Nem cáfolta a XII. kerületi polgármester a visszavonulásáról szóló hírt, noha nem akart nyilatkozni, amíg nincsen meg a fideszes főpolgármester-jelölt.

Pokorni Zoltánnak elege lett a köztársasági elnök botránya után? Állítólag nem indul a következő választáson, sőt, már az utódja is megvan

Kép: Hegyvidék – Több mint kerület / Facebook

A 24.hu információja szerint a júniusi önkormányzati választáson nem indul újra a XII. kerületi polgármesteri címért Pokorni Zoltán, aki 2006 óta vezeti az önkormányzatot. A Fidesz jelöltje a jelenlegi helyettese, Fonti Krisztina lehet. A lap megkereste Pokornit is, akitől ezt a választ kapták:

Egyelőre nem nyilatkozik, mivel a Fidesz a főpolgármester-jelölés elhúzódása miatt arra kérte a kerületi vezetőket, hogy a döntés megszületéséig tartózkodjanak a nyilvánosságtól.

Ez azért is különösen érdekes hír, mivel Pokorni az elmúlt évtizedben sikeresen vezette a Hegyvidéki Önkormányzatot, minden esélye megvan a kutatások szerint, hogy megnyerje ezt a választást is, olyannyira, hogy pár hónappal ezelőtt a neve még főpolgármester jelöltként is felmerült állítólag – írja a Szócikk.hu.

Az, hogy az egykor a Fidesz elnöki posztját is betöltő Pokorni a visszavonulását tervezi, a 24.hu szerint hónapok óta közszájon forog, januárban a Kétfarkú Kutyapárt pedig még posztolt is erről. Ugyanakkor a Szócikk.hu önkormányzati forrásokra hivatkozva állítja, a háttérben Novák Katalin kegyelmi botránya áll.

Minden esetre a végleges bejelentést nem késleltetheti sokáig a hegyvidéki Fidesz-szervezet, péntekre ugyanis összehívták a jelöltállító csoportgyűlést, amelyre Gulyás Gergelyt, a Miniszterelnökséget vezető minisztert is meghívták. Hivatalosan ezen az eseményen szentesíthetik Fonti Krisztina indítását.

A cikk írója szerint kihívó akad bőven a Hegyvidéken. A Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) újra Kovács Gergely társelnököt jelöli polgármesternek, aki egyébként 2019 óta önkormányzati képviselő is. A Momentum Farkas Csabát, a Hegyvidék korábbi rendőrkapitányát, az LMP Kendernay Jánost, a párt volt társelnökét indítja. A Mi Hazánk jelöltje a XII. kerületben Binder Csaba lesz, aki a Mi Hazánk Ifjai nevű ifjúsági szervezetük elnöke. Az MSZP és a DK még nem nyilatkozott, de a DK-s Élő Norbert, Pokorni visszavonulása esetén úgy érezheti, hogy hosszú idő után végre eljött az ő ideje. És akkor még ott vannak az önjelöltek, mint Visy Piroska, aki két éve még Pálinkás József rövid életű pártjának, az Új Világ Néppártjának volt a képviselő jelöltje, kevés sikerrel. A hatgyerekes anyukának, aki az utóbbi években csapódott a baloldalhoz, látszik, hogy komoly politikai ambíciói vannak, annak ellenére, hogy két éve nagyon leszerepelt az előválasztásokon. Kérdés, hogy indulása estén, ha megkaparják férje, Tóth Balázs üzleti ügyeit, mi hullik ki a szekrényből.

