A NAV korábban azt ígérte, hogy március elején megérkeznek a gépjárműadóval kapcsolatos határozatok, de elismerték, hogy ez még március közepén sem történt meg. A késlekedés okát nem árulták el. Miközben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) azt közölte a honlapján, hogy március elején érkeznek a gépjárműadóval kapcsolatos határozatok a gépjárműadó fizetésére kötelezetteknek vagy képviselőjüknek, olvasóink azt jelezték, hogy nem kaptak még értesítést a NAV-tól a fizetendő gépjárműadó összegéről és a befizetés módjáról.

Forrás: economx.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Valójában valami újabb disznóságot próbáltak elsummantani???

economX.hu: „Több mint hárommillió autóst izzaszt a NAV, nem érkezett meg egy fontos levél”

„A NAV korábban azt ígérte, hogy március elején megérkeznek a gépjárműadóval kapcsolatos határozatok, de elismerték, hogy ez még március közepén sem történt meg. A késlekedés okát nem árulták el.” – írja a portál.
Figyelmesebben olvasva kiderül, hogy korábban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) azt közölte, hogy „ idén egy hónapot nyernek a gépjármű üzembentartói, tulajdonosai”, mert az „idén március 15-e helyett elegendő április 15-ig befizetni az adót”, azt is ígérve, hogy „erről az idén mindenki határozatot kap a befizetési határidő változása miatt”!! =))
Csak a vak nem látja, hogy valamiért nagyin summákolnak, s persze az sem semmi, hogy ez most egy „mintegy 3,5 millió magánszemélyt, vállalkozást és céget érintő KÖNNYÍTÉS” része! =))
Figyelsz Wazze!! Az eddig két részletben fizethető adót egyszerre kell befizetni! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.