Az M1 riporterét propagandista helyett hülyének nevezte a DK-s Rónai Sándor.

Bayer Zsolt: "patkánypofájú, gyáva, sz*r gazember" – kire dühös most a Fidesz vasökle?
Fotó: Youtube/Hír TV

Bayer Zsolt fideszes publicista blogján idézi a vonatkozó híradást, majd saját véleményét sem rejti véka alá:

Ez is egy embertípus. A söpredék esszenciája. A Rónai. A dékás. Aki azt gondolja, mindent megengedhet magának.

Semmi baj. Hideg fej. Előbb-utóbb -de ahogy elnézem, inkább előbb- ezt is le kell majd játszani. Ezzel a patkánypofájú, gyáva, szar gazemberrel is...

- olvasható Bayer blogbejegyzésében.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
És erre a trágyaszájura igény van...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
A plazmás zsoltok verik a nyálukat a fideSS fütykösre,hogy jobban csusszon a pedofili-ánuszos seggükbe!Beeeeee...
Nyírfa
@Maccska: 17,41

Nem vádolta meg. Egy konkrét kérdés soha nem minősül még burkoltan sem vádnak. A kérdés funkciója az adott ügy súlyosságával való szembesítés. Nem vitatom, hogy rosszul sült el, de ennek oka a higgadt felvezetés elmaradása, vagyis, Róna kommunilkációs hibát vétett, nem kicsit.
Az viszont, hogy te nem tudsz különbséget tenni fogalmak, történések között, hogy nincs helyzetfelmérő- és ítélőképességed, ennek ellenére olyan magabiztosan nyilatkozol meg a felvetett témákban, mintha szakavatott tudoruk lennél , olyan röhejessé tesz téged, hogy olykor már szánlak: nem szabad egy embernek ennyire lejáratnia magát. Ha tényleg együgyű vagy, nincs mit tenni. De, ha csak szerepjáték, vigyázz, mert annyira belelovalod magad, hogy valósággá válhat.
kereső
@Maccska: Van. Mi köze orbán galádságához, rónai felkészületlenségének? Semmi- má megint csak terelni próbálsz- azt cáfold amit irtam, ne hülyeségeket hozzál ide. annyira primitiv vagy, hogy már szinte fáj. Talán ha elszakadnál a habonyrogán kommunikációs tréningen tanultaktól, akkor talán értelmesen is kommunikálnál " tanár úr"!
Nyírfa
@Maccska: 17.37

Okosabb trollok nincsenek felétek?
@kereső:-nek feltettél egy, lényegét illetően Róna kérdésével azonos fajsúlyú kérdést, amely az értelmezésed szerint kimeríti a burkolt vád fogalmát. Nos, abban a dimenzióban, amelyben a tudatod dagonyázik, ennek egyenes következménye a lemondás kell, hogy legyen, paralel feljelentés becsületsértés tárgyában. Tehát, kezdeményezem, hogy vonják vissza a megbízatásod, illetve csak @kereső:-n múlik, hogy pert indít-e ellened.
surdilloFUJT
...MÁR MEGINT A TÜKÖRBENÉZTÉL,ÉS ELBORZADTÁL??,SZARZSÁK!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.