A miniszterelnök szombaton Budapesten, a Várkert Bazárban tartott évértékelő beszédében kijelentette, hogy szükség van a magyar gyermekvédelmi rendszer erősítésére, és a gyermekek védelmét szolgáló jogszabályokat át kell alakítani – írta meg a Blikk.

Új gyermekvédelmi csomag fejlesztésén dolgozik a magyar kormány

Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszédét tartja a Várkert Bazárban 2024. február 17-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Orbán Viktor hangsúlyozta, hogy az alkotmánytól kezdve a miniszteri rendeletekig minden jogszabályt át kell fésülni és kiegészíteni a gyermekvédelem hatékonyabbá tétele érdekében.

A miniszterelnök a kegyelmi ügy kapcsán kifejtette, hogy az áldozatok sorsa kötelezi a kormányt a gyermekvédelmi intézmények vezetésének és felügyeletének megerősítésére, valamint az ott dolgozókra vonatkozó előírások és korlátozások szigorítására. Ezen intézkedések mellett egy új gyermekvédelmi törvénycsomagot is be kívánnak nyújtani az Országgyűlésnek.

A Blikk szerint Orbán sürgető feladatként kezeli az új köztársasági elnök megválasztását, és arra kérte a kormánypárti frakciókat, hogy Novák Katalin köztársasági elnök távozásának napján kezdeményezzék az új elnök megválasztásához vezető eljárást. 

Forrás: Blikk

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Nesze semmi, fogd meg jól!
Ez lesz Orbánék jogászkodásából, hogy az ő szavaival éljek.
Olyan törvényeket fognak hozni ami mellett simán fel tudnak majd menteni újabb bűnösöket. De ez is csak a felszín. Pénz és szakember kellene a gyerekvédelemhez. Erre pedig Orbán nem foga adni. Inkább beletankolja Mészháros stróman úr jachtjába.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
Reszkessetek csókos gyermekek!Titeket már a közutálatosok fognak tanítani a nemzethy sötétsegg nyalására!
human
Nesze semmi, fogd meg jól!
Ez lesz Orbánék jogászkodásából, hogy az ő szavaival éljek.
Olyan törvényeket fognak hozni ami mellett simán fel tudnak majd menteni újabb bűnösöket. De ez is csak a felszín. Pénz és szakember kellene a gyerekvédelemhez. Erre pedig Orbán nem foga adni. Inkább beletankolja Mészháros stróman úr jachtjába.
Qqberci
A saját lemondó nyilatkozatukon kellene dolgozniuk...
lampa laz
A gyermekvédelem orbán szájából csak és kizárólag olyan politikai termék mint soros, Brüsszel, Gyurcsány, migráns... semmi sem fog változni, mert az pénzbe kerülne, azt meg inkább ellopják. Így bűnbaknak továbbra is maradnak a melegek, akikre ráhúzhat mindent ez a rohadt varangy. A gyerekvédelmet kizárólag a saját purdéjára érti.
RonaGyuri
Amin azt illeti a pedofil-simogatós ügy gyanússá teszi,

de így kimondva – ráadásul a legilletékesebb NER-társtól magátó – azért erős

Bár leszögezte: „Magyarország természetes közege (lenne) az Európai Unió”, de „az EU kudarca ólomsúly Magyarország számára”. sőt. „Nagy kérdés, hogy lehetünk-e így sikeresek.”
túszulejtettország
Jaj bazáriak! Nem kell úgy csinálni, mintha demokrácia lenne! Hol van a rendeleti kormányzás? És mi van ha a szuverén
bátorak nem szavazzák meg? Kabaré felsőfokon.
Sakk Matt
Kizárólag a beteg fidesznyikektől kell megvédeni gyermekeinket!
kereső
Amikor az "erkölcs nélküliség" fogja helyreállitani az "erkölcsöt"- ez a jellemhibás, erkölcsnélküli cégéres gazember.
lusta
˝Orbán Viktor hangsúlyozta, hogy az alkotmánytól kezdve a miniszteri rendeletekig...˝
Végre valamiben egyetértek ezzel a pedofilsimogató felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézárral. Ehhez először is kellene egy Alkotmány, mert a jelenlegi végtermék szilárdságú tákolmány semmire sem jó és semmire sem alkalmas.
Horizont
"Nos, ez az alak fogja helyreállítani az erkölcsi rendet. Miközben tudjuk, hogy ha február 2-án nem lepleződik le, hogy a pártja pedofilok bűnsegédjeit simogatja kiszolgáltatott gyerekek rovására, akkor ma Novák és Varga a helyén lenne. Ez az alak fogja visszaállítani az erkölcsi rendet, aki politikai hibának hazudja az erkölcsileg menthetetlent, és gyermekek életvitelszerű molesztálásáról a nemzetállami függetlenség és a világ nagyhatalmú pénz- és erőközpontjai jutnak eszébe. Ezek után azt hiszem, minden másról beszélni, elemezni, szétszedni abszolút felesleges. A lényeg ez: egy pedofilügyben elítélt embert a Fidesz államelnöke engedett szabadon, a Fidesz pártelnöke és miniszterelnöke két hét sunnyogás után pedig azt állítja, hogy nem ismeri a magyarázatát ennek a rettenetnek, ellenben már bejelentkezett erkölcsi rendhelyreállítónak. "

kolozsvaros.com/2024/02/18/az-szep-lesz-amikor-az-erkolcs-hohera-helyreallitja-az-erkolcsi-rendet/
lusta
@Maccska: Magyarországnak nincs alkotmánya. Ez az alapizé tákolmány nem alkotmány.
Horizont
@Maccska: Hol van alkotmánya Magyarországnak???
Ennyire hülye vagy még ezt se tudod???
orbánnak Alaptörvénye van.
Horizont
@lusta: Hová lett a piszkos macskosz :D
lusta
@Horizont: 1. Nem tudom.
2. Nem hiányzik.
3. Az állatkertünken, a vizes és szárazföldieknek most tartanak eligazítást a szombati maffia gyűlésen elhangzottak megfelelő tálalásáról.
mackoka46
Védik a gyerekeket erőszak közben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.