A lap szerint nem is indokolták, csak túl erősnek nevezték a szövegezést. Brüsszeli diplomáciai források szerint a magyar kormány nem járult hozzá a közös európai uniós nyilatkozat elfogadásához, amelyet a közösség az ukrajnai háború 2022. februári 24-i megindításának második évfordulójára időzítve adott volna ki, írja a Szabad Európa. Ehelyett a lap szerint a három fő intézmény vezetője, Charles Michel, Ursula von der Leyen és Roberta Metsola fog kiadni közös közleményt. Ahhoz ugyanis, hogy az Európai Unió nevében adjanak ki nyilatkozatot, mind a 27 tagország támogatása kell. Magyarország viszont nem támogatta a közös nyilatkozatot.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Vajon akik ezekre a mocskos oroszcsicska hazaárulókra szavaznak, tudják, hogy mit is csinálnak a nevükben?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
A felcsúti redvával nem "megállapodásra" meg megalkuvásra kellene törekedni, hanem már réges régóta a legdurvább módon kellene szankcionálni és minden cent EU forrást zokszó nélkül megvonni, és elvenni a szavazati jogát. Létrejöhet egy Unión belüli U26 csoport, amely már közös cselekvésben és nem egyenként, intézkedhet és ezen belül támogathatja Ukrajnát is.
Eladott Ország
Szerintem mindenkinek elege van belőle ezt a vétó dolgot meg kell oldani az Uniónak. Az nem megy, hogy 27 országból 26 menne egy irányba és van egy idióta, pszichopta, aki sportot űz abból, hogy keresztbe tegyen az egész szövetségnek, illetve van egy orosz tartomány, amelyik – érthető módon – Pսtуіn ukázait követi. Az EU játékszabályainak kialakításakor nem vették figyelembe azt, hogy felcsúti gátlástalan primitív, bunkó tahókkal is számolni kell a jövőben, akiknek fogalmuk sincs arról mi az, késsel és villával enni és az asztal közepére szarnak, az abrosszal törlik a pofájukat etc...Viktor bácsi ha ezt rendesen szedné...
uploads.disquscdn.com/images/d2e601babf0a1c7e6f1a29486a802d6c24bbe3d8cf9331a2933184862c2301a4.jpg?w=800&h=949
Nessy
Mikor ébred föl az unió 26 tagállam és vezetői, hogy van egy tagállam, illetve annak vezetője, aki vagy zsarol a vétójával. vagy Putyint védi. Persze Orbán háborogna ellene a legjobban, aki itthon ahol tudja ellehetetleníti az ellenzéket, és akinek minden agymacskáját 135 gombnyomogató droid törvényesíti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.