Kálmán Olga levelet írt Steinbach József református püspöknek, hogy Balog Zoltán még mindig méltó-e a feladatai ellátására és számon kérte Balognak adott támogatását. 

Kálmán Olga nekiment egy református püspöknek: "maga is az orbáni pedofilhálózat részévé vált"

MTI/Koszticsák Szilárd

Kálmán Olga, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője levelet írt Steinbach József református püspöknek, aki február 15-én úgy nyilatkozott a Népszavának, hogy

ha Balog Zoltán jó volt akkor, amikor támogatásokat szerzett az egyháznak, legyen jó a mostani nehezebb időkben is,

utalva arra, hogy Balog Zoltán támogatta K. Endre kegyelmi ügyét. Kálmán Olga a levélben megkérdezte, hogy szerinte Balog még mindig méltó-e a püspöki feladatainak ellátására.

A Demokratikus Koalíció szerint semmilyen egyház tanaival nem összeegyeztethető, hogy Steinbach József Balog Zoltán erkölcsi megítélését a pénzügyi támogatásokhoz köti. A református egyház több vezetője is elítélte Balog pedofilügyben való részvételét, miközben úgy tűnik, Steinbach püspök úr bocsánatát sikerült megvennie a támogatások megszerzésével: ezzel ő maga is az orbáni pedofilhálózat részévé vált. A DK képviselője a levélben arra is rákérdezett, hogy mit gondol a "pénzért vett bűnbocsánatról", válaszát kíváncsian várjuk.

Forrás: MTI

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Se@Namely: És ezt, szerinted, kitől tanulták, honnan vették az ötletet? És még emlékszem arra, amikor a Kmalac a csahosait uszította a Gyurcsányra! Ahogy az internet se felejt!
A Kálmán Olga most DK-s? Az Orbáni pálfordulatok is megérdemelnek némi emlékezést, ugye? Ahogy a ""hívei"" személye és azok cseréje is!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Namely
Nagyon rákattantak valamire, és minden mondatba, tök mindegy, odaillik-e, vagy sem, belekeverik az adott mantrát, ezúttal a "pedofil"-t.
:DDDDDDDDDDDD
Kálmán Szolga újra nagyot alakított, hozva a szokásosan alacsony színvonalát. Semmiről, semmi, a senkiknek.
namihami
Se@Namely: És ezt, szerinted, kitől tanulták, honnan vették az ötletet? És még emlékszem arra, amikor a Kmalac a csahosait uszította a Gyurcsányra! Ahogy az internet se felejt!
A Kálmán Olga most DK-s? Az Orbáni pálfordulatok is megérdemelnek némi emlékezést, ugye? Ahogy a ""hívei"" személye és azok cseréje is!
Dr. Proktor
@Namely: Hányan vagytok a pedofílok baráti körében? Elfértek a fidesz székházban?
Namely
@Dr. Proktor: szia, olvastad a kommentemet? Hogy a fenébe jön ide, amit írtál? Ja, sehogy. Ahogyan általában kommentelni szoktál: fújod a hülyeségeidet, a mantrádat, a Fideszről, stb-ről.

@namihami: megértem, hogy kínos, amit írtam, de szerintem te is érzed, mennyire szánalmas, hogy most átmutogatsz a másik oldalra, amikor valami kínosan érint, hogy "ésóóóóóbánnnn???". Nem ez a téma. Nem tartozik ide. És főként Kálmán Szolga ostobaságára nem magyarázat, hogy Orbán is ostoba.
Szevasztok
Hajrá Olgi ,csak igy tovább.(jól fizet a fidesz)
levarosbukta
@Namely: Tanultak a fidesztől. Azok is minden mondatukban megemlítik Gyurcsányt meg a Sorost!
Nessy
Anno Júdás megbánta, hogy 40 ezüstért elárulta Jézust! Kegyenc egyházaink püspökei pénzért, ingatlan vagyonért megbánás nélkül árulják el egyházukat!
Havanagi
Minden egyház korrupt, ez a rendszer korrumpálta öket a töméntelen milliárddal !Nem felejtem el,hogy a covd idején nem az állampolgárokat segítette a kormány,mint a legtöbb európai országban,hanem az egyházakat.
Az állami ingatlanokat- ami népvagyon- két kézzel vágta hozzájuk.Rohadjanak meg.
Philip Marlowe
A politikai ribanc nagyon szeretné tudni, hogy mi van a reverenda alatt!

Baszki ez a DK többet foglalkozik a vallással mint a Pápa, Krisna, Budha, vagy Mohamed...
Köpedék egy kommunista csűrhe!
bence
@Namely: ! Még ha csak ostoba lenne , de nem az hanem egy uszító , gátlástalan tolvaj , akinek minden a pofájához fér !
Nanya
@Namely: A "szolga " szót egyetlen seggnyaló fideszes jobbágy se veheti a szájára,kizárólag csak saját magára vonatkoztatva !
Rád is vonatkozik!
Nessy
A református püspökök, tiszteletesek, nem viselnek reverendát, ők palástot viselnek! Egyébként ugyanaz van a nadrágjukban, mint bármelyik hímnemű egyednek. Credo in unum Deo! Nem az Istenhittel van probléma, hanem azzal. hogy egyes egyházak Isten szolgái helyett a politika szolgái lettek! Hiszen nem ritka, hogy papok. tiszteletesek helyett politikusok tartanak a szószékről pártnapot!
namihami
@Namely: 14.34: Oké, legyen kínos! De a Gyurcsánynak az egy pálfordulását tedd az Orbáni ventilátor mellé! Hivatkozol a Kálmán Olgai erkölcsre? Akkor vedd elő (na jó, ne mindig az Orbánit) a Kövért (nagypapa Szochazája, volt MSzMP alkalmazottsága), a fél Fidesz vezetőinek párttagsága, stb, ami mellett egy ekkora ""sorból kilépés"" már észre se vehető!
Hogy nem ez a téma? Hiszen éppen ti nyúltok állandóan ide-oda! Friss példa éppen a pedóbarát-Julis-Katyi-Vitya(?) ügy! Amit azonnal próbál a KESMA átkenni-bárki essen útjába! Napról-napra büdösebb a sz@r, amit felkavar ez az ügy! A Hitgyüli(!!!) tv-je éppen most boncolgatja, hogy még presbiter is lehetett az, akit pedóbarátként itéltek el! És Anikóasszony, Juliska, Katyika, Baloglélekbúvár, stb aktív közreműködése mellett lett újra ártatlan, hótiszta!
Pl ehhez képest az Olgicskának azért van még mit behoznivalója!
Yoda69
@Philip Marlowe: Nem a vallassal foglalkizik te kreten allat, hanem az egyhazi pedofiliaval. Tanulj mar vegre magyar szoveget ertelmezni, te roman barom.
jáger laszló
Balog püspök is csak1 ember!!Nem szent és nem sérthetetlen személy!!
A vita okát pedig ő szolgáltatta!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Dr. Proktor
@Philip Marlowe: "Köpedék egy kommunista csűrhe!"???
Ne szidd a fidesz krémjét...
balos
@namihami: Azért az 1 olyan kitérő lenne,ami 1 szili féle mocskos ribanccal tenné egyenlővé!A fideSSben ez alap követelmény a felszópás és leszarás!Mind kettő kifizetődő lásd a felbukottak listáját!
Toller Béla
A püspök által idézett "nehezebb idők" az egy erkölcsi szakadékot takar ! Ergo, ez a püspök egy gazember ! Ilyen egyszerű !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.