Lemondásra szólította fel Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója Fekete-Győr Andrást, a Momentum politikusát szerdán, az ellenzéki párt által meghirdetett esti tüntetés előtt.

Lemondásra szólította fel Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója Fekete-Győr Andrást
Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője, a Fidesz kommunikációs igazgatója köszöntőt mond a Batthyány Lajos Alapítvány és a Szent István Intézet Mi az iszlám és hogyan hat világunkra? című pódiumbeszélgetésén a budapesti Lónyay-Hatvany villa konferenciatermében 2023. december 14-én. MTI/Lakatos Péter

Akit a bíróság elítélt, mondjon le! Még akkor is, ha tanítómesterük, Gyurcsány Ferenc azt tanította nekik: soha semmiért nem kell vállalni a felelősséget!

- írta Hollik István a Facebook-bejegyzésében, utalva arra: Fekete-Győr Andrást a Fővárosi Törvényszék egy öt évvel ezelőtti tüntetésen történtek miatt hétfőn másodfokon bűnösnek találta bűnsegédként elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak bűntettében és egy év – két év próbaidőre felfüggesztett – szabadságvesztésre ítélte.

A Fidesz kommunikációs igazgatója a tüntetéssel kapcsolatban megjegyezte: "jó lenne, ha ma kivételesen mellőznék a hivatalos személyek elleni erőszakot!"

Tudjuk, hogy náluk az a módi, hogy parlamenti és önkormányzati képviselők füstgránáttal hajigálják a rendőröket, de most legalább a törvényeket tartsák be

- fogalmazott.

Hollik István hozzátette: egyébként pedig "tüncikézés" helyett Donáth Annának – a Momentum elnökének – azzal kellene foglalkoznia, hogy a hivatalos személy elleni erőszakot elkövetett Fekete-Győr Andrástól visszakéri a mandátumát.

Forrás: MTI

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Billibácsi
Hollik, te szivacs agyú! A ti pártotokból hánynak kellene lemondani ennél sokkal súlyosabb bűnök miatt? Ja, a bíróság nem ítélte el őket? Hála főügyész úrnak, aki megakaszt minden titeket érintő ügyet!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Péter2
Mikor ránézek a tagra , egyből a bonnet makákó jut eszembe , mert úgy néz ki főleg a szeme körül .
mackoka46
Mondjon le, minek ellenzéki képviselő, szabad rablást követel.
LászlKovács
@csak úgy...: Bocsi, ...nem bírják a ganyét/!/.
exmelós
Te is eltakarodhatnál már a tolvaj,hazug bandáddal együtt

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.