„Amit Orbán a svédekkel csinál, az Putyint segíti” – fogalmazott korábban a finn miniszterelnök, ami úgy tűnik kiütötte a biztosítékot Menczernél.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
menczernek azt is tudnia kell, hogy az államtitkári kinevezéséhez neki sem járt GERINC, ezért ő most anélkül képtelen rendesen ellátni a feladatát!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vitriol
menczernek azt is tudnia kell, hogy az államtitkári kinevezéséhez neki sem járt GERINC, ezért ő most anélkül képtelen rendesen ellátni a feladatát!
Nyírfa
...sírva könyörgés, meg gerinc a NATO-csatlakozáshoz...mindez a Putyinbérenc, hazaáruló, gerincet még álmában sem látó, az uniós pénzekért sírva könyörgő és toporzékoló fidesz-senkiházi szájából. Pfuj, de undorodom!
Billibácsi
Tomi! Nem vagy normális! A finnekkel nem vagyunk egy súlycsoportban, a svédekkel meg pláne! Úgy-hogy psszt!
balos
Minél hülyébb 1 nemzethy csicska,annál nagyobb a sansza,hogy hamar lesz belőle homár a fideSSes kupiban!
kereső
Még ha úgy volt is-, bár nektek azt sem hiszem el, amikor ásitotok,nem még ezt- milyen tahóság ez már megint? Nem az ecserin vagytok ti hamis nyelvvizsgát árulók, vagy vásári kikiáltók, hanem elvileg egy ország külügyminisztériumának irányitói.
Megáll az eszem. Ez a magyar diplomácia? Ez a kölcsönös tiszteleten alapuló magyar külpolitika? Ez?
Nyírfa
Tomboló győzelmi jelentések uralják majd a svéd miniszterelnök látogatását. Hogy milyen áron jön, arról úgy fognak hallgatni mint s sír, de azért mi tudjuk.
kereső
@Nyírfa: A svéd miniszterelnök jó pénzért elad egy csomó hadianyagot orbániának, és talán!! megújitja a lejáró gripen szerződéseket, igy szerez egy csomó pénzt a hazájának. Mi meg fizetjük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.