A nagyobbik kormánypárt szerint álságos a baloldal.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
hápersze!
mindennapi ellenzékről való hazugságot add meg fidesz istenem!
bélférgek ezek?
AZOK!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rücsü41
Ha tényleg úgy is lenne ahogy azt a FIDESZ állítja, hogy a baloldal tényleg soha nem támogatta a gyermekvédelmet, amit egyébként nem hiszek, mert ebben a korszakban voltak híres gyermekvédelmi szakemberek, akkor is joga van ma mindenkinek véleményt , javaslatot mondani arról, hogy hogyan és mi is történt az ominózus gyermekbántalmazásai ügyekben és főként abban hogy hogyan is kellene kijavítani.Gondoljanak csak arra, hogy azok a képviselők akik megcsalták a házastársukat, akkor ők sem hozhatnának törvényt, mert nem szólhatnának az ügyhöz a házastársi kötelezettségekről, lehet hogy még javaslat sem születne az érintettség okán!
Péter2
Persze , hogy nem támogatta a baloldal , minek is tette volna a pedofidesznek 2/3 van 14 éve, ami történik az országban az az ő saruk és a szavazóiké , főleg olyan törvényt miért is kellett volna támogatni a baloldalnak , mint pl , hogy ne hagyjuk, hogy az óvodásoknál nemi átalakítást hajtsanak végre --,(" hol történt ilyen , hogy törvényt kellene rá hozni ?) --és egyéb beteges gondolatok , de viszont a ,fideszes pedofil állatok ellen, semmi törvénykezés, sőt felmentés egy jogerős bírói végzés után ! Ez a beteges fideszes és szavazói sara , ők juttatták hatalomra , ezt a bűnöző beteg pedofilokkal , melegekkel telített söpredékeket , igaz a szavazótáboruk sem különb sőt 1 fokkal rosszabb miattuk történnek ilyen dolgok ! Ráadásul jól le is járatták az országot és a magyar embereket , tele volt , és van vele a külföldi sajtó , Szlovák mai híradóban is foglalkoztak velük !
Cherry
Ne a baloldalról papoljatok retkes hazug patkányok, mindig más a hibás ezeket mind börtönbe csuknám, ez a fidesz csőcselék semmit nem szégyel, a mocskos putrist meg rendes biróság elé a mocsok sose lásson napvilágot,,,,,
Cherry
@Maccska: Tudod hol úszits elmebeteg román??? a Karmelitában nyald a zsiros cigány seggét...
szegény hazám
Ezerrel megy az emberek butítása, szemének bekötése, megtévesztése, a tények elferdítése, az ismeretek eldugdosása.
media1.hu/2024/02/19/index-ifj-orban-gyozo-cikktorles-gyermekvedelem-magyarazatkeres-hir-elhallgatasa/
Ehhez nem kell komment, csak olvasgatni, gondolkodni, és összerakni az ismereteket, hogy kinek is volt fontos ez a kegyelmi megadása.
Nessy
@Maccska: Hagyjuk ezt a dajkamesét! Ha valamit javasol az ellenzék, lesöprik az asztalról, a 135 bátorok meg azt a gombot nyomják meg, amit a frakcióvezetőjük mond! Azaz óvodásoknak ne mutassanak nem át alakító műtétet! Amit írtam, arról viszont nincs egy árva vakhang sem a törvényben, és ezek nem LMBTQ témák.
Nem az óvodásokat kell védeni nem létező dologtól, hanem a 18-10 éveseket a valós problémáktól! Meg a 14 éves kislányokat a teherbeséstől!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.