A miniszterelnök közösségi oldalán közzétett bejegyzésében köszöntötte a hölgyeket.

Amerikából üzent Orbán Viktor: Boldog Nőnapot kívánok!

Orbán Viktor Amerikából kívánt minden hölgynek boldog nőnapot. Jelenleg többnapos látogatáson vesz részt az Egyesült Államokban, és többek között Donald Trump korábbi elnökkel is találkozik.

„Amerikából is boldog nőnapot!” – írta bejegyzéséhez.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cherry
Inkább a kaszás mint te, zsiros disznó
Sztyepospista
A SZUVERENITÁS- VÉDELMI TÖRVÉNY értelmében elment most kampányolni Amerikába. Mint tájékoztattak róla, 2 / KETŐŐ ! / db. repülővel melyek 10 perc eltétéssel érkeztem meg. Van itt pénz !
Pusztai
"„Orbán Viktor washingtoni látogatása valójában egy vicc, egy NATO-tagállam miniszterelnökének nem lett volna szabad hagynia magát ennyire megalázni” – fogalmazta meg kendőzetlen véleményét a magyar kormányfő csütörtöki amerikai programjáról George Landrith, a reagani republikánus elveket követő amerikai Frontiers of Freedom elnöke. És valóban, megalázó helyzetbe került a miniszterelnök, miután - óriási amatőr hibát vétve - aznapra szervezték a Heritage Foundation panelbeszélgetését, amelyen egy rendkívül fontos amerikai belpolitikai esemény zajlott: Joe Biden évértékelő beszéde a Capitoliumban. Orbánra egyetlen szenátor, egyetlen képviselő nem volt kíváncsi, s helyi forrásaink szerint az amerikai politikai elit egyetlen komolyabb képviselője sem jelent meg, hogy találkozzon vele."

hirklikk.hu/kozelet/amator-hibak-kisertek-orban-washingtoni-latogatasat/429153

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.