Kálmán Olga levelet írt Steinbach József református püspöknek, hogy Balog Zoltán még mindig méltó-e a feladatai ellátására és számon kérte Balognak adott támogatását. 

Kálmán Olga nekiment egy református püspöknek: "maga is az orbáni pedofilhálózat részévé vált"

MTI/Koszticsák Szilárd

Kálmán Olga, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője levelet írt Steinbach József református püspöknek, aki február 15-én úgy nyilatkozott a Népszavának, hogy

ha Balog Zoltán jó volt akkor, amikor támogatásokat szerzett az egyháznak, legyen jó a mostani nehezebb időkben is,

utalva arra, hogy Balog Zoltán támogatta K. Endre kegyelmi ügyét. Kálmán Olga a levélben megkérdezte, hogy szerinte Balog még mindig méltó-e a püspöki feladatainak ellátására.

A Demokratikus Koalíció szerint semmilyen egyház tanaival nem összeegyeztethető, hogy Steinbach József Balog Zoltán erkölcsi megítélését a pénzügyi támogatásokhoz köti. A református egyház több vezetője is elítélte Balog pedofilügyben való részvételét, miközben úgy tűnik, Steinbach püspök úr bocsánatát sikerült megvennie a támogatások megszerzésével: ezzel ő maga is az orbáni pedofilhálózat részévé vált. A DK képviselője a levélben arra is rákérdezett, hogy mit gondol a "pénzért vett bűnbocsánatról", válaszát kíváncsian várjuk.

Forrás: MTI

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Se@Namely: És ezt, szerinted, kitől tanulták, honnan vették az ötletet? És még emlékszem arra, amikor a Kmalac a csahosait uszította a Gyurcsányra! Ahogy az internet se felejt!
A Kálmán Olga most DK-s? Az Orbáni pálfordulatok is megérdemelnek némi emlékezést, ugye? Ahogy a ""hívei"" személye és azok cseréje is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Philip Marlowe: Nem a vallassal foglalkizik te kreten allat, hanem az egyhazi pedofiliaval. Tanulj mar vegre magyar szoveget ertelmezni, te roman barom.
jáger laszló
Balog püspök is csak1 ember!!Nem szent és nem sérthetetlen személy!!
A vita okát pedig ő szolgáltatta!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Dr. Proktor
@Philip Marlowe: "Köpedék egy kommunista csűrhe!"???
Ne szidd a fidesz krémjét...
balos
@namihami: Azért az 1 olyan kitérő lenne,ami 1 szili féle mocskos ribanccal tenné egyenlővé!A fideSSben ez alap követelmény a felszópás és leszarás!Mind kettő kifizetődő lásd a felbukottak listáját!
Toller Béla
A püspök által idézett "nehezebb idők" az egy erkölcsi szakadékot takar ! Ergo, ez a püspök egy gazember ! Ilyen egyszerű !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.