A hírt Facebook oldalán jelentette be Magyar Péter, aki azt írta, nem tudja, pontosan milyen ügyben és céllal idézték be. De bízik benne, hogy az újonnan felállított hatóság érdemi munkát tud végezni. Szerinte a napnál is világosabb, hogy lenne mit vizsgálni.

A pártot alapító Magyar Pétert beidézte az Integritás Hatóság

Az interjúimban elhangzottak miatt a mai napra beidézett az Integritás Hatóság

– posztolta a Facebookon a pesti Széchenyi István térről Magyar Péter, Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférje. Hozzátette:

Ez az a szervezet, amelynek a létrehozását a gonosz Brüsszel az uniós pénzek kifizetéséhez feltételül szabta. Hogy milyen ügyben és milyen céllal idéztek, nem tudom, de bízom benne, hogy az újonnan felállt hatóság érdemi munkát tud végezni. Hogy lenne mit vizsgálni, az a napnál is világosabb.

Magyar Péter a legfrissebb információk szerint már pártalapításon dolgozik. A Diákhitel Központ korábbi vezetője állítólag már az idei európai parlamenti választáson is indulna.

Forrás: Telex, 444, Index

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
magyar péter fejében sokkal több van ,mint a fidesz állatkert @KisTehen: @Maccska:...stb. buksijában,akik csak buta trollok letnek a csekélyke,siralmas szellemi képességeik miatt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@percsi: Igy van, de ahogy @csak úgy...: is írta, nem lehet egyből mindenkiről rosszat feltételezni. Hadházy is hiába volt évekig bandatag, megszállottan mutogatja be a rendszer ocsmányságait. Őróluk elhiszem, hogy igazán csak jót akarnak.
CsipkeRózsa
@Nyírfa: Ne vedd ek a reménysugarat tőlünk, akik hiszünk Magyar Péter erejében, akaratában.

Nem örülnék, ha igazad lenne.
KisTehen
@csak úgy...: náladnál is több van a fejében ... az orrotoknál fogva vezet titeket ... marhákat :)
Nyírfa
@CsipkeRózsa: 13.23

Ha hisztek benne, a reményt senki nem tudja elvenni tőletek. Én is hiszek egy jobb korban, akkor is, ha most éppen egy dögkeselyű köröz felettünk.
percsi
@nemkati: Én is örülnék annak, ha igazán jót akarnának, mert már én is nagyon várom azt a napot...
Hadházy szerintem teljesen más eset. Ő mint fid. képviselő nyilvánosan nekiment a trafikmutyinak, majd kilépett, mert gerinces, nem közéjük való.
Magyar akkor kezdett hőbörögni, állt ki a nyilvánosság elé, amikor Jucust a magas pozícióból kitessékelték, feláldozták.
Ezek a miniszteri kinevezéseket nem az odaadó, becsületes munkáért osztogatják. Ha nem robban ki a pedobotrány, még mindig ott csücsülnének a bársonyszékben.
Ezért vagyok óvatosabb velük.
nemkati
@percsi: Mindenki azt hisz, amit akar. Én hiszek ebben az emberben. Amit elmondott, abból az derül ki, hogy ő már jó ideje bírálta a Fideszen belüli folyamatokat, nem Varga Judit lemondatásakor nyílt ki a szeme, már előtte lemondott állami megbízatásokról. De 0rbánnak abban igaza volt, hogy azt kell nézni, mit tesz, nem amit mond - nála ez két homlokegyenest ellenkező dolog. De majd meglátjuk, hogy Magyar Péter mit fog tenni. Addig meg nem tehetünk mást, mint várunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.