A műsorvezető szerda reggel beszélt hosszabban arról, mit gondol az elmúlt hetekben kirobbant pedofil-ügyről. A Balázsék szerda reggeli adásában szóba került a bicskei pedofilbotrány, illetve a péntekre meghirdetett, Odakint most szörnyek járnak – kiállás az áldozatokért, gyerekekért, az egészséges társadalomért című tüntetés is. Felhívták Gyurkó Szilvia gyermekjogi aktivistát, beszélgettek továbbá arról is, hogyan lehetne a gyermekvédelem jelenlegi helyzetében változást elérni akár jogszabályokkal, akár anyagi ráfordítással, tekintettel például a szakemberhiányra.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hogy önként vagy felkérésre azt nem tudni, de akkor is vérlázító, és persze jellemző

Törölték a Balázsék adásából a politikáról szóló részt

A streamingoldalakra felöltött adásrészekből kimaradtak a műsorvezető kormánykritikus megszólalásai. Naná. hogy nem technikai okokból (mint a nem lakáj sajtó az évértékelésről), Sebestyén Balázs elmondta, miért.
Talán nem kellett volna: „Ennek nagyon egyszerű oka van. Az az oka, hogy borzasztóan elvenné a fókuszt arról, ami valójában fontos. ”!! =))
Amihez még külön hangsúlyozva: nem azért nem töltötték fel a streamingoldalakra a tárgyalt részeket, mert nem merték, hanem mert nem akarták!! =))
Pusztai
Ezt meg a Propi nem engedte, :
24.hu/belfold/2024/02/16/torok-gabor-interju-novak-katalin-lemondas-koztarsasagi-elnok-kegyelem-orban-viktor-varga-mihaly/

"Török Gábor szerint a kegyelmi botrány egyik legszomorúbb következménye az lehet, hogy a miniszterelnök szkepszise tovább erősödött a nők politikai szerepvállalásával kapcsolatban.
Úgy véli, a kormányfő egyébként is elégedetlen volt Novák Katalinnal, amiért olyan kérdésekben is megnyilvánult, melyekben „nem osztottak neki lapot”. A politológus szerint a kegyelmi ügy lezárult, de jócskán tartogat tanulságokat. Melyek ezek? Milyen kellemetlenségeket okozhat Magyar Péter a kormányoldalnak, fordulatot jelent-e, hogy Azahriah a nevét adja egy kormányellenes tüntetéshez, azaz lehet-e a Hősök tere a magyar Majdan?
És miért jutott arra, hogy Orbán Viktor helyében Varga Mihály pénzügyminisztert jelölné államfőnek? Interjú."

Mi van ebben a Vargában - egy savanyú ferdenyakú kiflifejű és eyzű kis karacagi könyvelőcske, aki csont nélkül minden fidesz kormányban benne.

Ragyás szőke maffizó ok, tudjuk, fogja a pöcsöst a geczinek, átkosban is rendőrfőnök volt és mszmp főnök, de Varga csak egy kisz titkár.
Mi amit lát benne a geczi??
Pénzügyekhez hülye, aki maga mellé Tállait veszi nu asse semmi!!
izéke
@RonaGyuri: na persze, az én valagam meg nyulat lő :))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.