A nagyobbik kormánypárt szerint álságos a baloldal.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
hápersze!
mindennapi ellenzékről való hazugságot add meg fidesz istenem!
bélférgek ezek?
AZOK!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
hápersze!
mindennapi ellenzékről való hazugságot add meg fidesz istenem!
bélférgek ezek?
AZOK!
simmering73
Ilyen pedofil módon ahogy ti, egészen biztosan nem. Idióták. Ahelyett hogy kussolnátok, lapátoljátok a szart magatokra.
csak úgy....
ök bezzeg még a k. enrebácsit is bevetették a gyerekek érdekében,hogy a balog mondjon értük misét!
Nessy
Az igaz, hogy "gyermek védelmi törvény" a neve, csak éppen a valós problémáktól nem védi a gyermekeket! Lehet könyveket fóliázni, szakembereket eltiltani a gyermekek felvilágosításától, az óvodásokat a nem létező nem váltó műtéttől, de ez halottnak csók! Nincs drog prevenció, nem foglalkoznak az internetes, az iskolai zaklatásoktól, nincs tisztába a gyerek, miért baj, ha okos telefonján ismeretlennek küld fehérneműben, vagy anélkül fotókat magától. Nem lenne hátrány a kislányokat felvilágosítani a korai szex következményeiről, baj esetén lehetősége lenn segítséget kérni. Bármilyen hihetetlen, de sok családban a szülők sem ismerik a mi veszélyeket, sőt a szex kimondottan tabu téma. Döbbenetes, hogy sem a családban, sem az iskolában nem veszik észre hogy a kislány viselkedése, alakja megváltozott! Ebből a témából politikát csinálni a legnagyobb bűn a gyermekekkel szembe!
rücsü41
Ha tényleg úgy is lenne ahogy azt a FIDESZ állítja, hogy a baloldal tényleg soha nem támogatta a gyermekvédelmet, amit egyébként nem hiszek, mert ebben a korszakban voltak híres gyermekvédelmi szakemberek, akkor is joga van ma mindenkinek véleményt , javaslatot mondani arról, hogy hogyan és mi is történt az ominózus gyermekbántalmazásai ügyekben és főként abban hogy hogyan is kellene kijavítani.Gondoljanak csak arra, hogy azok a képviselők akik megcsalták a házastársukat, akkor ők sem hozhatnának törvényt, mert nem szólhatnának az ügyhöz a házastársi kötelezettségekről, lehet hogy még javaslat sem születne az érintettség okán!
Péter2
Persze , hogy nem támogatta a baloldal , minek is tette volna a pedofidesznek 2/3 van 14 éve, ami történik az országban az az ő saruk és a szavazóiké , főleg olyan törvényt miért is kellett volna támogatni a baloldalnak , mint pl , hogy ne hagyjuk, hogy az óvodásoknál nemi átalakítást hajtsanak végre --,(" hol történt ilyen , hogy törvényt kellene rá hozni ?) --és egyéb beteges gondolatok , de viszont a ,fideszes pedofil állatok ellen, semmi törvénykezés, sőt felmentés egy jogerős bírói végzés után ! Ez a beteges fideszes és szavazói sara , ők juttatták hatalomra , ezt a bűnöző beteg pedofilokkal , melegekkel telített söpredékeket , igaz a szavazótáboruk sem különb sőt 1 fokkal rosszabb miattuk történnek ilyen dolgok ! Ráadásul jól le is járatták az országot és a magyar embereket , tele volt , és van vele a külföldi sajtó , Szlovák mai híradóban is foglalkoztak velük !
Cherry
Ne a baloldalról papoljatok retkes hazug patkányok, mindig más a hibás ezeket mind börtönbe csuknám, ez a fidesz csőcselék semmit nem szégyel, a mocskos putrist meg rendes biróság elé a mocsok sose lásson napvilágot,,,,,
Cherry
@Maccska: Tudod hol úszits elmebeteg román??? a Karmelitában nyald a zsiros cigány seggét...
szegény hazám
Ezerrel megy az emberek butítása, szemének bekötése, megtévesztése, a tények elferdítése, az ismeretek eldugdosása.
media1.hu/2024/02/19/index-ifj-orban-gyozo-cikktorles-gyermekvedelem-magyarazatkeres-hir-elhallgatasa/
Ehhez nem kell komment, csak olvasgatni, gondolkodni, és összerakni az ismereteket, hogy kinek is volt fontos ez a kegyelmi megadása.
Nessy
@Maccska: Hagyjuk ezt a dajkamesét! Ha valamit javasol az ellenzék, lesöprik az asztalról, a 135 bátorok meg azt a gombot nyomják meg, amit a frakcióvezetőjük mond! Azaz óvodásoknak ne mutassanak nem át alakító műtétet! Amit írtam, arról viszont nincs egy árva vakhang sem a törvényben, és ezek nem LMBTQ témák.
Nem az óvodásokat kell védeni nem létező dologtól, hanem a 18-10 éveseket a valós problémáktól! Meg a 14 éves kislányokat a teherbeséstől!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.