Az elmúlt hetek megviselték a volt államfőt. Ugyanakkor tudja, hogy felülkerekedik majd ezen és újult erővel, üstökösként tér majd vissza.

A lemondott köztársasági elnök egykori tanácsadója, Skrabski Fruzsina évek ót jó barátságot ápol a lemondott államfővel, és egyike volt azon kevés embernek, aki a botrány kirobbanása után is kiállt mellette.

Novák Katalin máris a visszatérésére készül?

Fotó: MTI

Novák Katalin hosszú ideig hallgatott, a múlt héten egy rövid posztban törte meg a csendet a Facebook-oldalán, mégpedig az új köztársasági elnök megválasztása után. Ám a nehézségek ellenére a legközelebbi családtagjai, régi barátai kitartottak mellette, például Skrabski Fruzsina újságíró, filmrendező is, aki mindvégig kiállt Novák mellett.

"Katalinnak rendkívül támogató, szerető családja van, akikre ebben a helyzetben is számíthatott, s a közeli barátai is támogatják. Ahogyan ismerem, nagyon rosszul esett neki a sok támadás, de a pozitív, támogató üzenetek, nyilvános kiállások erőt adtak neki. Azonnal üzentem én is, ami nagyon jól esett neki" – nyilatkozta a Blikknek Skrabski.

"Katalin hozott egy döntést, ami hibásnak bizonyult. Pedig egy végtelenül tisztességes, becsületes ember, aki tudomásom szerint abban a tudatban döntött, hogy egy olyan embernek ad kegyelmet, aki valójában nem bűnös. Sajnálom, hogy így alakult, és ez a döntés ilyen következményekhez vezetett. Magyarország hatalmasat veszít a hiányával, ma a közéletben nagyon kevesen képesek arra, hogy úgy szólítsák meg az embereket, ahogy ő tette" – tette hozzá a volt tanácsadó, aki elárulta neki, hogy az elmúlt hetek megviselték a volt államfőt. Ugyanakkor tudja, hogy felülkerekedik majd ezen és újult erővel, üstökösként tér majd vissza.

"Talán még nem jött el az ideje, de én nagyon várom, hogy visszatérjen" – hangsúlyozta az egykori tanácsadó, aki egyébként már munkát is ajánlott Novák Katalinnak a gyermekvállalásra ösztönző Három királyfi, három királylány nevű alapítványban.

Forrás: ATV

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Skrabski Fruzsina szerelmes Novák Kaletalinba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsipapa
@Yoda69: Abban tévedsz, hogy nekem nincs pártom . A teljes mostani ( kormánypártok ,ellenzékiek ) politikai garnitúrát utálom és megvetem . És ,ha ott lettem volna ( bár egyiken sem voltam ott,- kormánypártin -ellenzékin), akkor másfél milló és egy lehetett volna ,- ha volt annyi... De miattan az összes levonhat egyet a becsült ( de inkább túlbecsült) létszámból...
namihami
@Maccska: 08.22: Ezt azért ne nagyon favorizáld, mert a Kmalac se merte még soha egyéniben megméretni magát! A listás bekerülés pedig nem jelent erős támogatást---szerinted se!
Loksmith
@magyarigeza: Linkeld be!!! Ne vádaskodj!
NKF
Sajnos ez a politika! Ezt már Mikszáth Kálmán régen megírta!
Dr. Proktor
Térjen vissza fatornyos hazájába... ott a helye, van sok puceválni való ablak arrafelé...
C_3PO
Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.