A lap szerint amennyiben Pokorni nem indul és az ellenzék összeáll, jó eséllyel nyártól a jelenlegi ellenzéknek lesz polgármestere. Szóval forró hetekre, hónapokra lehet számítani mostanság a Hegyvidéken.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Maccska: ma, 12:20 ♣ A kommunistákat/spicliket a fidesz soraiban keresd! (Lásd ma11:47, ami csak a jéghegy csúcsa ) Azok kommunistáznak akik 28. alkalommal is lesöpörték, az ügynöktörvény tárgyalását, és nekimentek az EU-nak, NATO-nak a ruszki és kínai kommunisták seggét nyalják! Nagyon gyenge vagy cicus. Pallérozzad magad az orbánjugendi foxi-maxi MCC egyetemen.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Orbán jobbkezét kellene augusztus 20-án körbehordozni az országon. Lássák mindenhol, hogy így járnak a tolvajok. Pokorni Zoltán uppolná ezt. Egy balf.sznak sok jobbkeze van. A baj csak az, hogy megmarad a BALF@SZ! Teli van jobbkezekkel , pedig 2 balkezes ! Süllyed a hajó? Akkor marad a balkéz,
Eladott Ország
A Szocialista Magyarországért kitüntetést kapták:
Dr. Schmitt Pál elvtárs, a MOB elnöke, több évtizedes szocialista sportvezetői munkájáért és nemzetközi érdeklődést kiváltott tudományos munkásságáért
Kövér László elvtárs, az MSZMP Párttörténeti Intézet munkatársa,
Tarlós István elvtárs, tanácstag, a III. kerületi tanács városfejlesztési bizottságában kifejtett munkásságáért
Bakondy György elvtárs, az Országos Védelmi Bizottság párttitkára
A Munka Érdemrend arany fokozatát kapták:
Semjén Zsolt elvtárs, az Országos Egyházügyi Hivatal titkára
Demján Sándor elvtárs, a Gorsium ÁFÉSZ elnöke
Csányi Sándor elvtárs, az OTP V. kerületi fiókjának vezetőhelyettese
Áder János elvtárs, Csorna város pártbizottságának másodtitkára
A Munka Érdemrend ezüst fokozatát kapták:
Széles Gábor elvtárs, az Ikarus üzemi pártbizottságának tagja
Orbán Győző elvtárs, a Gánti Ércbányák nyugalmazott párttitkára
Pokorni Zoltán elvtárs, a Pedagógusok Szakszervezetének főtitkára
Pozsgay Imre elvtárs, a Hazafias Népfront elnöke
Rogán Antal elvtárs, a Sárvári Gimnázium KISZ-bizottságának titkára
A Munka Érdemrend bronz fokozatát kapták:
Hoffmann Rózsa elvtársnő, gimnáziumi tanár
Lázár János elvtárs, Hódmezővásárhely város tanácsának tagja
Kósa Lajos elvtárs, a Debreceni Városi Tanács előadója
Szíjjártó Péter elvtárs, Győr város tanácsa ifjúsági bizottságának tagja
Matolcsy György elvtárs, minisztériumi előadó
Selmeczi Gabriella elvtársnő, a Budaörsi Szocialista Nőszervezet tagja
Szegény Pokorninak meg a nagyfater nyilas volt, a fater komcsi besúgó ő meg fideSSes lett. Gondolom nem kivétel, csak abban, hogy ez elszomorította és kamingoutolt is.
Eladott Ország
"Kis ország vagyunk, csak egy csőcselékünk van, azzal kell mindent megoldani.” (Heltai Jenő) De sok Nobel díjasunk. Ja, azok időben elhúztak innét, elmenekült ebből a fostengerből az ilyen bayerzsótik miatt. Kicsit sem lepődtem meg. A nyilasból komcsivá vedlett féreg nagyapa után a komcsiból niylassá vedlő, fos szájú unoka, egy "csodás életút ", méltán büszke fattyakkal teli családjukban! Csoda hogy ki van a szívem? Az uram nyilas volt ,a fiam ÁVO-s, az unoklám fideszes.
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fassets.4cdn.hu%2Fkraken%2F7G14xAramkgtB2FUs-xl.jpeg&key=aeXPkvRuOQTokfkkG1YhZQ&w=800&h=1572
Eladott Ország
