A magyar kormánynak Varga Judit lemondása óta nincs hölgy minisztere. Államtitkári pozíciót is csak tíz nő tölt be, ami nem egészen 14%-os részesedést jelent a hölgyek számára államtitkári szinten.

Novák Katalin és Varga Judit lemondása a nők előrelépését hátráltatja – állítja az Egyenlítő Alapítvány vezetője. A fizetési különbségek további problémát jelentenek, hiszen a magyar nők évente mintegy egy hónapnyi munkát végeznek ingyen a férfiakhoz képest.

Minden nővel kibabrált Novák Katalin és Varga Judit a kegyelmi ügy miatti lemondásával

Fotó: Novák Katalin Facebook oldala

Az utóbbi hetek politikai botránya, azaz a kegyelmi ügy nem jött jól a női egyenjogúságért küzdőknek. Heal Edina, az Egyenlítő Alapítvány vezetője így fogalmazott:

Hosszútávon nagyon nagyon rossz fejlemény volt a magyar nők egyenjogúsága szempontjából. Sajnos amikor egy nő megbukik akár a munkájában, ahogy Novák Katalin ugye a munkájában bukott meg mondjuk, vagy akármi másban, akkor mivelhogy olyan kevés női vezető van, nagyon könnyű ráhúzni hogy ő azért bukott meg mert nő, holott emberek buknak meg.

Kováts Adél színművész is felszólalt, szerinte a nők helyzete még mindig hátrányos Magyarországon.

Mindig ott van hogy nem csak önmagam teljesítek hanem meg kell haladni adott esetben egy inkább férfiak által vezetett, uralt és irányított világot, vagy helyzetet, és egy ilyen világban kell tudni érvényesülni.

- fogalmazta meg álláspontját. Tény: Novák Katalin és Varga Judit lemondásával, a magyar politikában még rosszabb lett a nők aránya, és ezzel az egyenjogúság mint olyan, még inkább borult.

Forrás: https://www.atv.hu/belfold/20240308/novak-katalin-varga-judit-feminizmus-politika-kormany?fbclid=IwAR3rul50crkHaZToCuNuja46UCc_rNuEjC8MR9RTgPamt4KJcWGS6T_rdw0

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@justhpeter: Így van, a lányok megszokásból gondolhatták, hogy azt kell tenni amit a geci mond. Csakhogy kiborult a bili és a szarcsík pont felvezetett a klastromba. Itt most valakinek bukni kell, mondá a geci és lőn, nem ő lett az, mert a két nő seggére csaptak és kihajtották őket a paradicsomból, mintha ezzel már meg is lenne oldva a problamás bajzuhatag.

Debizony a gecinek akkor is le kellett volna mondania ha semmi köze sem lett volna a kegyelmesúrnak a pedofiliánuszokhoz. Csakhát pont teljes egészében csak neki volt köze, mivel a kedvezményezett a család barátja és köztudottan őket nem hagyják az árokparton. Így hát az árokba így a két nőci lett beletaposva.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Méhes
ezt talán ov-nek kellenec címezni
KisTehen
ekkora libsi baromságot rég olvastam
justhpeter
Nem gondolom, hogy Novák Katalin és Varga Judit olyn botrányosan ostoba lenne, hogy ebbe a csapdába maguktól beleszaladtak volna. Különösen azért sem, mert ilyen buta nő még a bulvár legbutábbjai között sincs. Ugyancsak ezt támasztja alá, hogy mindkettő hivatalában dolgoznak alapismeretekkel rendelkező emberek. Ha pedig ezeket elfogadom. nincs más választásom, mint két veretesen ostoba, de hatalmas egóval rendelkező emberre gondoljak - a kolostormalac és a gagyi püspök - .akik a visszautasíthatatlan "motivációt" szolgáltatták az ügyhöz.. Nem vagyok gazdag ember, de egy ötforintost rátennék az elméletre. A két hölgy maximum laza volt, amikor azt hitték, hogy a másik kettő úriember.
Hazaszeretet
Basszátok meg dollár hazaáruló propellerek! Ti még magatok között sem akartok rendet tenni: Újbudai Gy.Péter pedofil ügyének elsumákolása!
lusta
@justhpeter: Mi az, hogy ez a két hölgy? Tudomásul illene venni a NER hölgyeinek, mindegyiknek, hogy ők a pedofilsimogató felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézár szemében senkik, akik csak őt és rendszerét kell kiszolgálniuk. Számukra csak kuss van, nem érdemi beleszólás, vita, ötletek, meg ilyen úri huncutságok.
Peller Anikó
@justhpeter: Így van, a lányok megszokásból gondolhatták, hogy azt kell tenni amit a geci mond. Csakhogy kiborult a bili és a szarcsík pont felvezetett a klastromba. Itt most valakinek bukni kell, mondá a geci és lőn, nem ő lett az, mert a két nő seggére csaptak és kihajtották őket a paradicsomból, mintha ezzel már meg is lenne oldva a problamás bajzuhatag.

