Kálmán Olgáék egy 2016-os Magyar Közlönyt lapoztak fel.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
"25 éves fidesz kommunikációs alap, - 98 választásban indult,- ami hibát aljasságot elkövettek, vagy el fognak követni azt az ellenzékükre fogják, ráhazudják.
... Mit csinált a fidesz 4x4 év alatt ami az ország javát szolgálta?
Minden választásnál erősen támad mindenkit a legveszélyesebb ellenzékit pedig a legnagyobb hazugságokkal karaktergyilkoljuák.
... 98 óta ez egy alapvetés: ellenfeled minden erőddel karatergyilkold napi 24 órában!!"
bence
Mindig is a saját mocskukat mázolták a baloldalra !
RonaGyuri
ösmeritek az erőszakos kismalac vicceket???
Nos az erőszakos dagadt hazug disznó így takarít! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: És akkor Orbán betiltja a Közlöny-t is?

merült fel bennem a kérdés, de egyelőre csak az MTI- nem adhatta ki a vonatkozó közleményt

Persze a derék matyar média sem nagyon igyekszik a pedofil-simogató botrány újabb vérlázító , de mindennapos fejleményeivel foglalkozni.
Arról még beszámoltak, hogy az egykor kiváló műsorvezetőnő Kálmán Olga az Országgyűlés hétfői ülésén kérdezte Orbán Viktort a kegyelmi ügyről. Amire az pofátlan arroganciával válaszolt, túl azon, hogy logikailag és számszakilag is marhaságokat zagyvált.
A kormányfő válaszában többek között azt állította, hogy: „baloldal nevezte ki a bicskei gyermekotthon élére az igazgatót, és ők is tartották ott húsz évig, a miniszterelnök hozzátette: a vizsgálat 2011-ben még nem vezetett eredményre, ennek a feldolgozása tanulságos lesz, de nem adtuk fel, mert 2016-BAN ISMÉT ELJÁRÁST INDÍTOTTUNK, AMI EREDMÉNYRE VEZETETT”.
Nos az újabb folyomány már kevésbé népszerű a derék matyar médiában:
Kálmán Olga, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője, frakciószóvivője kedd délutáni sajtótájékoztatóján arról beszélt, EGY 2016-OS MAGYAR KÖZLÖNY BIZONYÍTJA, hogy Orbán Viktor miniszterelnök döntött a bicskei gyermekotthon igazgatójának kitüntetéséről.
„a Magyar Közlöny 2016. évi 122. száma, az áll, hogy Orbán Viktor adott Magyar Bronz Érdemkeresztet a pedofília miatt elítélt V. Jánosnak, 5 évvel azután, hogy kiderült: a bicskei gyermekotthon igazgatója molesztálja a rábízott gyerekeket.”

Ráadásul, mint arról a media1.ju beszámol: „Az MTI személyiségi jogok védelmére hivatkozva nem hajlandó kiadni a Demokratikus Koalíció (DK) közleményét, miszerint személyesen Orbán Viktor döntött Vásárhelyi János, a bicskei gyermekotthon egykori pedofil igazgatójának kitüntetéséről még 2016-ban.”
S még nincs vége; ez utóbbi hírről több portálon is kicenzurázás volt a válasz! =))
RonaGyuri
A baj még ennél is nagyobb
p
Fertályórája cüccögtem azon, hogy Kálmán Olga csörtéjéről nem nagyon tesz említést a derék matyar média, sőt …

Nos újabb elrettentő bizonyosság érkezett a képernyőmre:
nepszava.hu: „ÚGY TŰNIK, hogy 2016-ban hivatalosan Orbán Viktor terjesztette elő állami kitüntetésre a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatóját”!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.