MAFFIA MÓDSZEREK!!! Sokan, akik vidéken olcsó szálláshelyet igyekeznek nyújtani, azt tapasztalták, hogy az ellenőrzésen elképesztően kicsinyes kritériumok alapján hasalnak el, és nagyon nehéz megfelelni az MTÜ-nek.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
persze ez a szigor nem vonatkozik a kolostor-dagadék barátai, rokonai és üzletfelei csapatára!! =))
Pálinkás Pál
megoldás, okosba kiadni..." baráti összejövetel "...
balos
@Pálinkás Pál: Ebben a feljelentők országában?Úgy járnak,mint kinában,kínban fognak vergődni életük végéig,hála az i-gazságos nemzeth-megvetőnknek és korrumpált csatlósainak!Pénzért apjukat anyjukat is feladják!
balos
@Pálinkás Pál: Nézd!Amit itt a 89 óta az úgynevezett nemzethy oldal megtehetett,azt már hitler is elbukta!Itt ugyan nincs háború,de a geciék ugy csinálnak ,mintha az ország nagyobbik része megtámadta volna a ki rablóit!A támogatói,meg olyan sötétek,hogy nekik még a szar is ennivaló,ha piros fehér zöld a pántlikája!
verőce21
Nem értem, miért lenne az rendben, hogy valakik 170 cm-es ágyakat raknak be a szálláshelyre? Szerintem mégy 180 sem...! :)
Pálinkás Pál
@balos: ezért kéne végre nem petíciókba, meg majálisozásba gondolkodni...
balos
@Pálinkás Pál: Nézd én már csak előre tudok menni,mert közelebb vagyok a megboldoguláshoz!Azoknak kéne "gondolkodni"akiknek még hosszú a nemzeth vesztő út!
Pálinkás Pál
@balos: én sem vagyok tini...csak sajna a mai fiatalokból kihunyt a tűz...
balos
@Pálinkás Pál: A Kereszt anyám azt mondta vagy 20 éve,hogy ezek a fiatalok táposok!Hát sajnos igazat kellett már akkor adnom Neki!
csak úgy....
@Maccska: persze mert te hozzászoktál a kartondobozhoz! :) ne játsz meg magad,te k.dugó buta senki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.