Varga Judit exférje újabb poszttal jelentkezett közösségi oldalán.

Magyar Péter perrel fenyegeti a fideszes lakájmédiát, Rogánnak is odaszúrt: "Ennyit a propaganda sajtó hazugságairól"
Fotó: Facebook / Magyar Péter

Magyar Péter a valótlanságokat terjesztő sajtótermékek ellen sajtó-helyreigazítási eljárást indít és ha szükséges, személyiségi jog pert is, "csak hogy visszatérhessek az eredeti ügyvédi hivatásomhoz és hogy érezzék a törődést".

Kiteszem ide a Mészáros fél MBH bank felügyelőbizottságából történő lemondó nyilatkozatomat. Miután bejelentettem a banknál a lemondásomat, ma kaptam meg a bank vezetőitől a dokumentumot aláírásra. Talán még ma kikerül az tőzsde honlapjára. Ma szintén visszaigazolta a Magyar Közút Zrt., hogy a minisztérium február 10-i nappal tudomásul vette a lemondásomat. Ennyit a propaganda sajtó hazugságairól.

Megjegyezte, amennyiben a bíróság megítél valamilyen kártérítést, azt felajánlja a bicskei áldozatoknak.

Reagált Tiborcz István kijelentéseire is:

Ma megtudhattuk a nemzet vejétől, hogy ő nem akar a politikai csatározásokba belefolyni (nyilván azok hasznát élvezni egyszerűbb). Azt is megírta, hogy ő az épített örökség megmentéséért szeretne dolgozni. Szerintem ez egy nemes cél, esetleg egészítsük ki az ipari méretű lopás elleni harccal és fogjunk össze.

Bejegyzésében úgy fogalmazott: "Pár nap után végre felébredt (felébresztették?) a rogáni kommunikáció élcsapata és a Megafon aktivistái közpénzen megkezdték a személyeskedő lejáratásomat".

Mint írja, ő egyébként sokukkal személyesen is jó viszonyban van és a továbbiakban sem fog rájuk haragudni, "mert mindenkinek meg kell élnie valamiből".

Egy kérdés. Tudjátok, hogy melyik Tóni kedvenc állata? Az anti lop.

Forrás: Facebook

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@csak úgy...: Már nem mernek " hozzá nyúlni ". Szerencsére..!Túl nagy már a nyilvánosság.. Remélem bírni fogja a " gyűrődést "..!
csak úgy....
a sok eltunyult,már-már gondolkodásra képtelen magyar között végre egy igazi bátor MAGYAR!
Clavigo
@csak úgy...: Már nem mernek " hozzá nyúlni ". Szerencsére..!Túl nagy már a nyilvánosság.. Remélem bírni fogja a " gyűrődést "..!
csak úgy....
@Clavigo: még fiatal , esze is van és nem piál mint a simicska! ;)
lusta
A közeli múlt már adott ilyen eseteket. Itt egy lengyel példa. Jelenleg Roman Giertych ügyvéd a KO képviselője lett. 2005-7 között miniszterelnök-helyettesként a Lengyel Családok Ligájának vezetőjeként töltött be fontos szerepet Kaczor kormányában. 2007-ben óriási botrányok között előrehozott vásztásokat tartottak és Tusk alakíthatott kormányt 8 éven át. Giertych és pártja még a parlamentbe sem került be. Miután vele is megpróbáltak Kaczorék padlót mosni, esküdt ellenséggé vált. Ügyvédként minden pert felvállalt, ahol politikailag akarták Kaczorék lejáratni az ellenfeleiket 2015-23 között. Jelenleg a pisiorkik visszaéléseinek parlamenti vizsgálóbizottságának vezetője.
Várjuk ki a végét, merre indul Magyar. Az viszont el kell ismerni, hogy az elvált felesége mellett kiállt és a gyerekeit sem használja fel, sőt ezzel védi őket. Mostani meglátásom szerint, számomra, tiszteletet érdemel hozzáállása. Másik dolog. Nem kell félteni. Megvan a szakami tudása, nyelvismerete és a családi háttér sem semmi.
Sakk Matt
Így kell! AZONNAL, röviden reagálni és megcáfolva megmutatni, hogy hazudnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.