Az elmúlt hetek megviselték a volt államfőt. Ugyanakkor tudja, hogy felülkerekedik majd ezen és újult erővel, üstökösként tér majd vissza.

A lemondott köztársasági elnök egykori tanácsadója, Skrabski Fruzsina évek ót jó barátságot ápol a lemondott államfővel, és egyike volt azon kevés embernek, aki a botrány kirobbanása után is kiállt mellette.

Novák Katalin máris a visszatérésére készül?

Fotó: MTI

Novák Katalin hosszú ideig hallgatott, a múlt héten egy rövid posztban törte meg a csendet a Facebook-oldalán, mégpedig az új köztársasági elnök megválasztása után. Ám a nehézségek ellenére a legközelebbi családtagjai, régi barátai kitartottak mellette, például Skrabski Fruzsina újságíró, filmrendező is, aki mindvégig kiállt Novák mellett.

"Katalinnak rendkívül támogató, szerető családja van, akikre ebben a helyzetben is számíthatott, s a közeli barátai is támogatják. Ahogyan ismerem, nagyon rosszul esett neki a sok támadás, de a pozitív, támogató üzenetek, nyilvános kiállások erőt adtak neki. Azonnal üzentem én is, ami nagyon jól esett neki" – nyilatkozta a Blikknek Skrabski.

"Katalin hozott egy döntést, ami hibásnak bizonyult. Pedig egy végtelenül tisztességes, becsületes ember, aki tudomásom szerint abban a tudatban döntött, hogy egy olyan embernek ad kegyelmet, aki valójában nem bűnös. Sajnálom, hogy így alakult, és ez a döntés ilyen következményekhez vezetett. Magyarország hatalmasat veszít a hiányával, ma a közéletben nagyon kevesen képesek arra, hogy úgy szólítsák meg az embereket, ahogy ő tette" – tette hozzá a volt tanácsadó, aki elárulta neki, hogy az elmúlt hetek megviselték a volt államfőt. Ugyanakkor tudja, hogy felülkerekedik majd ezen és újult erővel, üstökösként tér majd vissza.

"Talán még nem jött el az ideje, de én nagyon várom, hogy visszatérjen" – hangsúlyozta az egykori tanácsadó, aki egyébként már munkát is ajánlott Novák Katalinnak a gyermekvállalásra ösztönző Három királyfi, három királylány nevű alapítványban.

Forrás: ATV

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Skrabski Fruzsina szerelmes Novák Kaletalinba.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sakk Matt
Skrabski Fruzsina szerelmes Novák Kaletalinba.
vacsi
"Az elmúlt hetek megviselték a volt államfőt. Ugyanakkor tudja, hogy felülkerekedik majd ezen "
Megviselték?! Őt?! És a szerencsétlen áldozatokat?Ők is felül tudnak kerekedni?!
csak úgy....
@vacsi: ne kérdezösködj folyton -folyvást , rúgd végre valagba az ideáljaidat, - akik még csak a migráncsok hadától sem mentettek meg , amibe te annyira bíztál! !
csak úgy....
@Sakk Matt: egy veres ezredes mellett nem csoda ha katyi is ,hiszen pötyi is csak a dzudzsiját szereti! ez eggy neolibsi csalárdbarát kúrmány...
jáger laszló
Nem kell minden hülyeséget L hinni
Például ezt sem!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
dr. prédikátor
Hiányzik a smink szoba??? meg a sokmilliós zongora!!!
Horizont
Skrabski Fruzsina nem teljesen normális. Novák nem fog visszatérni. És ne is.
jancsipapa
@vacsi: Azért ,ha józanul belegondolsz , az áldozatok nem az ő áldozatai . Igaz megpróbálta a bűnös büntetését elengedni . Talán tudatosan ,talán nem elég alaposan megismerve az ügyet . Mindegy is . Meglépte azt , amit ilyen esetben meg kell lépnie az embernek .Minden bizonnyal akkor sem maradhatott volna,ha magától nem mond le .. Mint Borkai Zsolt ,Schmitt Pál , Szájer József .Nem úgy ,mint pl.a Gréczy...
Eladott Ország
Ahogy a viccben van, nesze sánta itt egy púp.
fideszes gyökér
@Sakk Matt: Skrabski Fruzsinát le kell fóliázni.
Eladott Ország
@dr. prédikátor: ma, 17:28 ♦ A sminkszoba már foglalt. A pillanat, amikor Sulyok Tamás felfedezi a Katától megörökölt sminkszobát és megtalálja utolsó üzenetét. Via Lipsiking.
twitter.com/Skorpiooh/status/1761455318658121792/photo/1
Amikor nem értesz a sminkeléshez, de van hozzá 8 milliós szobád
twitter.com/janos_hary/status/1761631878405148741/photo/1
szaboria1
A Fruzsina álmodozik jobb ha felébred az álmából.
csak úgy....
Hosszú útról visszatérni nem lehet,
A szerelmet eltitkolni nem lehet,
A szerelem szélesebb a tenger vizénél,
Árvább vagyok a lehulló levélnél.

