Bár fizikailag nem tudott résztvenni a pénteki tüntetésen, Baukó Attila Azahriah videóüzenettel készült.

Mint ismert, a néhány hónapja még Orbán Viktortól is elismeréseket begyűjtő zenész gyorsan kiesett a pixisből. Csütörtökön ugyanis törölték azt a TikTok videót, amelyben Orbán méltatja. Ma pedig Azahriah rátett még egy lapáttal.

Orbán Viktor soha többé nem nyalizik Azahriah-nak: durván helyretette a kormányt az énekes

A 444.hu tudósítása szerint arról beszélt, hogy az utóbbi időben annyit hallottuk már azt, hogy védjük meg a gyerekeinket, hogy már értelmét vesztette. Szerinte a kormány a gyerekeket használja fel arra, hogy az embereket egymás ellen fordítsák, maguknak pedig politikai hasznot generáljanak.

A Partizán közvetítésében arról is beszélt az éneke, hogy a kormány frázisai, miszerint "védjük meg a határainkat, védjük meg a gyermekeinket", üresek, a nemzeti konzultáció kérdései pedig "ócskák" és "hazugak" voltak, és nem is a gyerekvédelemről szóltak.

„Teljesen új szint az, hogy pedofil arcoknak falazunk.”

De megjegyezte, hogy nem először történik ez, Kaleta Gábornak is falaztak, de az vízfelszín alatt maradt.

„Az a narratíva, hogy milyen bátor Novák Katalin és Varga Judit. Ha nem derült volna ki, szerintetek lemondtak volna? Most az egyszer nem lehetett elsunnyogni, mint megannyi alkalommal.”

Elmondta, hogy kiállásával nem a baloldali poltikai erőt akarja erősíteni, csakis a gyerekek biztonságát. Szerinte azonban még nem most kell harcolni, hanem ébredni kell. Szerinte hiába különbözünk nagyon, abban egyetértünk, hogy a pedofília no go, de legyenek már a milliárdos lopások is no go-k.

„Egy közös biztos lesz bennünk, hogy bántja a lelkünket az igazságtalanság. A hatalom urainak csak a politikai haszon a fontos, nekik ez nem fontos.”

„Együtt kell változást elérni, mielőtt lelécelnénk kötelességünk erőnk teljéből tenni valamit a változásért. ”

A tüntetés itt visszanézhető:

Friss fotók, videók, beszámolók: Közmédia helyett Facebook-csoport.

Forrás: Youtube, 444.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@TaknyostPofozó: Faj az igazság, gennyes taknyos?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Peller Anikó:
Tudjuk ki :) @Shikari a bringás őrnagy a macskájaval és dubrinccsal a lába között.
Horizont
@Eladott__Ország: Mi van már nicket is lopsz te szerencsétlen? Jó érzés? Büszke vagy magadra ott a béka segge alatt? Hahahahaha
Pálinkás Pál
@TaknyostPofozó: mi van köcsög, lájkolod magad...?...vagy idegyűjtötted a csürhét..?...érik a bukta...
RonaGyuri
ad cím: arra azért nagy összeget ne tegyetek; ha vélt hatalmi érdekei úgy hoznák még a Sorosnak is tövig benyal!
Nyírfa
Nagyon értelmes fiatalember! Mivel óriási tömeget tud megmozgatni, vigyázni kell rá, mert a fidesz fő ellenségként fogja kezelni.
simmering73
"Azahriah a tüntetéshez való csatlakozásával átlépte a fasiszta rezsim tűréshatárát, amely megpróbálta lenyúlni. A diktatúra eljátszotta a „lázadó fiatalokkal” szembeni megértő vén jófejet, aki még az ellene irányuló lázadást is saját dicsőségének tekinti. De ez a tüntetés még bármi, a fasiszta államcsíny óta a legjelentősebb társadalmi tiltakozás lehet.

A tüntetéssel szembeni ocsmány propaganda szürreális szintézise a Mandineren jelent meg, amit mi kezdettől echte náci médiumnak tartunk, amiképpen az is, viszont a Fidesz lényege jelenik meg benne. A tüntetés ellen írott Központi Förmedvényt a beszédesen „Alapjogokért Központnak” elnevezett szellemi dögkút „vendégszerzője” jegyzi."
nepszava.us/a-fidesz-belerugott-azahriahba-mert-nem-szereti-a-pedofiliat/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.