller_Peti
#############################################
Vladimir Putin és Tucker Carlson interjúja MAGYARUL :
www.youtube.com/watch?v=fOCWBhuDdDo
www.youtube.com/watch?v=X86K9ed0vQw
#############################################

Csak, hogy a háborún és öldöklésen nyerészkedő,
álhíreket terjesztő balfékek se ne unatkozzanak.
izéke
@Feller_Peti: csicskamatyi,az max neked szentírás ami ott elhangzott. Csak a hozzád hasonló nácik hiszik el,hogy putyin csupán világbékét akar és nem is érti,miért bántják,hiszen ő csak egy jóságos nagyapó
verőce21
A baloldal nem szavazta meg a pedofillistázást, a baloldal tüntetett a pedofil törvény ellen, a gyermekvédelem helyett genderlobbi...! bort isznak és vizet prédikálnak...!

EP-ben a gyermekvédelmi törvény ellen kampányoltak, aztán EB elnök beismerte hogy a LMBTQ jogok akadályozása miatt nem kapunk pénzt...!
A gyermekeinket meg kell védeni nemcsak a pedofiloktól, hanem a baloldaltól is...!
Feller_Peti
Na, most így, másik nap sikerült egy két mobilos felvételt is megnéznem a balos nagy tüntikéből.

Jól saccoltam: Nem voltak ezek még egy tized annyian sem. Szerencsétlenek. Zajoskodtak., próbáltak zavart kelteni. Majd oszlottak egyet.

Egy két galamb meg veréb jót szórakozhatott rajtuk. Szánalmas idióták.
balos
@verőce21: Igazad lehet!Mert ha újra hatalomra kerül ne adj isten a ELLENSÉG már remélem nem lesz olyan elnéző a tömeggyilkos nyilasnemzethy gecik ellen!Hogy érezd a törődést pedofilturulbaszó!
nejlontacskó
@Maccska: b+ tényleg ennyire hülye vagy?
RonaGyuri
Egy felettébb jogos kérdés

persze az 5-ös számú lovag vezércikkében lényegében válaszolt rá

Több ezres, egyes források szerint tízezres tömeg tüntetett pénteken a Sándor-palotánál, hogy lemondásra bírja a pedofilmosdató igazgatóhelyettesnek kegyelmet adó Novák Katalin köztársasági elnököt.
A kormánylapok igyekeznek csökkenteni a demonstráció jelentőségét: „Tüntetés van Budapesten. A kegyelmi ügy miatt szervezte a dollárbaloldal, de gyakorlatilag csak pártaktivisták mentek el rá.”
Nos a kérdés nem hamarkodta el Orbán az alaptörvény módosítóját???
verőce21
Ezek a Pride-sok csak a saját jogaikért tüntettek...!
 A baloldalnak pedig "a gyermek csak környezetszennyezés" !
Pusztai
Nekem annyira tecc ez a dollár baloldalazás, miközben epedve várják a 20 mrd nekünk járót.
Szemkilövetőzés, dollárbaloldalazás, sorosozás, ... a dedós bullshit generátor bemenetén és a fidesz belehányja a ventillátorba a szart és beteríti az országot.
Ez az ostoba ellenzék meg sok éve nem tudja visszagyűrni, nevetségessé tenni a fideszt ezzel a mocskos hazugsággal..
troppauerhumer
@Maccska: Nemkicsinagyyonkretén fidióta Csaxólok fidióta, egyagysejtű aluliskolázott ,szellemi alultáplált ,mert a kirekesztésről szól ,a minden embernek egyaránt kijáró,megkülönböztetés nélküli jogoktól kirekesztésről szól amit orbángazdád korlátoz és másságokat szándékosan összemossa a pedofíliával,ami ugye büntetendő,kivéve ha FideSS mélykeresztény,vagy az orbánközpénzekenkitartott egyházi szemét. ,a megkülönböztetés ellen tiltakoznak-érted,bárki más ért is kiállnak ha megsérülnek a jogaid,márha tisztában lennél a jogaiddal a szolgalelkeddel-a minden embert egyformán megillető jogaikért.mindig érdekelt megtudja e mondani egy teféle túlértelmes igaz e amikor valaki elveszti valamelyik végtagját még sokáig úgy érzi megvan ,te is is szoktad érezni az agyad?Pszt csak halkan kérdem nehogy megijedj a sötétben.
Megtudnád mondani vegyük pl.:mi a gender vagy az LMBTQ?
Ugye gendernek ugye semmi köze a biológiai nemekhez,a szexhez,se az óvodások átműtéséhez ,a nők társadalomban,munkában elfogadottságáról ,az egyenlő jogokról szól.
Az LMBTQ .Senki nem tudja meghatározni,se megváltoztatni születéskor kapott nemét ,nem betegség ami gyógyitható,nem lehet elkapni se mesétől,de reklámtól sem,a nemiség nem választás kérdése,hanem a normális és természetes életünk változatossága,mint a szőke vs barna haj,barna vs
kék,zöld,fekete szem, alacsony vs magas termet,a másság az evolúció -az öreg isten -megfellebbezhetetlen döntése,ahogy a tudósok szerint a homofóbia oka az emberi- -ostobaság
Ugye a férfiak méh nélkül nem szülhetnek ?nem mert biológiailag lehetetlen ahogy nemet
váltani is,
Ugye a melegek nem képesek szaporodni, gyereket nemzeni két férfi,vagy két nő sem mert biológiailag lehetetlen ?nem hát
Ugye nincs homoszexuális gén?i
Akkor nem értem ,hogy van az ,hogy a heterók,a homofóbok egyre másra nemzik és világrahozzák a homoszexuálisokat,a transzokat stb?-Csak bekéne fejezned azt a rohadt faserdei ált.iskolát bármilyen nehéz is
troppauerhumer
@nejlontacskó:Békamenet B Zsóti Orbán náci magyar hangja borotvált felsőtestű táncával

