A miniszter üzent a brüsszeli pénzosztóknak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
ha brüsszel fizeti a magyar tanárokat ,akkor az nem mond ellent a szuverenitási micsodának?
brüsszel fizetett bérencei lesznek a magyar pedagógusok? - és ezt a fidesz intézi! :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SÍva
Nos, egy újabb hazugság vagy a pénztáros már tanári állást is vállal?
csak úgy....
ha brüsszel fizeti a magyar tanárokat ,akkor az nem mond ellent a szuverenitási micsodának?
brüsszel fizetett bérencei lesznek a magyar pedagógusok? - és ezt a fidesz intézi! :)
Pusztai
Minden politikát kikerülve ezt nem értem!
Ok, jött pénz, Navra nyilatkozik mert az ő minisztériuma fogadja az eu-s pénzeket, - ha pl Varga akkor hhazudnak, csak mézesmadzagot játszanak,- a pedagógus bér saját nemzeti hatáskör, tehát semmi köze az eu-nak hozzá.
Valami magyarázat mennyi igaz ebből a bérhístóriából, nem beszélve arról ez folyamatos az eu pénz meg csomagokban jön,
Szóval?
Eladott Ország
Mikor a Lölő nevén futó szállodákhoz hozzá kellett vágni 19 milliárdot, akkor érdekes módon nem volt szükség a parlament döntésére és EU pénzre, amit ráadásul arra adtak, hogy megőrizzék a munkahelyeket és a vége pedig az lett, hogy az állomány 50 %-kát azon melegében elküldték. Aki elhiszi, hogy a Zunijó’ pénze kell a tanárok béremeléséhez. Az az ország, amelyik saját erőből képtelen megoldani az oktatás színvonalának folyamatos emelését és ebben a bérek csak egy elem a sok közül, az életképtelen és sürgősen le kell cserélni a vezetőit. A parlamenti birkák fizetése menetrendszerűen nőtt, 2024 tavaszán is! 2010 óta a parlamenti birkák fizetése 850-900 %-kal nőtt! Ismeritek a vicc végét: ... járni, jár. Csak nem jut!
Pusztai
Nem semmi!

Hallgat a kormány arról, mikor térhet vissza a munkába Gulyás Gergely, akit a Honvédkórházban műtöttek
hvg.hu/itthon/20240306_hallgat-a-kormany-arrol-mikor-terhet-vissza-a-munkaba-gulyas-gergely-akit-a-honvedkorhazban-mutottek

2 óra alatt lezárta a HVG a komment lehetőséget!
o))
Eladott Ország
@Pusztai: ma, 15:01 ♦ Szív és gerincműtéte biztos nem lehetett. Ánusz? Az ánuszműtét lassú lábadozással jár. Esetleg Georgina lett? Nekem meg ez errő az a vicc jut eszembel: Anyuka, egyen egy kis marhanyelvet, mondja a vő az anyósnak. Nem öszök’ én olyat, ami állat szájában volt! Jól van, egyen akkor egy kis tojást! Van remény aggodalomra? Ilyenkor javasolnám a tb alapú igénybevételt, beutaló, időpont kérés-ami kb 4 hónap, vizsgálat, egyeztetni a sebésszel, altatóssal. Novicsok, mert köpni akart?! Bármi lehet, mert nincs hivatalos magyarázat.
Pusztai
@Eladott Ország: Komolyabb műtétek után is 2-3 nappal már mehetnek bányába dolgozni.
Itt valszin az lesz amit mondtál: nemváltó műtéte volt, gender semleges lett.
Eladott Ország
@Pusztai: ma, 15:35 ♥ Az is lehet, hogy Marha' Gulyást lelki trauma érhette, hogy megszigorították a pszichológiai alkalmassági vizsgálatokat, amelyet a kabinet a gyermekotthoni vezetővé váláshoz vezetett be. Így nehezebb a gyerekek között "lébecolni és a "cukros" bácsit játszani. Nem ártana neki Böjte csabától tanácsot kérni, mert ő nagyon járatos benne, sokoldalú , még bejárőnője is van. Nagy étvágya van.
Peller Anikó
"'"a számokból is látszik: Magyarországnak érdemes pénzt adni, mert azt jó gyorsan, hatékonyan és eredményesen lopjuk el"'"

Igen, ebben jók vagyunk.
Peller Anikó
Tanárokat nem támogatunk, minek a sok tanár. A pénc amúgyis köll focira, stadionokra, lölőre, hatvandűlőre, fűre- fára, balatont kell venni meg jaktokat, kastélyokat, fél országot aztán mega másik felét. Kell a pénz a banszámláinkra külföldön de lombkoronát is kell nézni, majd kinől.

Tényleg ilyen hülye lenne a magyar nép? De sebaj, majd jönnek a kínai rendőrök.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.