Jelenleg a másodosztályú Honvédban játszó focista, Kundrák Norbert és családja úgy megverte a szomszédját, hogy sokáig nem tudott járni, légmellet kapott, sőt, leszázalékolták.

Brutálisan megverte szomszédját a válogatott focista

Fotó: Honvéd FC

Az eset majd' két éve történt. A sértett Szabó Krisztián kutyái kiszöktek az udvarból, a néhány házzal arrébb lakó, de épp az utcán tartózkodó Kundrákék felé szaladtak barátkozni. Szabó kiment a kutyákkért, közben szóváltás alakult ki.

Ahogy visszafordultam a kapujuk előtt a kutyához, Norbi oldalról belerúgott a combomba, majd nekem estek. Az édesanyjuk lefogott hátulról, jöttek hárman a két testvérével, és körülbelül egy perc alatt úgy lerendeztek, hogy hat bordám eltört, arccsonttörésem lett – három szájsebészeti műtétem volt – és még sorolhatnám

- mesélte a Blikknek Szabó Krisztián.

Ezt követően Szabó feleségére is rátámadtak, Kundrák anyuka azt kiabálta neki, hogy „dögölj meg, rákos kurva!”. A sértettek rendőröket, majd mentőket hívtak. Szabó napokig feküdt az intenzív osztályon, aztán a traumatológián.

A Honvéd focistájét és családtagjait jogerősen el is ítélték súlyos testi sértés és csoportosan elkövetett garázdaság miatt.

A Miskolci Járási Bíróság az ügyben az egyik férfi elkövetőt 1 év 6 hónap, a többieket 1 év 2 hónap börtönbüntetésre ítélte, amit 2 év próbaidőre felfüggesztett. A döntés 2023. december 18-án a negyedrendű vádlott ítéletével bezárólag jogerőre emelkedett

– árulta el a Blikknek dr. Jogg Zsolt ügyészségi szóvivő.

Szabó értettlenül áll a döntés előtt, amiről egyébként hivatalos értesítést nem kapott.

Ez egészen elképesztő. Hihetetlen, hogy valaki ilyet elkövet, majd nyugodtan élhet, mintha mi se történt volna, engem pedig már leszázalékoltak, gyakorlatilag teljesen újra kell építenem magamat. Meg én úgy vagyok vele, hogy ha egy sportoló ilyet csinált, az ne sportoljon tovább... Az édesanyja kiabált ott mindenfélét, hogy „az ő fia NB I-es futballista, azt csinál, amit akar”. Öt éve voltunk szomszédok, sosem gondoltam, hogy ilyen megtörténhet

- tette hozzá Szabó, aki azóta el is költözött a környékről.

A Honvéd a Blikkel közölte, hogy belső vizsgálatot indított Kundrák ügyében, a focista egyelőre nem kívánta kommentálni a történteket.

Forrás: Blikk.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Már a büntetés is nagyon enyhe, de, hogy még fel is függesztették az döbbenet.
Sakk Matt
Csak a szokásos "rejtett tartalék" megnyilvánulás.
Aki Én
Már a büntetés is nagyon enyhe, de, hogy még fel is függesztették az döbbenet.
namihami
Vajon még mit deríthet ki a Honvéd belső vizsgálata?
Csak nem az ártatlanságát? Netán csak nem ő volt az áldozat?
bence
Ennek az agyhalottnak nem a sportba , hanem családostól a zárt osztályon lenne helye ! Amit meg a bíró meghozott ítéletet az szégyene az igazságszolgáltatásnak !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.