DK-s politikusok nyilatkoztak Varju ítéletéről.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Maccska: Nocsak tanár úr! Ismered talán a német jogrendet, a német bundestag képviselőinek jogállásól szóló törvényt? Bár, a "szerintem" felütés nem ezt mutatja, na de ha mégis- ide citálnád a hatályosat?
csak úgy....
@Maccska: a szerinted és a valóság között utópikus a távolság,te buta fideszes kecskebaszó kanmacska!
Nyírfa
@Nessy: 12.27

Szerintem joggal feltételezték, hogy meg akarod támadni őket, hiszen bot volt a kezed ügyében, s a pihenésnek álcázott ácsorgás csak a terepfelmérést szolgálhatta. De, ha nem a te reszortod lett volna a roham, akkor nyilvánvalóan a jeladást bízhatták rád a társaid: a felemelt bot jelenthette, hogy kiugorhatnak a föld alól, a kezükben lévő csáklyás kötelekkel fellendülhetnek az épületek tetejére, s igazi nindzsaként bevehetik azt a közszolgálatinak csúfolt akármit.
Örülj, hogy megúsztad, vihetném Óbudára a bablevest. :)))
Nyírfa
@Billibácsi: tegnap, 20.18

Sziporkázó! :)))
Nessy
@Nyírfa: Nahát, lebuktam! Pedig azt hittem, jól konspiráltam a pirézekkel! Modern rendőrségi épület van Óbudán. A régibe a NAV egy részlege költözött. Bár nem tudom, még ott vannak e, mert rég jártam arra. Bableves helyett rántott husit kérek, őszibarack kompóttal! :-)))
Nyírfa
@Nessy: tegnap, 15.50

Jó reggelt, napot! :)))
Sajnálom, de nyers húst a kezembe venni büntetés lenne, légy szí' kérj valami mást, amennyiben lecsap rád a kommandó. Bot helyett legközelebb szőnyegen és varázspálcával közlekedj, amivel beinthetsz nekik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.