civilhetes.blog.hu/2014/11/04/bayer_zsolt_esete_a_telefonokkal
Horizont
orbán+kormány+ fidesz+ Novák+ Varga Juci jó nagy szarban vannak már a szájukig ér, fuldokolnak is. A sok pénzért szolgáló lakájoknak meg kell szolgálniuk a teljesítmény nélküli pénzüket, be is indultak. De hiába rikoltoznak, rinyálnak , óbégatnak csak a szart kenegetik jobban magukra.
Aki Én
@verőce21: bort isznak és vizet prédikálnak?
Most is éppen a fidesz simogatja a pedofilokat és védelmezőiket. Sokadszorra.
Nem érted, mi, vén hülye?
simmering73
@Maccska: Ne nyekeregjél már itt te szerencsétlen. Veszettség elleni oltást megkaptad már? Kétlem.
Sakk Matt
@verőce21: Az emberi társadalom nem érett arra, hogy egy pedofil-lista bárki számára betekinthető legyen. Az USA-ban vertek már félholtra embereket, mert ún. pedofil listán szerepeltek, pedig csak játszótér mellett jött rájuk a szükség és vizeltek.

A gyermekvédelminek mondott törvény inkább homofób törvény. Azért, mert felcímkézték, még nem az a tartalma!

Vicc: A harsány színésznőt nem lehet leállítani, csak beszél és beszél. Egyszer csak elkezd szabadkozni.
- Ejnye, csak rólam beszélünk..mesélj te is! Hogy tetszett az új filmem?
verőce21
@Aki Én: Mégegyszer, hogy te is megértsd! A baloldal nem szavazta meg a pedofillistázást, a baloldal tüntetett a pedofil törvény ellen, a gyermekvédelem helyett genderlobbi...!
A baloldalnak "a gyermek csak környezetszennyezés"...!
Nessy
@verőce21: Ha esetleg van fogalma a mai valós gyerekekre leselkedő veszélyekről, pl. internet, közösségi háló, okos telefon, iskolai, internetes zaklatás, drog, alkohol, felvilágosítás, és ebböl talál egyet is a gyermekvédelminek becézett homofób törvényben, akkor próbálja védeni a gyerekeket! De a "szülői felvilágosítás", az esetek nagy részében halottnak naoszemöveg, ha a szülő ott tart, hogy "ne fogadj el idegentől édességet"!
sándorbence
ereszcsúszás pedóügy azegyszemélyes vezető rángatózásaszájnyalogatása ez orbanisztán
hanem vagyvelük gyüna karaktergyilok mocskok pfuujjj
verőce21
@Nessy: Van még foltozni való a törvényen, lehetséges...! 1.1 változat már úton van...! :)
Giovanni Alba
@verőce21: ma, 14:00
Azt mondod, van azon a törvényen foltozni való? Aha, lyukas mint egy halászháló.
Mondd meg nekem nagyeszű, valójában miért nem ratifikálták máig sem -holott aláírták- az isztambuli egyezményt?
Valóban az lenne a kifogás, hogy szerepel benne a "gender"? Ennyire nem lehettek ostobák és tudatlanok, bár ezt a kifogáskeresést szorgalmatosan előadtátok a svéd NATO csatlakozással kapcsolatban is. A gyermekvédelminek nevezett törvény mindenre jó, éppen csak deklarált céljának nem felel meg.
Gondolkodj el ezen.
Cherry
Retkes fidesz csócselék, csak vádolni tudtok remélem egy nap a börtön mélyén ugathattok ,,,,mindig másra terelni mindent. aljas kormány és média
Horizont
@Maccska: 7:04
"A köztársasági elnök ezért nem fog lemondani Kár a gőzért."
Novák akkor mond le amikor orbán azt mondja!!! És orbán mondani fogja, mert ha a kormány, párt kárára van ez a cirkusz és az ő hatalma veszélybe kerül akkor seggberúgja. Schmitt Paja és azt hitte nem fog lemondani aztán mégis. Akárhogy véded orbán seggét néha nem ártana ha leállnál 2 lábbal a földre és józanul gondolkodnál. Tudom ez egy lehetetlen elvárás veled szemben.
Aki Én
@verőce21: Egyrészt ez így szín tiszta hazugság, másrészt mindentől független, hogy a fidesz simogatja a pedofilokat.
Te magadat is hülyíted vén hülye? Hova még?
Sakk Matt
@verőce21: 13:46 - A bejegyzésed eleje csupán csúsztatás, de az utolsó mondatod aljas hazugság!
Mondjuk, ha az utca nevelt a putrisoron...
Pusztai
telex.hu/belfold/2024/02/10/2024-kitores-napja-emlektura-vonulas-neonacik-antifasisztak-ellentuntetes

Most jöttem fiaméktól, 5m-enként rendőrautók, buszokkal, ahogy átjöttünk a Délitől a Széna tér felé, minden felé rendőr és rendőr és rendőr.
..
A rohad pedofidesz
i.imgur.com/adQ9Kgb.jpg
nácikkal fasisztákkal tele.
Magyar történelem legrohadtabb csürhéje: FIDESZ A NEVED!!
Toller Béla
Nincs most jó napja a genyának, antifasiszták tüntetnek, a novákcsacsa kénytelen lemondani, a vargadeka lelkiismereti válságba került a fene nagy magyar demokráciájával...mi lesz dagadt ? Te mikkor dobod már be a törülközőt ? Várod a svéd miniszterelnököt ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.