Pálinka megmentő kampány keretében turnézik idén 50 prémium pálinka, hogy ezzel népszerűsítsék a minőségi magyar pálinkát, és növeljék a fogyasztást.

A pálinka piaca az elmúlt évtizedben jelentősen átalakult. Egyrészt ugyan felfutottak a pálinkafőzdék, de a vendéglátóhelyeken nagyon visszaesett a pálinkafogyasztás. Az emberek – egyrészt anyagi okokból – visszatértek az olcsóbb változatokhoz, az is közrejátszik, hogy mindig vannak aktuális fogyasztási divatok és az új trendek.

Rózsaszín elefánt? Megmentheti a pálinkát

Illusztráció: freepik.com

A Rózsaszín Elefánt Ügynökség országos pálinka-megmentő kampánya során az utazó Pálinka Bár 8-10 minőségi főzde minimum 50 tételét egyszerre teszi elérhetővé. Mindezt kiegészítve egy interaktív itallappal, amelyen egy NFC-chip közvetítésével pillanatok alatt tudhatjuk meg, miért olyan különleges a pálinka, amit fogyasztunk.

Balatonfüreden már február 1-től elérhető a pálinkakóstoló csomag, az utazó bár azonban további helyszínekre is ellátogat majd. Nyáron többek között Siófokon megjelennek.

A bár kínálatában olyan különlegességeket kóstolhatunk, mint a népszerű Tankcsapda zenekar ágyas vilmoskörte pálinkája, vagy a 2017-es év pálinkája, amelyben a Cruxx, a Csalló, a Nobilis, a Rézangyal, a Spiritus Primus, valamint a Zimek Pálinka házasított cseresznyepálinkája található.

Forrás: balatonica.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Miután már a bolgárok is megelőztek, el lehet az ilyen jellegű fogyasztást felejteni. Az átlagmagyarnak a pedofilsimogató föld-trafik tolvaj ártunknak és qurmányunknak köszönhetően az elérhető árú kerítésszaggató pálesz marad.
csak úgy....
csak egy ötlet.., a kannás bornapok jobban bejönnének az 0rbanisztáni fidesszavazóknak.
KisGenyo2
Az van vele, hogy mocsokdrága lett. Vidéken 3500-7000 Ft/liter áron már elég jókat lehet beszerezni, nyilván nem fogok 2cl-ért egy étteremben 1800-Ft-ot fizetni... ;-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.