Befogadták őt, de ezért cserébe pénzért kellett szexelnie férfiakkal.

A rendszer újabb csődje: megszökött a gyermekotthonból egy 13 éves lány, aki aztán szexuális visszaélés áldozata lettillusztráció, MTI Fotó: Bodnár Boglárka

Vádiratot nyújtott be a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség öt férfival és egy nővel szemben szexuális visszaélés bűntette és egyéb bűncselekmények miatt – tudta meg a telex.hu az ügyészség közleményből.

Ebből kiderül, hogy 2022. október 29. és november 10. között két férfi és egy nő egy Tatabányától nem messze fekvő településen befogadott egy gyermekotthonból szökésben lévő 13 éves lányt.

Az egyik férfi ebben az időszakban többször szexelt a lánnyal, akit a befogadásért cserébe ezen kívül prostitúcióra bírtak.

A nő egyik férfi ismerőse – aki nem tudott arról, hogy a lány még kiskorú –, illetve a nő felhívtak egy-egy férfit arra, hogy találkozzanak a kislánnyal, aki pénzért cserébe szexuális szolgáltatást nyújtott nekik.

A két férfi tudott arról, hogy a sértett még nem töltötte be a 14. életévét, a szexuális cselekményért 50 000, illetve 15 000 forintot fizettek.

Az ügyészség vádiratában a gyermekkorú személyt prostitúciós tevékenység végzésére kényszerítő elkövetőkkel és a gyermekprostitúciót kihasználó férfiakkal szemben szabadságvesztést és közügyektől eltiltást indítványozott. A vádhatóság a sértett kiközvetítésében részt vevő férfival szemben végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztést indítványozott, továbbá három férfival szemben indítványt tett arra is, hogy a bíróság végleges hatállyal tiltsa el őket minden tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel kapcsolatos foglalkozástól, tevékenységtől.

Forrás: telex.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Ez is orbánék gaztette, mert kitíltatta az iskolákból a szexuális felvilágosítást. Az állami gondozottakat meg úgy hagyták az árokparton mint récsöl a szarospelenkát. Miközben előszeretettel a védjük meg a gyerekeinket lózungot ordibálja az összes idióta.
"szociális munkások helyett vagyonőröket talált a fóti speciális otthonban,
prostitúció és kábítószerhasználat jeleire bukkant a kaposvári és a debreceni gyermekotthonban,
megállapította, hogy Zalaegerszegen cigivel próbálják fegyelmezni az állami gondozottakat, másfél hónapig nem engedték ki az egyik lakót, többen bántalmazásról is beszámoltak, és
hasonló körülményeket talált Kalocsán is, ahol kulcscsomóval verték a speciális szükségletű gyerekeket.
Ezen kívül mi is sokmilliós sikkasztásra bukkantunk egy lakásotthonban, de bemutattunk egy fiút is, akit büntetésből akartak speciális otthonba dugni, majd évekig kellett pereskednie. Mégis valószínűleg a bicskei gyermekotthoné a legszélsőségesebb példa, amelynek volt igazgatóját nemrég nyolc évre ítélték szexuális bántalmazás miatt."
"Ráadásul az itt dolgozók sokszor alulképzettek, gyakran olyanok foglalkoznak problémás kamaszokkal, akik korábban kisgyermekgondozói OKJ-t végeztek, miközben maga a képzés is súlyos problémákkal küzd."
Elmennek a jóbdsqrvaanyjkba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
@KisTehen: Te valamit átaludtál hülyegyerek. A ti istállótok ég.
fideszes gyökér
@KisTehen: buzi vagy, azokat meg kasztrálni kell.
az IP címedet mentettük.
Pálinkás Pál
@fideszes gyökér: ha van egy csöpp esze, akkor feltolhatod az " IP címet "...bár mondjuk csak egy tehén...
Ezodabasz
@Csizmás Kond: ma, 11:15 Te normális vagy? Szerinted: a kiskorú akar prostituált vagy áldozat lenni???
Honnan tudná gyerek fejjel hogy mi az? Kik a "tanítóik" akik azt hazudják nekik, hogy ez a természetes és mindenki így csinálja? Milyen jövőképet mutatnak a családon kívüli/belüli erőszak művelői?
Mi történt az emberekkel, hogy ennyi perverz, ferdehajlamú, pedofil, erőszakos lett hirtelen?
Sakk Matt
@Ezodabasz: 13 évesen ezek többet tudnak, mint egy budai úrilány 18 évesen. Pláne Kolompár Dzsenniferék...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.