Debizony a gecinek akkor is le kellett volna mondania ha semmi köze sem lett volna a kegyelmesúrnak a pedofiliánuszokhoz. Csakhát pont teljes egészében csak neki volt köze, mivel a kedvezményezett a család barátja és köztudottan őket nem hagyják az árokparton. Így hát az árokba így a két nőci lett beletaposva.
lusta
@Peller Anikó: Elgondolkodtató a NER hölgyeinek gondolkodása és tulajdonképpen felelőtlensége. Képtelenek tanulni. Látható, hogy a nők azonnal feláldozódnak és a sárga földbe döngölődnek, míg a férfiak szépen kimosódnak. Copypaste golyóstollunk elég sokáig húzta a lemondását és addig is orrba-szájba védték úgy, hogy a lemondása után is kiválóan elvan és rendszeresen mindhol megjelenik. A pedofilsimogató vízi háziszárnyasunk gyorsan lemondásra kényszerült úgy, hogy még a nevét sem szabad kimondani, mint a varázslóvilág legnagyobb gonosztevőjének, Voldemortnak.
Yoda69
varga is es novak is gerinctelensegbol bukott meg. Ha lenne bennuk emberi meltosag, kitalalnak az ujsagoknak, ugyanugy mint mint varga exe, Magyar Péter.
Pusztai
Logikus nem???
Ha valaki nem ért a nőügyekhez akkor miért is dolgozzon nőkkel együtt??
justhpeter
@Yoda69: Magyar Pétert bármikor kicsinálj a NER, tehát alkalmatlan az "ellenállás ikonja" szerepre. Az ellenzék meg egy kövér nulla, tehát a NER-t a gazdasági gondok fogják megbuktatni, igaz akkor végleg.
human
Azon gondolkodtam, hogy vajon Orbán direkt nőt jelölt főpolgármester jelöltnek, mert véleg le akarja járatni a nőket a politikában? Mert elég egyértelmű, hogy bárkit indít a fidesz az el fogja bukni a választást. Már két női csúcspolitikust elvesztett Orbán. Logikus lett volna, hogy egy biztos bukó szerepre nem nőt jelöl.
balos
@Peller Anikó: Itt nem mint Nő bukott meg a két "kurva",hanem az ember!Az esetükben azért a kurva jobban dolgozik,mert ha a kuncsaft nem elégedett akkor nem fizet a "lukért"!Itt meg azért fizették meg jól őket,hogy likas legyen a munká-lyuk!
Yoda69
@justhpeter: Miert bukna meg a NER gazdasagi okok miatt? Eszak-Korea is elvegetal, es vezetok luxusban elnek ott is. Persze a nep szenved, de az hol erdekli a diktatort? Nalunk is eljohet ez rendszer eleg hamar. Annyi penzt mindig tudnak orbanek lopni, hogy a NER elit luxusban eljen, meg akkor is ha kilepunk a NATO-bol es az EU-bol.
jesz
Nováktol nem lesz jobb...de Vargátol sem.
justhpeter
@Yoda69: Az igaz, hogy eleget soha nem lehet lopni, mert az elég szót a NER nem ismeri, de egy-két jel utalhat arra, hogy nem megy simán minden. Folyamatosan nő az államadósság - kifelé és befelé is - , folyamatosan növekednek a kamatok. Évről évre tovább romlik az egészségügyi, az oktatásügy és a szociális helyzet. Lassan elfogynak a szakemberek, s ha véletlenül kikerülnénk az Unióból és a NATO-ból, a légy nem repülne errefelé.
Yoda69
@justhpeter: Mondom ez csak bennunket erint. Mi fogunk szivni, nem a diktator es a sleppje. Nekik meglesz a luxus a nep legnagyobb nyomoraban is. Kezukben a hatalom es a fegyver. Amig a sok fideSS birka ra nem ebred hova juttatta az orszagot a fokolompos, addig itt valtozas nem lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.