A Momentum képviselője szerint a kormány nem nézheti ölbe tett kézzel, hogy a kommunista Kína rendőrei szabadon garázdálkodjanak Magyarországon.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Van még lejjebb, már rendőrre sem futja vagy ők is nyugatra szöktek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@csak úgy...: 09.57, 10.03

Nem akarom a kedvedet szegni, de azt mondom, nyugtával dicsérd a napot. Nem bíztam MZP-ben, bejött. Nem bízom Magyarban...majd az idő eldönti, azt hiszem, hamarabb is, mint azt most várjuk.
kereső
@Nyírfa:15:41 Március 15. Fél négy- a Blahán.
Nyírfa
@kereső: 15.55

Köszönöm! Akkor megvan a délutáni program. Jó lenne közületek találkozni valakivel, együtt lenni, megismerkedni. Hátha lesz jelentkező!
kereső
@Nyírfa: Velem biztos nem találkozol akkor, messze vagyok, na de hátha van olyan aki közelebb van- vagy éppen pesti.
Nyírfa
@kereső: 16.11

Tudom, hogy távolabb élsz, de vannak köztünk budapestiek, meg, gondolom, többen feljönnek vidékről, ha nem is a diákokhoz csatlakozva. Ha valaki hajlandó felfedni magát, és van kedve összefutni velem egy tüntetés erejéig, annak örülni fogok. Ha nem, nem, én is ügyelek az inkognitómra, csak emlékszem, milyen jó volt, amikor a Nolblogon néhányan közelebbi ismeretséget is kötöttünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.