A felmérést március 6. és 9. között készítette a Medián, 1000 fős országos reprezentatív minta telefonos megkérdezésével.

Medián-kutatás szerint márciusban a kétharmad közelében van azok aránya, akik úgy gondolják, hogy az ország "rossz irányba halad", és a többség (55%) kormányváltást szeretne. A Fidesz–KDNP népszerűsége nem csökkent a teljes népesség körében, de a politikai aktivitás növekedése miatt a "biztos" szavazóknál a támogatottság márciusra 53-ról 46 százalékra esett vissza.

Mégis visszaüt a kegyelmi botrány? Mélyrepülésben a Fidesz népszerűsége

Illusztráció: pixabay

A Medián szerint ez összefügghet a kegyelmi botránnyal, hiszen 97 százalék hallott róla, és majdnem kétharmaduk szerint Orbán Viktor viseli a felelősséget, és ezt még sok kormánypárti szavazó is így gondolja.

A köztársasági elnök, Novák Katalint váltó Sulyok Tamás még nem érte el az elődei ismertségi szintjét, mindössze a megkérdezettek 36 százaléka tudta pontosan megnevezni egy héttel megválasztása után.

Forrás: https://24.hu/belfold/2024/03/13/median-kormany-magyar-peter-kegyelmi-ugy/

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Sajnos még nem eléggé csökent a fidesz nevű maffia (fidesz nem párt) népszerűsége! Már régen börtönben kellene lenniük vagyonelkobzás mellett! Évtizedekbe fog kerülni azt a mennyiségű szart lemosni amit a magyar népre kentek. Az országot gazdaságilag totál csődbe vitték, a magyar népet megnyomorították, az ország nemzetközi tekintélyét lejáratták! Szégyen lett magyarnak lenni a világban! Magyarországon nem azért volt rendszerváltás, hogy nekimenjünk az EU-nak és a NATO-nak és a keleti diktátorok seggét nyaljuk, a qrva anyátokba!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vitriol
Mondanám, hogy éppen ideje már, hogy megszünjön a népszerűségük. - De ide inkább az a közmondás illik, hogy : "Eső után köpönyeg!" Mert, ha még ezután kerül sor a vétkesek megbüntetésére, az már nem hozza vissza sok magyar ember normális életét és
Magyarország elcseszett jó hírét!
csak úgy....
@vitriol: ne légy pesszimista! az elkobzott javakból minden megváltozhat!
jáger laszló
Máris jöhet jún,9 az ítélet napja amikor a magyarok szavaznak!
Remélhetőleg jól!!???
csak ennyi
barátilag
J.L.
Toller Béla
Az a csoda, hogy egyáltalán repül még ...
Yoda69
Nagyszeru. Remelem balogzoltan puskok es pedofil haverja K.endre meg sokaig temat szolgaltat az ellenzeknek.
Most latszik a DK 800 orszagos plakatjai kezdi elerni a celjat.
LászlKovács
@csak úgy...: Ezen el lehet gondolkozni. Szerintem ez kellett egy kis ébresztőnek, csak nehogy megint kómába essünk! "Hicceltetni" kellene a vasat valaki/k/nek!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.