szegény fruzsi!
namihami
@jancsipapa: 18.07: Tehát, ha veled vagy a gyerekeddel történt volna hasonló, aztán a tettes barátját minden(!!!) büntető- és egyéb jogi következmény nélkül mentenék fel, akkor ennyi? Oszt vége?
Az pedig, hogy lemondott? Még szép, nem?!?! Hiszen egy szimpla pedósimogató lett belőle! Ha pedig erre ""kényszerítették"" (amit egyébként biztosra vehetünk---Ancsamancsa keze által), akkor terítsen! Ha nem akar (vissza akar jönni) vagy nem mer (félti a tyúxarost), akkor kussoljon!
És ne játszanak királyfi-királylányost, mert az csak a sz@rbólmentést akarná takarni!
A Gréczy és pártja hibás---vitán felüli. Le is kellett volna monda/t/ni! De azért nem gyerekmolesztálásban érintett! Azért pedósiminek lenni és felmentőjének állni némileg durvább dolog!
colibri
@szaboria1Túl szépen, finoman fogalmaztál.
.
magyarigeza
Zseniális asszony, egyben jó szakember!
Hit, erkölcs és hazaszeretet!

Kommunisták le! Gyurcsány takarodj, ez Magyarország!
csak úgy....
@magyarigeza: tibim,látszik ,hogy már régen vót növel dolgod...
csak úgy....
Különös helyzet: Novák Katalin első exállamfői jövedelme 652 ezer forinttal lesz magasabb, mint amíg még hivatalban volt
444.hu/2024/03/01/kulonos-helyzet-novak-katalin-elso-exallamfoi-jovedelme-652-ezer-forinttal-lesz-magasabb-mint-amig-meg-hivatalban-volt
mert - "Egy jó asszony mindent megbocsájt
Mindig megbocsájt nekem, most is megbocsájt nekem
Egy jó asszony mindent megbocsájt
És te jó vagy velem, kedvesem"
magyarigeza
@csak úgy...: Ne haragudj, hogy jön ez most ide? Baloldali hozzászólásaid olvasva, az összefüggéstelen mocskolódáson és random beszólogatáson kívül tudsz-e valamit, amivel értelmesen és érdemben tudnál a közösség vajára lenni?
csak úgy....
@magyarigeza: bocsi ,- nem tudtam,hogy gyogyós vagy és nem érted! :)
" közösség vajára lenni? " gyogyika ez mit jelent?
magyarigeza
@csak úgy...: Ha már ügyesen belinkelted ezeket a pénzek egy a kormányt támadó 444 Soros szennylaptól,
linkeld be kérlek azt a több milliót/milliárdot is amit a dollárbaloldali megélhetőségi politikusok kapnak az országból.
Csak, hogy tudományos alapokra helyezzük az összevetéseket és a TÉNYEKET.

A baloldali politikusokról is rakj be linkeket összehasonlítás gyanánt.

