Somos András kedden, élő műsorban jelentette ki, hogy Kaleta Gábor nem pedofil. Fideszes pedofilt mosdattak a Hit Gyülekezet tévéjében

Márki-Zay: Hát én a Kaletán háborodtam fel annak idején legjobban. Somos: De ő nem volt pedofil. Forrás: YoutubeAz ATV emiatt fegyelmi eljárást indított ellene, melynek idejére felfüggesztették.

A párbeszéd Somos András és Márki-Zay között így zajlott:

Somos: Tudna arra példát mondani, hogy hány pedofilt engedtek szabadon?

Márki-Zay: Hát én a Kaletán háborodtam fel annak idején legjobban.

Somos: De ő nem volt pedofil.

Márki-Zay: Nem volt pedofil?

Somos: Nem.

Márki-Zay: Hát elnézést, miért nem volt pedofil?

Somos: Azért, mert olyan képeket nézegetett, amelyeken kiskorúak szerepelnek, ez nem pedofil bűncselekmény.

Márki-Zay: Hát ehhez képest elítélték érte. Bocsánat, ez az első, hogy ezt hallom. Elítélték pedofíliáért Peruban meg Magyarországon is.

Az ATV elhatárolódott Somos András kijelentésétől, szankciókat ígérte. Maga Somos Facebook-oldalán kért elnézést. Azt írta, feleslegesen vitatható jogászi véleményként állította egy kérdésben, hogy ami történt, nem pedofil bűncselekmény.

Az ATV a Telexnek azt írta, hogy a fegyelmi eljárás néhány napot vesz igénybe, erre az időre kölcsönösen abban egyezett meg az ATV és a műsorvezető, hogy addig Somos nem kerül képernyőre. Emiatt nem látható sem a Start, sem a Fórum c. műsorokban sem szerdától. A Startot Rónai Egon és Krug Emília vezette szerdán.

Forrás: Telex
Fotó: ATV

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@justhpeter: ma, 12:00 ♦ Kaletán már az USA rendőrsége is rajta volt, és titokban kellett kicsempészni Peruból. Valszeg, nem csak "fotógyűjtemény" volt a rovásán, hanem tényleges abuzálás is. Ha Peruban elkapják, akkor ott rohadna a mai napig valamelyik délamerikai börtönben. Ezt sem tudtuk volna meg, ha itthon történt volna és így megúszta pénzbírsággal és felfüggesztett börtönbűntetéssel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rücsü41
Az a megállapítás, hogy a vélemény szabad, nem jelenti azt hogy azt mások előtt is ki lehet jelenteni amit gondolunk, mert nannak következményei lesznek, vannak!Ezt illet volna tudni Somos Andrásnak is!
Menőmanó
@Maccska: 2017-ben biztos Gyurcsány nevezte ki perui nagykövetnek.
justhpeter
Az a szép az életben, hogy nem kell mindenkinek a joghoz értenie is, elég, ha csak ezt gondolja magáról. Persze ettől Somosnak persze igaza van.
Menőmanó
@Maccska: Egyem a zúzád, akkor még nem volt tudott az aberrált hajlama. A pedo rezsim viszont pont akkor menekítetette haza mikor ez kiderült róla.
A perui társai ugyanis 15 évet ülnek ezért, miközben ő megúszta egy jelképes büntetéssel.
Aki Én
@Maccska: Csak a fidesz mentegette.
Menőmanó
@Maccska: A hit gyülekezet a fidesz szektája, akkor a tévéjük is az.
KisGenyo2
Nembaj Bandi, a birkák gyorsan elfelejtik. Lehetsz még az MTV1-en megmondóMber... XD
Dr. Proktor
@Maccska: Attól függ hogy fideszes-e bíró és fideszes-e a pedofil...
Eladott Ország
@justhpeter: ma, 12:00 ♦ Kaletán már az USA rendőrsége is rajta volt, és titokban kellett kicsempészni Peruból. Valszeg, nem csak "fotógyűjtemény" volt a rovásán, hanem tényleges abuzálás is. Ha Peruban elkapják, akkor ott rohadna a mai napig valamelyik délamerikai börtönben. Ezt sem tudtuk volna meg, ha itthon történt volna és így megúszta pénzbírsággal és felfüggesztett börtönbűntetéssel.
csak úgy....
@Maccska: rád jellemzö,hogy a fontos dolgok mellett mindíg elsiklasz, ez a fideszes agymosás eredménye!
Philip Marlowe
Az ellenzék ezzel a "kegyelmi" üggyel elindított egy kib@szott idióta versenyt, "hogy ki utálja, büntetné jobban a pedofílokat"!
Ebbe a versenybe gondolkodás nélkül beszálltak az újságírók, politikusok, stb. és a... buzik is!
Annyira hergelik magukat ebben a versenyben, hogy értelemszerűen kicsúsznak meggondolatlan, túlzó, idióta mondatok.
Sajnos odáig jutottak ebben az idióta versenyben, hogy ha az anyamacska mosdatja, nyalogatja a kicsinyét, már rohannak a rendőrségre, hogy pedofil a macska.
Ez őrület ami most kialakult ebben az ügyben.
Ahelyett, hogy nyugodtan az illetékesek kidolgoznák a szabályokat, törvényeket.

