Sulyok Tamás felesége, Nagy Zsuzsanna úgy véli: „Ahol a kémény nem füstöl, ott nincs élet”.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az új first ladyt nyugdíjas korára már várják a komornyikok és cselédek hada, gondolatmenetéhez: „Ahol a kémény nem füstöl, ott nincs élet” csak annyit fűznék hozzá, hogy az állampárt/pártállam eltörölte a magánszemélyek kötelező kéményellenörzését ( a "bajszos szar" idején) , mert nem fontos neki a keményen dolgozó kisemberek biztondsága, illetve a polgár megrendeli, ha a kéményseprőt kihívja saját kültségére. Ismerve a mai "combos" inflációt és a leszakadó béreket, már csak a kiszállási költség is felér egy "lórugással."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@Eladott Ország: A nem oda Buda nemzethy módra:"Nem óda a Budira"!
Billibácsi
Mama! Ahol kémény nem füstöl ott nincs pénz tüzelőre!!!
Eladott Ország
@Billibácsi: ma, 15:09 ♦ Áder vétója ellenére is eltörölték a kötelező kéményellenőrzést. Az Országgyűlés ismét a családi házak kötelező kéményellenőrzésének megszüntetése mellett szavazott. Végre nem jönnek okoskodni a kéményseprők. Áder is ezt akarta, csak azért futott egy kört, hogy ne nézzék kurvának, de nem sikerült neki.
Eladott Ország
@balos: ma, 14:58 ♦ "Azt hiszem, ideje lesz megbecsülni a Mikulást. Eddig leginkább csak amerikai filmekben láttam olyat, hogy a jóságos nagyszakállú a kéményen át érkezett és nem is értettem ennek az okát, de most megvilágosodtam.
Valószínűleg az történhetett, hogy arrafelé már régebben államosították a kéményseprést. Gondolom, a SWAT kapta meg a feladatot, de azok feszt kézigránáttal óhajották tisztára pucolni a szelelőt. Az amerikaiak meg önvédelemből kitalálták, hogy mégis békésebb dolog, ha az ajándékozó-kedvű figura kotor inkább. Olcsóbb is, mert egy pohár tej és egy süti igazán nem nagy ár a karbantartásért cserébe."...
kolozsvaros.com/2016/12/10/hajra-baromorszag-hajra-barmok/
Horizont
Na ő sem tudja, ahol nem füstöl a kémény ott nincs pénz tüzelőre.
Eladott Ország
@Horizont: ma, 16:47♦ Naccsasszonynak' geotermikus hőszivattyú fűtési/hűtési redszer dukál, háromrétegű hőszigetelő üvegezéssel. Futja az adófizetők pénzéből, csak az a baj, hogy kétévente kell váltani őket, mivel idő előtt lejár a mandátumuk, illetve le kell mondaniuk. Az új köztársasági elnök ugyanúgy hazugságokat terjesztett az apjáról, mint ahogy azt Bayer Zsolt tette. Ez a HVG-ből derül ki, amelybe Karsai László történész írt cikket arról, hogy SULYOK TAMÁS APJA EGY NÁCI SZIMPATIZÁNS VOLT, NEM PEDIG A KOMMUNISTA TERROR ÁLDOZATA! Kipattant a gigabotrány Sulyok Tamás körül: Még el sem foglalta hivatalát, máris lemondásra kényszerülhet. Sulyok Tamás köztársasági elnök hazudott apja náci multjáról. Neki és Orbánnak is mennie kel! Bunkósági sorrend balról jobbra
twitter.com/janos_hary/status/1763600770719424603/photo/1

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.