A miniszterelnök megemlékezett a kommunizmus áldozatairól.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Százezrével túnnek el ,ma is "keleten" , mindazok akik nem lojálisak a hatalomhoz. Ma is öl a hatalom- Navalnij neve ismerősen cseng orbán? Te vagy utolsó ebben az országban, aki emlegetheti a "gulágokat", mert politikáddal meggyalázod halottak millióinak emlékét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
„Magyarországon tulajdonképpen már nincs Magyarország csak egy pöffeszkedő tolvaj, zokniszagú, pálinkás, leheletű, zsíros szemű, kokizós-sallerezős, beszólós- füttyögős, hálistenkedő, allelújázó, alávaló, szemforgató, totyakos, prvivát diktatúra van.” (Konok Péter)
twitter.com/janos_hary/status/1721833465287430317/photo/1
Pálinkás Pál
téged is felszívhatna valami...senki nem siratna, kiccsaládon kívül...
namihami
Apukád pártjának (aminek ő titkára) és a te pártod (ami fiataljainak, a KISz-nek voltál titkára) aktív közreműködése mellett!
Hoppá Vitya:: ez már nem szembeköTősdi, ez bizony már keményen szembeköPősdi! És a tied mellett az imádóidé is!
Clavigo
" Győri Gábor " obsitos társadalmi együttműködő, ( besúgó ) emlékezik ... Mire is vajon ?
kereső
@namihami: Valami félreértés van, vagy az ismeretek hiánya:. 1945-ben, amikor a "szovjetek" elhurcolták az embereket "malenkij robotra", nem kellett magyar segitség- hiszen azokat szedték össze, és vitték el, akiket éppen értek. Ebben sem pártpolitika,sem poltitikai hovatartozás, sem faji, sem egyéb motiváció nem játszott.Orbánnak nem az apja párthovatartozása miatt kellene hallgatnia, hanem a saját jogán, a ma történései miatt.Többek között azért , mert az orosz föderációban, a belarusoknál (lukasenka) tömegével vannak börtönbe zárva ellenzékiek- és orbán ezt támogatja. És ne legyenek kétségeink, nálunk csak azért vannak szabadlábon, mert eu és nato tagok vagyunk, viszont az ellenzéki pártok ellehetetlenitése egyre durvább- kommunikációban, és egyéb eszközökben is az állampárt részéről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.