Pá Somos! Nem csíptem a fellengzős, nagyképű, okoskodó gúnyolódásait. (Persze szigorúan csak egy irányba.)
Nem fog hiányozni...
balos
@Philip Marlowe: Hát tudodén meg úgy vagyok a buzikkal,mint veled szívesen elbeszélgetnék veled a családod nyilas múltjáról!Természetesen ,úgy ahogy a bayer haverod szokott !Hogy érezd a törődést tarackos gyesznyó!
Sakk Matt
Sokadszor bizonyosodik be, hogy ostoba és/vagy aljas közönségnek nem szabad a pár szavas szlogeneken túl beszélni!
Annak idején Kertész Ákos is belefutott ebbe a csapdába. A sötéteknek hiába magyarázná az ember a genetikusan/genetikailag közti különbséget. A barmok azt akarják kiérteni, amit diktálnak, sulykolnak a vezetőik. Rádásul sosem ismernék be, hogy hibáztak, félreértették..pláne, hogy nem elég műveltek.

Somos feleslegesen jogászkodott. A BTK szerint hiába van jogilag igaza, a közgondolkodásban Kaleta tette "pedofil bűncselekmény"!
És még csak gond sincsen a laikus gondolkodással. Bizony, a normális ember egy pedofil állatként gondol Kaletára. Persze, jó lenne, ha Kónya Endre is így lenne általánosan megítélve! Egy beteg szarháziként kéne emlegetni, aki bűnsegédként ugyanúgy lehetővé tette a gyermekmolesztálást, mint Kaleta a perverz vágyaival.

Somos egy balfasz. És attól sem jobb, hogy ezt ő is felismerte..elismerte :(
justhpeter
@Eladott Ország: Igen, de nagy a különbség a között hogy nézegetem vagy csinálom.
justhpeter
@Eladott Ország: ...és ha még Egon is elhagyja az ATV-t akkor már nem is lesz értelme bekapcsolni a tévét.
justhpeter
@Eladott Ország: és mégegy: eddíg úgí tudtam, hogy bűncselekmény csak tettel vagy mulasztással lehet elkövetni. Amennyiben a "nézés" is az, a kleptokrata-nemzeti-keresztény kormány a pornófilmeket is be fogja tiltani, a pornócstornákat meg felégeti - a kereszténység jegyében. Persze ez sem lenne csoda, hiszen ma az országban a hülyeség gyoesabban terjed mint a fény.
Sakk Matt
@justhpeter: Pedig a legkorrektebb ma már az ex-Hír TV-s Szöllősi Györgyi...
Eladott Ország
@justhpeter: A fidesz kommunikáció egyszerűen lesüllyedt a pedosimogatás szintjére. Van még lejjebb? "Legyél türelemmel a pedofilok felé (ha fideszes), nem pedofil, akit gyermekpornográfia terjesztése miatt ítéltek el (mert fideszes)" Somos András szerint Kaleta nem volt pedofil. Somosnak itt jogilag igaza van, konkrétan ezt a mocskot gyermekpornógráf képek miatt ítélték el, más kérdés hogy egy gyűjtögető kínálatot indukál ilyen képek készítéséhez és a vásárlás nem ingyenes, utóbbit nem tudták bizonyítani, politikailag pedig meg MZP-nek van igaza. Kaletának több vaj van a fején, mert ha Peruban kapják el nem ússza meg börtön nélkül, ( abuzálhatott ő is, nemzetközi hálózatban volt benne) nem véletlenül 10 évre titkosították az ügyét.
twitter.com/i/status/1760318573598175449
surdilloFUJT
@Sakk Matt: ne vegyél rá mérget!!!Jól,mutatósan néz ki,nagyon okos,felkészült,DE kiütközik rajt sokszor,mikor elfeledkezik magáról,a fidesseseknek,jobboldaliaknak széles mosoly,az ellenzékieknek,kullancs módra próbál fogást találni!!Néha néha ---érdekes módon---mintha lenne egyenes gerince,de azért a HIRHEDT TV-s múltját ,ahol szocializálódott!!!nem tudja még teljesen eltakarni!!!EGYÉNI VÉLEMÉNYEM!!!Ja és nem fidess fitkány vélemény!!!
surdilloFUJT
@Eladott Ország: MAXIMÁLISAN EGYETÉRTEK,CSODA,HOGY EDDIG NEM KÖTÖTTEK BELE A GERINCES sOMOSBA!!!
balos
@justhpeter: Sajnos a gazságügyi faszoknál a tett az védelmezhető,a gondolkodás pedig büntetendő!Az itt kommentelő fideSSes csicskák pedig már Dr címet kaptak a gecitől!
balos
@Maccska: önnel ellentétben,aki csak itt nagyszar az utcán meg keresi a kanálist!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.