EGY IGAZI ORBÁNIAI KORKÉP & KÓRKÉP Magyar Nemzet Polgári napilap és hírportál Nehéz eligazodni a mozgalmas pályát befutó Gurmai Zita országgyűlési képviselő asszonyon. Hol a hatósággal dacolva, erőnek erejével átgázol az őt megállítani akaró hivatalosságokon, mint tette azt az Oltalom Karitatív Egyesület székházánál, máskor meg nemes egyszerűséggel elszalad az őt interjúra kérő Hír TV riportere elől. (Utóbbi még 2020 májusában történt a Belvárosban – elképesztő sprintet nyomott le a szocialista honanya.) Minap hősnőnk mentelmi jogának felfüggesztéséről döntött a parlament.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Alapvetően semmi különös,

ahogy mondani szokás MNO standard, ócska mocskolódás, azonban ….

A Párt központi napilapja „Sokoldalú Zita” címmel hozva szokásosat; alpári stílusban mondja el mindenfélének a gaz ellenet, pontosabban két politikusnőt; pl.
„Az indoklás szerint a szocialista atléta 2022 februárjában cinkostársa, Donáth Anna kontinensasszony (Momentum) társaságában, a hatóságok figyelmeztetése dacára, rajtuk átgázolva behatolt az Oltalom-központba, ahol éppen NAV-vizsgálat zajlott Iványi Gábor lelkész kacifántos pénzügyeiben.” – írja azzal, hogy ezzel indokolta „hősnőnk mentelmi jogának felfüggesztését a parlament.” !!
Mint mondám ez csak a szokásos, na de a derék szerzőnek volt bő e pucáján; azzal zárta, hogy: „A zárómondatomat le se írom, kihúzná a szerkesztő.”!! =))
Persze a nem-záró sem piskóta:
„Az MSZP most azt írja, Gurmai ellen koncepciós per zajlik, ami az ellenzék megfélemlítését célzó sorozat része, lásd két másik ártatlan politikus, Fekete-Győr András és Varju László minapi meghurcolását.”
Vö. azzal a jogerős bírói ítélettel, hogy a Fidesz képviselői csoportos garázdaságot elkövették, de ennek csekély a társadalmi veszélyessége! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.