A Momentum képviselője szerint a kormány nem nézheti ölbe tett kézzel, hogy a kommunista Kína rendőrei szabadon garázdálkodjanak Magyarországon.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Van még lejjebb, már rendőrre sem futja vagy ők is nyugatra szöktek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Márton, a kormány egy hatóságához fordulsz a kormány ellen? Lármázd fel az EU-t, legyen belőle nemzetközi balhé, akkor talán megtorpan a fidesz. Bár, őket csak két szankcióval lehet megfogni: pénzmegvonással és a döntési mechanizmusból való kizárással.
Cherry
Ennek a zsiros patkánynak mindegy csak védje őt akárki, de egy nap Csaucseszku sorsára jut a gazember...
Peller Anikó
Van még lejjebb, már rendőrre sem futja vagy ők is nyugatra szöktek.
kereső
Márton! A "szuverenitásvédelmi" hivatalt nem azért tartjuk, hogy ilyen csip-csup ügyekkel foglakozzon, mint az illegális kianai rendőrőrs- amely máára már nem is illegákis, hiszen megállapodás van róla- hanem arra, hogy fellépjen a "dollárbaloldal" ellen, és védje orbán viktort a "nyugat".de különösen brüsszel ellen. Hol a francba élsz te?
Nyírfa
@kereső: 05.05

Az ellenzéknek az a téveszméje, hogy Magyarországon, annak ellenére, hogy dúl a fasizmus, még él a demokrácia és a jogállamiság, ha csak nyomokban is. Pedig nem! És jó lenne végre észhez térni, és valódi ellenzékként viselkedve hadba hívni minden épelméjű , épérzékű embert.
Van egy álmom: rengeteg ember tölti meg a Kossuth teret, a környező utcákat, annyian, hogy sem a rendőrök, sem a katonaság ne akarjon, és ne is tudjon beavatkozni. Nem csinálnak semmit, csak némán állnak, ülnek, vagy egymással beszélgetnek, de a fő ütőerő a tömeg és a csend együtt. A pártok, civil szervezetek egy-egy képviselője a lépcsők előtt kifeszítenek egy jól látható molinót, amelyen az áll: Addig itt leszünk, amíg a kormány le nem mond. A folyamatos ott tartózkodásnak vannak technikai velejárói: mobilwécék, egymás ellátása élelemmel, vízzel, ott alvás esetén hálózsák. Hogy mindig elegen legyünk, váltani kell azokat, akik nem tudják ott tölteni az éjszakát, vagy nélkülözhetetlenek a munkahelyükön.
Meg lehet csinálni. Már volt egy taxisblokád, amelyet maximálisan támogatott Budapest. Most várnánk az egész országból azokat, akik méltó életet akarnak maguknak, a gyermekeiknek, erkölcsi tartást a hazájuknak.
Egy fegyvertelen, erkölcsi, szellemi forradalom nemcsak megmentheti az országunkat, de visszaemelheti a demokráciák, a jogállamok, a tiszteletre méltó társadalmak közé.
Ezt nyilván elő kell készíteni, és elengedhetetelen a pártok és a szakmák egyeztetése a civilekkel egy szakértői kormány azonnali felállásáról. Ezt tudom/tudnám támogatni. A fél- és a látszatmegoldásokból már nem kérek.
Havanagi
@Nyírfa: Ezek nem csinálnak semmit,bármi történhet ebben az országban.A kínai gyarmatosítás most folyik,majd az oroszokkal megosztoznak rajtunk.És az ellenzék a pofázáson és a marakodáson kivűl semmit nem csinál.Igy mennek neki a választásnak és várják a győzelmet.Hulladék mindegyik!!!
Nyírfa
@Havanagi: 09.35

Erősen gondolkodom, hogy 15-én tiszteletemet tegyem-e valamelyik rendezvényen. Talán, ha a diákok szerveznek valamit, hozzájuk csatlakozom. Még bennük van hitem, reményem.
csak úgy....
@Nyírfa: javaslom magyar petit, talán eloszlatja a vele kapcsolatos kételyeidet ! ;)
mindenkit meg kell hallgatni , az után lehet csak rostálni!
kereső
@Nyírfa: 09:46 Az egységes diákfront szervez. Csak futólag láttam a fb,-n, majd rákeresek és megirom üziben. Ok???
kereső
@Nyírfa: 09:12 Ezért játszóház , vagy méginkább bábszinház az egész parlament ellenzékestül. És mert az ellenzéki pártok "elbábozzák", hogy itt még demokrácia van- és persze jogállam, hisz a kettő egymás nélkül semmit sem ér- ezért aztán a poltikai elemzők- a nem fideSS-sek, azt mondják, hogy ez még nem dikatatúra- csak autokrácia- orbáni egyeduralom.

Igen az kellene, amit irsz- ahhoz viszont alapfeltétel kell, hogy az ellenzéki pártok- már aki felvállalja a valós ellenzékiséget, otthagyják a szinházat. Még én is bevállalnék egy hetet- éjjel-nappali ügyeletben.
Nyírfa
@kereső: 13.47

Oké, köszi! De remélem, közzéteszik másutt is, mert nyilván nemcsak engem érdekel, és nem mindenki van fent a fb-on, mint ahogy én sem.
Nyírfa
@kereső: 13.52

Nagy örömet szereztél! Évek óta táplálom ezt az "álmot", egy igazi nagy összefogást, komolyat, elszántat, hogy végre isten igazából megérkezzünk Európába. És lehet, hogy az ukránok előbb fognak. De nem rontom el a kedvem, egyszer eljön március idusa.
Nyírfa
@csak úgy...: 09.57, 10.03

Nem akarom a kedvedet szegni, de azt mondom, nyugtával dicsérd a napot. Nem bíztam MZP-ben, bejött. Nem bízom Magyarban...majd az idő eldönti, azt hiszem, hamarabb is, mint azt most várjuk.
kereső
@Nyírfa:15:41 Március 15. Fél négy- a Blahán.
Nyírfa
@kereső: 15.55

Köszönöm! Akkor megvan a délutáni program. Jó lenne közületek találkozni valakivel, együtt lenni, megismerkedni. Hátha lesz jelentkező!
kereső
@Nyírfa: Velem biztos nem találkozol akkor, messze vagyok, na de hátha van olyan aki közelebb van- vagy éppen pesti.
Nyírfa
@kereső: 16.11

Tudom, hogy távolabb élsz, de vannak köztünk budapestiek, meg, gondolom, többen feljönnek vidékről, ha nem is a diákokhoz csatlakozva. Ha valaki hajlandó felfedni magát, és van kedve összefutni velem egy tüntetés erejéig, annak örülni fogok. Ha nem, nem, én is ügyelek az inkognitómra, csak emlékszem, milyen jó volt, amikor a Nolblogon néhányan közelebbi ismeretséget is kötöttünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.