4 388 372 forintot (18 639 ausztrál dollár) fizetett ki a magyar állam Balog Zoltán és egy másik egyházi személy tavaly októberi útja kapcsán.

Minden forintot megért: 4,3 millióból kísérték el Balogék Novákot az ausztrál turnéjára

Ausztráliába, expressz. Forrás: Facebook

A pénz az utazásukra és tartózkodásukra ment el – írja a 444.

2023 végén Novák Katalin a fideszes alelnökből lett köztársasági elnök két hetet töltött Ausztráliában, emellett Pápua Új-Guineába is ellátogatott. Az utazásra elkísérte őt Balog Zoltán is.

A Magyar Hang szerint a bruttó százmillió forintot is meghaladta a távozó államfő, a református püspök, valamint Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter útjának költsége.

Balog Pápua Új-Guineában arról beszélt: „13 ezer kilométerre jöttünk el, hogy egy csodálatos magyar református asszonynak az emlékét ápoljuk. Több százan, több ezren gondolnak Molnár Máriára, aki száz évvel ezelőtt járt ezen a szigeten, és megtérítette, kereszténnyé tette az embereket”.

Forrás: 444, Magyar Hang

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
@Lendkerék: Még hogy Orbán nem tudott róla? Ezek a csicskák még fingani is csak akkor finghatnak, ha Orbán engedélyt ad rá. Nem kell a szerecsent mosdatni.

Nováknak nyaralást intézett Lévai Anikó a Kónya (K.) Endrének adott kegyelemért?
nepszava.us/novaknak-nyaralast-intezett-levai-aniko-a-konya-k-endrenek-adott-kegyelemert/
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Lendkerék
Pontosan itt a magyarázat, miért nem tudhatott Orbán a kegyelemről. A szentéletű püspök hosszú éveken keresztül egyengette "mentoráltja", Novák karrierjét, amiért nyilván még is kapta az őt megillető személyes hálát. Amikor a családszerető nagyasszony már felkerült a legmagasabb polcra, nyilván nem volt olyan egyszerű összehozni egy-egy bizalmas félórácskát, de egy hivatalos állami kiküldetésnél nincs erre jobb alkalom.

Így hát amikor a püspök ki akarta járni a kegyelmet a pedofimentegetőnek, de Novák meg berzenkedett ellene, a püspök belengethette, hogy esetleg beszámol néhány bennfenntesnek a kettejük korábbi csintalankodásairól. Szóval a legszebb zsarolási helyzet.

Nováknak nem volt választása, és akár meg is úszhatta volna, de hát egy szemfüles vidéki ügyvéd meg elfújta a kártyavárat.
simmering73
@Lendkerék: Még hogy Orbán nem tudott róla? Ezek a csicskák még fingani is csak akkor finghatnak, ha Orbán engedélyt ad rá. Nem kell a szerecsent mosdatni.

Nováknak nyaralást intézett Lévai Anikó a Kónya (K.) Endrének adott kegyelemért?
nepszava.us/novaknak-nyaralast-intezett-levai-aniko-a-konya-k-endrenek-adott-kegyelemert/
csak úgy....
@Lendkerék: még ukrán méz sem mehet magyarországra 0rbán tudta nélkül...,nem ám egy cukros bácsi kegyelmi kérvénye!
colibri
Nem kérdés, Balog minden pénzt megér/t a fidessnek, a kormánynak, de legelső sorban orbáncnak és nováknak. Bizonyára helytállóak azok az értesülések is, amelyek a mentorális pásztorórákról, kapcsolatról szólnak.
Béla333
Már az is túlzás volt, hogy a Kató úgy repkedett országba-világba, mintha külügyminiszteri megbízást kapott volna, nem pedig köztársasági elnökit.
De hogy még az ilyen potyalesőket is a mi adóforintjainkból nyaraltatják, mint ez a szélhámos Balog, az felháborító.
Ha már közpénz: talán mindenkinek jogában áll megtudni, hogy ki volt "és egy másik egyházi személy" név szerint?!
Eladott Ország
Balog Zoltán püpüspök az alaptörvényt olvassa. Ha meglátod a képen a köztársasági elnök asszonyt, akkor nemzetráruló vagy, és a pokolra jutsz ...
twitter.com/gergo_z/status/1759444201882738711/photo/1
Amíg ők nem buknak nem lesz változuás
twitter.com/Jzsi18313051/status/1759639442753466604/photo/1
Eladott Ország
Vajon a pispek úr bevallja, hogy N K. hölgyet minek és mire használta? Férfiként és püSSpökként? Miért utazott vele Ausztráliába és a pápuákhoz? Az eleje és a vége is szopás lett. Nálunk a pap az tisztességesen csak az özvegyasszonyokat dugta, amíg össze nem vesztek rajta a menyecskék, akkor áthelyezték kimerültségre hivatkozva. Ebben az lenne a gáz, hogy reformátusként nem is sújtja a cölibátus intézménye, nem úgy, mint szerencsétlen katolikus kollégáit. Ha nem figyelnek a református zsinaton, Balogból még katolikus pápa is lehet! Azért Novákról is mindent elmond hogy ezt a f@szparasztot tartotta mentorának. Bent a Nagy Zsinati Gondnokságban Ördögűzés lesz, Balogot fogják körbe-körbe kergetni az asztal körül.
balos
@colibri: Hát a fideSSes lakájok,többen vannak,mint "kerek erdőben" a kullancsok!Erre is kellenek az adó forintjaink!
balos
@Eladott Ország: Előtte azért felcsinálják,csak hogy érezze a törődést!
kereső
Hagyjátok má'. A püspök úr bakancslistáján is szerepelt Ausztrália, és Pápua-Új Ginea Csak ez lenne a legnagyobb probléma vele- nem az EMMI élén végzett "áldásos" tevékenysége.
Pusztai
4 milla kontra 8 mrd

Kiemelem:" Nyolcmilliárdnyi támogatást kaptak eddig a Fidesznek kampányoló "civilek" úgy, hogy nem tudni, kitől van a pénz
Legalább nyolcmilliárd forint érkezett az elmúlt években a kormánypárti influenszereket foglalkoztató, illetve a Fidesz érdekében kampányokat folytató szervezetekhez úgy, hogy az összeg forrásáról semmi sem deríthető ki - írja a 24.hu. Csak a Megafon egyetlen év alatt kétszer annyi pénzhez jut így, mint amennyi a teljes ellenzék állami kampánytámogatása volt."
Eladott Ország
@balos: Ez mikor Balog püspök és Novák elnök az Ausztrál kéjutazáson voltak...
twitter.com/gergo_z/status/1759444201882738711/photo/1
A családvédő Novák Balog püspök szeretője lehetett, Balog intézhette a kegyelmet
nepszava.us/a-csaladvedo-novak-balog-puspok-szeretoje-lehetett-balog-intezhette-a-kegyelmet/
Béla333
@Eladott Ország: 15.13
Na szép! Elolvasva az amerikai népszava cikkét elment az étvágyam a vacsorától.
Novák és Balog - szép kis pár...
Nanya
Visszafizettetni velük ! A büdös szemét brancs !
Nanya
Pápua gyermekkel még nem volt dolga a zatyának.
Gondolta a nép pénzén kipróbálja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.