A politikai pályára lépett férfi bejelentette, nem indít új közösségi oldalt, és mindenkit arra kér, ne dőljön be a gombamód szaporodó Talpra magyar oldalaknak.

„Tegnap délután, sok év után elindult a változás. Mostantól lépésről lépésre, tégláról téglára visszavesszük a hazánkat és létrehozzunk egy normális, modern, európai Magyarországot” – a március 15-i zászlóbontás után Facebook-oldalán jelentkezett Magyar Péter.

Magyar Péter: „Semmi közöm a Talpra, magyarok! fb-oldalakhoz”

Magyar Péter nem indít új Facebook-oldalt     Fotó: Facebook/Magyar Péter

Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter volt férje pénteken az Andrássy úton jelentette be, hogy elindítja a Talpra, magyarok közösséget, és politikai pártot szervez. A tüntetés óta egymás után jelennek meg a Talpra, magyarok! nevű oldalak és csoportok Facebookon, Magyar azonban jelezte, hogy ezekhez semmi köze – számolt be erről a Telex.

Elindították viszont a talpramagyarok.hu weboldalt, amin egyelőre csak egy email cím szerepel. „Külön Facebook vagy más közösségi média oldalt nem indítunk, továbbra is az én oldalaimon kommunikálunk. Fontos, hogy a többi hasonló nevű oldal nem hozzánk kapcsolódik, az ott megjelenő tartalmak nem köthetőek hozzánk” – írta Magyar.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pegero
Ez eléggé kapcás trükk! Magyarra fordítva, már most kapc a pofádra Peti!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@CsipkeRózsa: ezt a bizalomhiányt a fidesz plántálta el a magyarokban a saját elönyeik megtartása érdekében!
Őrnagy
@csak úgy...: Tényleg?

Akkor ez mi?

"Dobrev Klára beleállt Magyar Péterbe: „Az országnak nem rá van szüksége”

És akkor mégis kiknek kellene Magyar Péterben bíznia és miért?
Dr. Proktor
@Őrnagy: Például nekem! Jobboldali konzervatív vagyok olyan származással hogy a szocializmusban itthon még a középiskolába se vettek fel, viszont a lopást és a korrupciót nem tartom konzervatív tulajdonságnak, hanem elitélendő bűnnek...
Dr. Proktor
@Dr. Proktor: Bocsánat, kifelejtettem a despotizmust!
Dr. Proktor
@Őrnagy: Az hagyján, de biztos forrásból tudom, hogy rózsaszín alsónadrágot hord és a cipőjében nem öt lábújja leledzik hanem párosújjú pata...
FLETÓ
@Pegero: Te még szóba állsz vele: @Eladott Ország: ?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.