Egy gyermek meghalt, szerintem konkrétan miatta! Vajon miért kellett Balog Zoltánnak kiállni egy olyan ember mellett, akiről már 2011 óta lehetett tudni, hogy a legsúlyosabb bűncselekmények egyikével vádolták meg a bicskei gyermekotthon bántalmazott lakói?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegény hazám
"Perintfalvi Rita: Balog Zoltán nem méltó tovább arra, hogy Krisztus egyházának vezetője legyen, követelem, hogy azonnal mondjon le!"
Nem értem. Eddig méltóvolt az egyház vezetésére? Nem is kellett volna oda pakolni, de akkor a kmalac nem adott volna lóvét az egyháznak.
izéke
Most minen érintett fideszes úgy dobálja el magától ezt a témát,mint a forró parazsat. Úgy látszik,az a kegyelmi kérvény saját magát írta meg és belopakodott a katyi szobájába,felmászott az asztalára és bevásárló listának álcázta magát,hogy ne is lássa a méltósegges asszony,hogy mit ír alá...a híveik ezt is simán elhinnék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.