Javíts ki, ha tévedek, de a fizetéseken is túl, az ilyen Karácsonyok meg Zayok nem tudnak elszámolni a hídpénzekkel, és a főváros költségvetésével. Több millió volt a kasszában amit lenyúltak, Budapestet csődbe viszik, egy rendes utat nem tudnak megcsinálni a városban.
magyarigeza
@csak úgy...: " gyogyika ez mit jelent? "
Gratulálok! Az ilyen hozzászólásokkal mind magad minősíted. Nőj fel fiacskám.
Yoda69
@jancsipapa: Nem csak megprobalta, hanem el is engedte a pedosimogato bunteteset. Ha nincs az a szemfules jogasz, aki rabukkan erre a cikkre a Kuria kiadvanyaban, akkor lehet sose derul ra feny. Es meg ki tudja hany olyan koztorvenyes bunozot engedett ki a fideSS, akik karosak a tarsadalomra nezve? N.K. raadasul nem is magatol mondott le, ahogy ilyenkor illet volna, ha nem lemondattak felulrol. Ha meg remlik epp Dohaban volt, ahonnan visszarendeltek. Tehat sajat maga erkolcsi beallitasa szerint semmit nem vetett, es folytatta mindennapos munkajat egesz addig amig szetpukkadt lufi.

