Magyar Nemzet Polgári napilap és hírportál Sosem tört volna ki a forradalom 1848. március idusán, ha az elnyomás, a jogtiprás, a kitaszítottság nem ér el az egekig, ha a magyarság elfogadja a szolgasorsot. A kilátástalanság évszázadai kovásszá gyúrták a hazát, egyetlen nap alatt óriássá nőtt egy leírtnak hitt nemzet. Innen, ebből a csodálatos március tizenötödikéből fakad a hitünk.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Buta, műveletlen és értelmezési fogyatékos,

de persze pofátlanul hazudik is

Ez persze nem csak a pliháló „ikrekre” igaz, de a Párt központi napilapjában egyértelmű
„Szellem a palackból” című opuszija azzal indít, hogy: „Sosem tört volna ki a forradalom 1848. március idusán, ha az elnyomás, a jogtiprás, a kitaszítottság nem ér el az egekig”. Ami túl azon, hogy derék Lenin elvtársuk vonatkozó blődlije is ennél azért árnyaltabban fogalmazott, valamit zagyválva az uralkodó osztályról is!!
De legalább megtudhattuk: „lapunk főcímét – Magyar Nemzet – máig ugyanabból a betűtípusból nyomtatjuk, mint Landererék a legendás Tizenkét pontot.”. A létezőben is!!! =))
Sőt: „Ha a Nemzeti Múzeum esőáztatta lépcsősora beszélni tudna…! Minden kurzusnak meg kell másznia az öreg grádicsokat – az egyik botladozik, a másik beleizzad (a tető timpanonjára mesterlövészeket küld), a harmadik büszkén lépdel föl rajta. ”!!!
Nos hogy a mai guruló melyikbe tartozik azt nem tudom, ahogy azt sem hogy a Tek-es fiuk hol álldogálnak, de azt igen, hogy igen-nagy számú megfigyelő kamerát tettek ki.
=))
nemkati
@RonaGyuri: A Nemzeti Együttműködés Rendszerében hogy fordulhat elő, hogy ennek a rendszernek létrehozóját és fenntartóit páncélozott kocsikkal, kamerák, rendőrök és terrorelhárítók seregével kell védeni az együttműködőktől, miközben amikor a rendszer korábban nem volt ennyire együttműködő, ilyen védelemre a hatalomnak nem volt szüksége?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.