Somos András utólag azt mondta, "hibásan jogászkodott". Az ATV elhatárolódik és szankcionál.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Szájer sem bádogos, csak szeret atletizálni az ereszcsatornán.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SÍva
Ha nem vagyok pedofil és véletlenül találok ilyen jellegű képeket az online térben akkor megteszem a megfelelő intézkedéseket és a rendőrség tudomására hozom, valamint nem kezdem el lementegetni a saját gépemre a talált képeket és azon tárolni! Elég szörnyű amit elkövetnek védekezésre képtelen gyerekek ellen és aki ezt nézegetni tudja az beteg!
Peller Anikó
@SÍva: Ok, erről beszélünk. Az elkövetők szörnyűek és bűnösek. Aki pedig ezt nézegeti, mert tetszik neki az beteg. Csakhát a betegségek önmagukban ritkán bűncselekmények. A terjesztést lehet szankcionálni, a betegségeket nem szokás.

Így az utolsó mondatod két különböző részből áll, az első fele bűncselekmény és büntetendő, míg a másik fele, a szemlélő nem eshet ugyanabba a kategóriába mint az aki seggbekúr egy hatéves gyereket például. Vagy kislányt. Mert ez már tényleg büntetendő betegség.

A kurvák vélhetően tudnának előadást tartani a szexuális aberrációkról, biztos van bőven.
Horizont
@Peller Anikó: Szerintem ugyanaz a kategória. Pedofília. Büntetendő, megvetendő.
SÍva
@Peller Anikó: Talán nem jól fogalmaztam? Az aki ilyen jellegű képekre gerjed ugyan olyan pedofil mint az aki elköveti a bűntettet! Nem mentek ilyen jellegű képeket a saját számítógépemre ezerszámra és nem tolerálom a gyermekek ellen elkövetett szexuális (más milyen sem) erőszak semmilyen formáját és főleg nem ezen élvezkedem!
Yoda69
@Peller Anikó: Teljesen igaz amit irsz. A pedofilianak kulonbozo szintjei vannak. Kaleta a belepo szinten volt azzal hogy gyerekpornokra tudott csak elvezni. Viszont ebbol a kategoriabol konnyen feljebb csuszhat, amikor mar fizikalisan is bantalmaz gyermekeket.
Peller Anikó
@Yoda69: Örülök, hogy érted, pontosan ezt írtam. A csúszhat nem büntetendő kategória. A csúszómászó meg igen. Érted @SÍva: Látom nem.

Ugyanez van a buzikkal. Dugják egymást agyba főbe, de otthon, csendben. Semmiképpen ne egye a rosseb őket az Andrássyn, mert az már a társadalommal szembeni nyílt erőszak. Ezt kellene büntetni, nem pedig azt aki otthon buzifilmeket vagy képeket nézeget mert ő egy abérmált, beteg álat. A kurvaanyádat prájdolsz kecskedugó geciállat. És ebből könnyen beljebb csúszhat amikor már fizikálisan is bántalmaz gyermekeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.