Az altalad emlitett 4 nev kozul pedig szinten senki sem magatol mondott le, Greczi raadasul mindenkit peperelt becsulet sertesert, es minden pert meg is nyert. Ezert is lehet ujra kozeleti szereplo, szemben a masik harom delikvenssel, akik sunyi alattans modon probaltak csalni, illetve visszaelni kozhatalmukkal.
jancsipapa
@Yoda69: Gréczya kivert farkáról küldözgetett képet egy nőnek ,akivel egyszer beszélt egy rendezvényen kb.fél óráig ,aztán meg cseteltek párszor . az kérte ,hogy hagyja békén ,de nem állt le ,a nő nyilvánosságra hozta a képeket . Ő elismerte ,hogy az ő képei ,de áldozatnak tartja magát . Ebben az ügyben Gréczy nem perelt ,így fel se menthették m. Elég szokatlan ,egyedi módja az " udvarlásnak " még a mostani beteg világban is ...
jancsipapa
@kulabombaafityiszre: Kár itt hülyézni a másikat szarházi . Én normális stílusban írtam ...
Lepényleső
...üstökösként,- ez mit takarhat,- többek között hallunk tőle majd igazat?
Maccska
Indítani kell majd egyéniben.
Biztos hogy megnyerné.Az egyéni győzelem erős felhatalmazás.
balos
@Lepényleső: A hét vicce!Mikor mondott igazat egy kitartott fideSSes ribanc?Mikor fiú volt sem volt erre génje!
kulabombaafityiszre
@jancsipapa: ma, 07:47
Jancsika vagy papa,de leginkább idióta.
kulabombaafityiszre
@jancsipapa: ma, 07:46
Szóval akkor egy aljas szemét faszszopó fidernyák vagy.
Azért mégegyszer idelinkelem a jogerős bírósági ítéletről szóló cikket bár lehet írni tudsz de olvasni nem.van ilyen.Nem ártana értelmezni is amit írtam,érdekes a hülyét egyből magadra vetted.Önkritika?
@jancsipapa: ma, 18:07
Aljas,hülye estleg tájékozatlan vagy.Döntsd el.
168.hu/itthon/greczy-zsolt-dk-188318
index.hu/belfold/2020/07/29/greczy_zsolt_per_helyreigazitas_pesti_sracok/
Yoda69
@jancsipapa: Amit Greczy csinalt az maganugy es NEM bűncselekmény, szemben a ti pedofil, novero, kurvazo es narkozos haverjaitokkal, amelyek mind buncselekmenyt kovettek el, es raadasul kozpenzen.
Jobb lenne ha magadba neznel, mert elegge hiteltelenne valtal.
Maccska
@Yoda69: amit Gréczy csinált az rendkívül gusztustalan.
Nem véletlen hogy egy ideig el is tüntette a dk.
De úgy tűnik hogy újra elő kell venni a képeit.
Yoda69
@Maccska: Ez nem is vitás, de messze nem olyan, mint amikor orban kegyeltje 10 eves fiukat eroszakolt meg, vagy kenyszeritette oket, hogy szopjak le. ugy tunik ezt a temat nem szabad elengedni, amig orban a helyen van.
Maccska
@Yoda69: nem Orbán kegyeltje. Ne kamuzz.
Ez a téma meg már kifújt.Csak erölködtök.
rücsü41
Fruzsin !Ha Katalin tényleg abban a tudatban döntött egy ember sorsáról, hogy azt hitte hogy nem bűnös, akkor nem ismerte Novák Katalin a kegyelmezési jog lényegét.Nem tudta azt hogy a kegyelmi jogkör gyakorlója nem a jogerős bírósági ítélet felülbírálását jelenti abból a szempontból hogy az elítélt bűnössége az elkövetett büntető ügyben fennáll-e, vagy sem.A kegyelmezés az nem a bírói ítélet felülvizsgálatát jelenti, hanem egy olyan jognak ma gyakorlását amelyben az államfő olyan körülményeket is figyelembe vehet amelyet a bíróság nem és ezért menti fel az elítéltet a büntetés letöltése alól. De úgy látom , hogy ezt sem sem tudtad, és ezért ha lehet jogi ügyekben ne adj senkinek sem tanácsot!
Yoda69
@Maccska: Szerinted nem, de a tények szerint igen. Nézz utána. O1G utasitotta NK-t. hogy irja ala K.Endre kegyelmi kervenyet. Ezt mar a DK bebizonyitotta. Csak ido kerdese, hogy meddig marad meg helyen orban.
jancsipapa
@Yoda69: Akkor tényleg magánügye lenne ,ha nem küldözgette volna kéretlenül majnem ismeretlen nőnek . Így nem az .Nagyon tévedsz,amikor azt írod,hogy az én pedofiljaim ,haverjaim , de nem probléma ,mert egyáltalán nem akarok nálad "hiteles " lenni .
jancsipapa
@kulabombaafityiszre: Inkább anyádat fasszopózd (oda tényleg illik ),a nyolc forintos kurvát ,aki az árokparton összszedett...
kulabombaafityiszre
@jancsipapa: ma, 14:36
Látom még mindig nem sikerült elolvasnod a linket ami a hazug rágalmadat cáfolja.
Nem baj.majd egyszer megtanulnod az értelmező olvasást is az írás után.
Olyan 30-40 év múlva.
CsipkeRózsa
Ez a visszatérési szöveg nem Novák Katalin mondatai, ezt csak Skrabski Fruzsina újságíró mondja.
Yoda69
@jancsipapa: Attol az meg magánügy. Az hogy hir lett belole azert lett, mert a holgyemeny kiadta a lapoknak penzert. Az is lehet igy huztak csobe Geczyt, erre nem gondolsz? De ismetlem, bunt nem kovetett el, megha eleg gusztustalan tortenet is, es minden ragalmazasi sajtopert megnyert ez ugyben.
A pedofilokkal kapcsolatban, olyan ertelemben a te pedofiljaid, hogy a te partodban vannak, es mint ilyenek bratyijaid. Talan meg a bekameneten is ott vannak :), lehet te is. Ha nem ne vedd magadra. De hat rakai fulop mondta hogy masfel millio fideSS hivo volt a hosok teren, akkor elvileg ebben benne kelettel te is legyel.
jancsipapa
@Yoda69: Abban tévedsz, hogy nekem nincs pártom . A teljes mostani ( kormánypártok ,ellenzékiek ) politikai garnitúrát utálom és megvetem . És ,ha ott lettem volna ( bár egyiken sem voltam ott,- kormánypártin -ellenzékin), akkor másfél milló és egy lehetett volna ,- ha volt annyi... De miattan az összes levonhat egyet a becsült ( de inkább túlbecsült) létszámból...
namihami
@Maccska: 08.22: Ezt azért ne nagyon favorizáld, mert a Kmalac se merte még soha egyéniben megméretni magát! A listás bekerülés pedig nem jelent erős támogatást---szerinted se!
Loksmith
@magyarigeza: Linkeld be!!! Ne vádaskodj!
NKF
Sajnos ez a politika! Ezt már Mikszáth Kálmán régen megírta!
Dr. Proktor
Térjen vissza fatornyos hazájába... ott a helye, van sok puceválni való ablak arrafelé...
C_3PO
Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.