A Független Kisgazda -, Földmunkás - és polgári Párt közölte, hogy az Isten Haza Család jelmondata szabadalmi jogvédelem alatt áll, ezért annak megjelenítése a kisgazdapárt engedélye nélkül törvénysértő.

A Független Kisgazda –, Földmunkás – és polgári Párt közölte, hogy az Isten Haza Család jelmondata szabadalmi jogvédelem alatt áll, ezért annak megjelenítése a kisgazdapárt engedélye nélkül törvénysértő.

A hétvégén Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára bemutatta a DK induló országos plakátkampányát, mely "a keresztény-konzervatívnak és családbarátnak hazudott kormány képmutatására reagál", és március 1-től március 31-ig lesz látható szerte az országban.

Törvénysértő a DK plakátja? Támadnak a kisgazdák

Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

Ez alaposan megosztotta nemcsak a közvéleményt, de az ellenzéket is. Donáth Anna nagyon kiakadt a plakátkampány miatt, közölte, egyszerűen hányingere van tőle. „Az "Isten?, Haza?, Pedofília!" plakát azt üzeni, hogy itt pedofilok állnak szemben a nem pedofilokkal. Hányingerem van" – fogalmazott a momentumos politikus.

Most pedig a kisgazdapárt – sokan azt sem tudják, hogy Torgyán József egykori pártja még létezik – is reagált a DK akciójára: a párt közleményben közölte, hogy törvénysértő az Isten Haza Család jelmondat használata.

"A Független Kisgazda –, Földmunkás – és polgári Párt közli a politikai életben szereplőkkel, hogy az Isten Haza Család jelmondata szabadalmi jogvédelem alatt áll, ezért annak megjelenítése a kisgazdapárt engedélye nélkül törvénysértő. A Demokratikus Koalíció Isten Haza Pedofília felirattal megjelent plakátja alkalmas arra, hogy a pedofiliát kapcsolatba hozza a számunkra száz éve fontos és változatlan szent fogalmi hármassal" – írják a közleményükben.

Hozzátették, a párt jelmondatának használatát, illetve annak sértő, vagy félreérthető környezetbe helyezését törvénysértésnek fogják tekinteni, s ennek megfelelően járnak is el.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
"sokan azt sem tudják, hogy Torgyán József egykori pártja még létezik" - lehet, hogy nem a "sokakban" van a hiba?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
@Horizont: Itt is vinnyog három degenerált fidkány.
Maccska
"Isten?, Haza?, Pedofília!"
Elég jellemző jelmondatot választott magának a DK.
Bár szerintem a szavazópolgárok kis részét szólítják meg vele.
H
kereső
@Maccska: 133:58 És orbán lesz a pártelnökük, mert ő van a plakáton. Ennyire nem érted a plakátot, vagy ennyire tudsz hazudni?
terlasz
Azért külön-külön ki leget mondani ezeket a szavakat vagy végleg ellopták tőlünk a levédéssel a kicsike gazdák?
túszulejtettország
Nem kell érzékenykedni kisgazdák! A lelketeket eladtátok 2000 körül a fidesznek.
A tisztességesek maradtak párt nélkül.
A jelmondatotok kis változtatással a mai
napig aktuális.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.