Lehet, hogy Pokorni nem tudott nagyapja nyilas tetteiről, ezt soha nem tudhatjuk meg pontosan. Mivel a II. Világháború elvitte a nagyapját, személyes információk alapján nem rakhatta össze a képet. Apja, mint kommunista besúgó, aligha traktálta a család szégyenével a fiát. Annyi azonban bizonyos, hogy Pokorni minden törvénytelenséget elkövetett annak érdekébe, hogy az engedély nélkül emelt turul szobor két kúriai ítélet ellenére is a helyén maradjon. Személyesen is figyelmeztettem őt arra, hogy a gyilkos nyilasok és a zsidó áldozatok egy emlékművel történő gyászolása kegyeletsértő, sőt egy demonstrációt is tartottam ennek érdekében, nejlonnal letakarva a borzalmas madarat. Szóval bőven van mit szégyellnie Pokorninak a Turul szobor megmaradása érdekében tett törvénytelen intézkedései miatt.
Vicces lehet ennyire butának lenni, de nem, nem tiltja törvény sehol a turulszobrokat. Viszont nem lehet bárhova odanyomni egy szobrot engedély és hasonló hülyeségek nélkül. Tudom, megrázó felvetés, hogy a törvényt a nagymagyarkodó vadbarmoknak is be kellene tartani. Ez Magyarország, ahol kétféle turul van, a dögkeselyű meg a kerecsen. "le fogjuk vágni a kezét aki a közösbe nyúl!" hangoskodott Pokorni, aztán inkább alámerült és kussolva végignézte az oktatás szétverését, az Akadémia kiherélését, és Mészáros és Tiborcz felemelkedését. na, ő az "Emberarcú fideszes". Azért hívjuk így, mert legalább nem akar lövetni, mint az őrült házmester Kövér, meg nem lop, annyit. Hofi is megmondta, egy csürhénk van. Egyszer ilyen zászló alatt, egyszer olyan zászló alatt próbálnak előnyöket szerezni. Pokorni Zoltánnak a fidesz zászló jutott. Apjának a vörös, nagyapjának a nyilas. Sajnálom az unokákat, mert nem sok felmenővel tudnak majd büszkélkedni! „Hé! Te! Nem ismersz meg? – Nem. Há ne mond má! Há nem mondtam. Mér, te ki vagy? – Hát nem emlékszel? – Nem. – Hát együtt lőttük a pártházat! – Mikor? Melyiket? – Há’ mikor melyiket!” ( Hofi)
Eladott Ország
Azt kaptam én hozományba apádtól,
esküvőnkön kilépett ő a pártból.
Dörzsöli seggemet a nyereg,
totózok aztán mégse nyerek!
Dörzsöli seggemet a nyereg,
totózok aztán mégse nyerek!
Hofi Géza: Aggodalmas Rock
youtu.be/bYWtZeuwhaU
Eladott Ország
@Maccska: ma, 12:20 ♣ A kommunistákat/spicliket a fidesz soraiban keresd! (Lásd ma11:47, ami csak a jéghegy csúcsa ) Azok kommunistáznak akik 28. alkalommal is lesöpörték, az ügynöktörvény tárgyalását, és nekimentek az EU-nak, NATO-nak a ruszki és kínai kommunisták seggét nyalják! Nagyon gyenge vagy cicus. Pallérozzad magad az orbánjugendi foxi-maxi MCC egyetemen.
simmering73
@Maccska: Mit kötözködsz hülyegyerek. Inkább azon siránkozz, hogy ma se voltál hasznos tagja a társadalomnak, mert itt baszod a rezet egész nap.
Eladott Ország
@Maccska: ma, 13:07 ☻ A családon belüli kommunistázással kapcsolatban tájékoztatlak, hogy apám öt évet húzott le "málenkíj robotban" a ruszkiknál, de csak azokat engedték haza akik két lábra tudtak állni, a többieket otthagyták, vagy lerugdosták őket hazatérőben a vonatról, nehogy Rákosi, Róth Manó elvtárs rossz bőrben lássa őket. Rossz helyen kopogtatsz, a fideszes tredvás qva anyádat te szarázi idióta, barom! Pont annyira becsüli meg a tróger, bűnöző, hazaáruló és politikai prosti román tolvajcigány, genetikai hulladék, és bűnszervezete a "munkatáborosokat", hogy a "javadalmazásuk" (hadiárva, hadigyámolt, hadiözvegy, etc) az öregségi nyugdíjminimumhoz van kötve, ami 2008 óta változatlan, hogy száradjon rájuk a bőr!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.