A kegyelmi botrány mellett súlyos bűnei kerültek felszínre Balog Zoltánnak.

Ez Balog püspök rendszerszintű bűne: végigasszisztálta a legelesettebbeknek küldött százmilliárdok eltékozlását

Balog püspök egyszerűen nem érdemli meg, hogy a kegyelmi botrány elfeledtesse a rendszerszintű bűnét. Azt, ahogyan miniszterként végigasszisztálta a legelesettebbek megsegítéséré küldött EU-s százmilliárdok eltékozlását, ellopását. A sok-sok bűnös projekt közül talán a legkirívóbbak a gyermekszegénység felszámolásának ürügyén elfolyatott milliárdok, az óránként 40-50 ezerért tartott kamu "tréningek", a százával megírt, 10-20 milliós kamu tanulmányok, "nyílvánosság biztosítások" (egyet kiemelek: A mátészalkai “gyerekesély program” 12 millió forintot fizetett KOMMUNIKÁCIÓS STRATÉGIÁRA ÉS SAJTÓTÁJÉKOZTATÓKRA)

- sorolja Balog bűneit közösségi oldalán hadházy Ákos.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ceni
Maradjunk anyiba hogy ez a jelenlegi kormány bűne. Hiába próbálják szétkenni a felelőséget, ez bukta csak egy szerencséjük van hogy a szavazótáboruk ezt vagy nem érti vagy nem fogja fel vagy ebből a hazug társaságból él.
csak úgy....
ezek szerint balog, 0rbánnak az enyves jobbkeze volt! remélem van isten...,mert akkor rábaszott a hitvány csuhás, - ha nincs akkor megússza mint a többi fidesz tolvaj!
nemkati
@csak úgy...: Akkor 0rbán kicsit hasonlít Sívához, az egyik legfőbb istenhez a hinduizmusban. Állandó mellékneve a pusztító. A nagy hatalmú istent szokás 4, 6, 8, 10 vagy akár 32 karral ábrázolni. 0rbánnak is van legalább ennyi jobb (és bal) keze.
Yoda69
Sok szarrago geci van a NER-ben, de balog egyike a legrosszabbaknak, es leg aljasabbaknak. Es ez a mocsok mindezt Isten es Jézus mögé bújva teszi, es azokat csapja be leginkabb, akik meg hisznek.
jáger laszló
A pispek úr nálam nem rúg labdába!
Olyan semleges figura..csak ennyi
barátilag
J.L.
Dr. Proktor
@Yoda69: Csak egy pénzmániás farizeus ez az embernek csúfolt teremtmény... Megérdemelné hogy nAgy Feróval közösen birtokoljonegy degradáló,undorító bogárral párosított jelzőt!
Pusztai
Azé ez a féreg, börtönérett nemdebár??
Hűtlen kezelés, hatalommal való visszaélés, gondatlanságból elkövetett emeberölés,...
Hány év??
50 ??
csak úgy....
@nemkati: stimmelhet a teóriád, állítólag az 0rbán család indiából származik!
sose gondoltam volna,hogy ez az álkeresztény suttyomba sívához fohászkodik,pedíg logikus!
Eladott Ország
Balog Zoltán pispek' úr, ugyanolyan NER hulladék, mint a többi orbán csicska. "Pénzért, szopok, nyalok, gombot varrok..."
kereső
Nem balog püspök "rendszerhibája", hanem a NER "rendszerhibája"- Balog Zoltán , aki az orbán kormány EMMI minisztereként követte el a "hőtlen kezelést, az eu-s pénzek eltékozálását", valamint a Hadházy Ákos által nem is érintett bűnöket- az eü-ben, és az oktatásban véghezvitt rombolást, az iskolák egyházi kézbe juttatását, a gyermekvédelmi rendszer teljes szétverését, a szociális háló felszámolását. És már akkor is ő volt orbán viktor "lelki vezetője".
Ezekért lobbizta ki orbán , és jó sok pénzért a református egyházi püspökséget.
csak úgy....
jó a fidesz jót ád : Jövő héten döntenek a bicskei gyermekotthon volt igazgatójának szabadlábra helyezéséről
444.hu/2024/02/22/jovo-heten-dontenek-a-bicskei-gyermekotthon-volt-igazgatojanak-szabadlabra-helyezeserol
azért ehhez már pofa köll!
Clavigo
Közben még a " lapátarcú " Katit is kúrogatta...( nemzethyleg )...
Béla333
Amit ezek a maffiózók csináltak és csinálnak az nem a közpénzek eltékozlása, hanem egyszerűen köztörvényes bűncselekmény: lopás, sikkasztás, hűtlen kezelés - ügye válogatja.
Nem szeretem hogy ha udvariasságból (??!!) nem merik nevén nevezni a bűnt amit a politikusok elkövetnek!
Szerintem ha politikus követi el a fent említett bűnöket, akkor a bíróságnál kétszeres szorzó kellene a büntetés kiszabásakor!
namihami
Százmilliárdok az ablakban?!?!?!
Ugyan kérem, az Úr adta---az úr elvette! Áldassék mindkettőjük neve!
justhpeter
balog teljes mértékben kiszolgálta a református egyházat. Szerzett számukegy hatalmas összegű pénzt és ugyanakkora mennyiségű szégyent Ez tehát döntetlen. Csak legalább ne nevezte volna magát kereszténynek. Hiszen azt nem árt tudni, hogy Magyarországon a bevett egyházak nagy részének esetében csak a szegények igazi keresztények, a hierarchiában magasabbak már csak megélhetésiek. Lehetséges, hogy Isten csak az evangélikusokat emelte ki a mocsárból ?
Nanya
Engedjék rá a zatyára Varjú Lászlót !
Nincs tovább balog !
Nem szeretnék ennek a Varjú László nevű predátornak a kezébe kerülni. Láttátok a videón,hogyan pocsékolta meg az egyenként 150 kilós biztonságiakat ? Egyszerre ! Hármat ,vagy négyet! Phű azta...Álmomban ne jöjjön elő. Ezért a vérengzésért megérdemelne egy fekvőnyolcast !
Lepényleső
A papoknak és politikusoknak mondottak közötti különbség mára odáig jutott,
- hogy vajon ma többségnek többet ki ártott?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.