Somos András utólag azt mondta, "hibásan jogászkodott". Az ATV elhatárolódik és szankcionál.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Szájer sem bádogos, csak szeret atletizálni az ereszcsatornán.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nejlontacskó
Mostanában elég sok, hibás "jogászkodás" lát napvilágot, pedofil ügyekben...
simmering73
Kaleta nem volt pedofil, csak nagyon-nagyon szereti a gyerekeket.
simmering73
Szájer sem bádogos, csak szeret atletizálni az ereszcsatornán.
Yoda69
Ez hiba volt Somostol. Kaleta bizony pedofil a javából, mert a gyermek pornó is a pedofília alfajába tartozik.
Qqberci
@simmering73: Régi mondás, hogy a pedagógus és a pedofil között az a különbség, hogy a pedofil tényleg gyerekeket szeret...
Sakk Matt
@Maccska: Milyen nagyvonalúan átlépsz a jobber, Antal és Boross MDF kormányon!
Horizont
@Maccska: most te a pedofilokat véded és velük együtt orbánt?
Peller Anikó
@Yoda69: Na most az említett műsorban azt feszegették, hogy melyik lenne a bűncselekmény:

1. - valaki gyerekeket hág, molesztál, szopat, kínoz, erőszakol
2. - valaki az előbbiekről készült képet, filmet, grafikát, videót szemrevételez, nézeget, de nem tetszik neki
3. - mint a második pont, de tetszik neki
4. - tetszenek neki a meztelen gyerekek, esetleg fiatalok fotói, videói és szívesen nézegeti
5. - tetszenek neki a meztelen gyerekei és szívesen nézegeti őket

Nem gondolom, hogy minden változatot össze tudtam foglalni, de azt viszont igen, hogy az 1. pont a súlyos bűncselekmény amit a többi felsorolt változattal nem lehet összemosni.
Horizont
@Maccska: De te. És az egész fidesz.
Giovanni Alba
@Peller Anikó: ma, 02:22
Szerintem itt nyugodtan felhozható a prostitúció kérdésköre is. Ki a bűnösebb, aki fizet ezért a "szolgáltatásért", vagy aki pénzért kielégíti az igényeket? Mert azok tartják életben ezt az ipart, akik a fizetőképes keresletet jelentik. Ebből következően a 3. pontban szereplőket egy hajszál választja el az 1. pontban említettektől.
(Ahol lócitrom van, ott legyek és verebek is vannak.)
Sakk Matt
@Maccska: Nem az számít, milyen kormány alatt történt az abúzus! A lényeg, mit tesz, akinek tudomására jut! Az számít, mely kormány alatt néznek félre és adnak kegyelmet!
SÍva
Ha nem vagyok pedofil és véletlenül találok ilyen jellegű képeket az online térben akkor megteszem a megfelelő intézkedéseket és a rendőrség tudomására hozom, valamint nem kezdem el lementegetni a saját gépemre a talált képeket és azon tárolni! Elég szörnyű amit elkövetnek védekezésre képtelen gyerekek ellen és aki ezt nézegetni tudja az beteg!
Peller Anikó
@SÍva: Ok, erről beszélünk. Az elkövetők szörnyűek és bűnösek. Aki pedig ezt nézegeti, mert tetszik neki az beteg. Csakhát a betegségek önmagukban ritkán bűncselekmények. A terjesztést lehet szankcionálni, a betegségeket nem szokás.

Így az utolsó mondatod két különböző részből áll, az első fele bűncselekmény és büntetendő, míg a másik fele, a szemlélő nem eshet ugyanabba a kategóriába mint az aki seggbekúr egy hatéves gyereket például. Vagy kislányt. Mert ez már tényleg büntetendő betegség.

A kurvák vélhetően tudnának előadást tartani a szexuális aberrációkról, biztos van bőven.
Horizont
@Peller Anikó: Szerintem ugyanaz a kategória. Pedofília. Büntetendő, megvetendő.
SÍva
@Peller Anikó: Talán nem jól fogalmaztam? Az aki ilyen jellegű képekre gerjed ugyan olyan pedofil mint az aki elköveti a bűntettet! Nem mentek ilyen jellegű képeket a saját számítógépemre ezerszámra és nem tolerálom a gyermekek ellen elkövetett szexuális (más milyen sem) erőszak semmilyen formáját és főleg nem ezen élvezkedem!
Yoda69
@Peller Anikó: Teljesen igaz amit irsz. A pedofilianak kulonbozo szintjei vannak. Kaleta a belepo szinten volt azzal hogy gyerekpornokra tudott csak elvezni. Viszont ebbol a kategoriabol konnyen feljebb csuszhat, amikor mar fizikalisan is bantalmaz gyermekeket.
Peller Anikó
@Yoda69: Örülök, hogy érted, pontosan ezt írtam. A csúszhat nem büntetendő kategória. A csúszómászó meg igen. Érted @SÍva: Látom nem.

Ugyanez van a buzikkal. Dugják egymást agyba főbe, de otthon, csendben. Semmiképpen ne egye a rosseb őket az Andrássyn, mert az már a társadalommal szembeni nyílt erőszak. Ezt kellene büntetni, nem pedig azt aki otthon buzifilmeket vagy képeket nézeget mert ő egy abérmált, beteg álat. A kurvaanyádat prájdolsz kecskedugó geciállat. És ebből könnyen beljebb csúszhat amikor már fizikálisan is bántalmaz gyermekeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.