Úgy tűnik, a DK minden olyan ellenzéki erőbe beleköt, amely veszélyeztetheti Gyurcsány Ferenc pozícióit.

Az RTL Híradójának reagált Magyar Péter politikai színpadra lépésére Dobrev Klára. A DK EP-képviselője egyszerűen azt mondta, hogy az országnak nem Magyar Péterre van szüksége. Hozzátette: „Bennem is a legnagyobb kérdés, a legnagyobb kérdőjel, hogy egy Orbán Viktor nélküli Fidesz helyre tudja hozni mindazt a kárt, amit a Fidesz kormányzás okozott Magyarországon.”

Dobrev Klára beleállt Magyar Péterbe: „Az országnak nem rá van szüksége”

Dobrev Klára és pártja mindenkinek nekimegy, aki nem az ő véleményüket szajkózza    Fotó: MTI/Mohai Balázs

Az MSZP-sek is óvatosan kezelik a Magyar Péter-jelenséget. Tüttő Kata szocialista politikus azt mondta: ő úgy van Magyar Péterrel, mint a tapasztalt kémikus azzal az ismeretlen vegyszerrel, amelynek a forrása bizonytalan, de a csomagolás izgalmas.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Mindent elárul, hogy elutasít minden összefogást és koalíciót a baloldali ellenzékkel, viszont nyitva hagyja annak lehetőséget a Fidesszel. Orbánnal csak azért nem kötne szövetséget, mert két ciklusnál tovább volt hatalmon, amit ő ellenez. De ez az egyetlen kifogása és érve Orbánnal szemben. Ez nem számít, ez nem gyanús, ezzel egyetértenek, akik támogatják? Azért beszél a "szekértábor logika" eltörléséről, hogy a baloldali szavazók menjenek át az ő jobboldali táborába, ahol rajta kívül senki nincs. Még demokráciában is a szekértáborok léte a plurális demokrácia alapja. Diktatúrában pedig az önkényuralom ellenfelei szekértáborba tömörülnek a zsarnok ellen. Magyar ezeket a határokat mosná el. Ennél aljasabb, mocskosabb támadást el sem lehet képzelni a demokratikus ellenzék ellen, hogy adja fel az identitását, az eszméit, az elveit, hogy kriminalizálja önmaga identitását, amivel megkülönbözteti magát egy fasiszta diktatúrától. Magyar a lelkét öli meg azoknak, akik a diktatúra ellenfelei. Azt állítva, hogy van középút, kiegyezés a gonosszal, de nincs.
nepszava.us/magyar-peter-nem-tamogatja-karacsony-gergelyt/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
A DK is +kezdte a választási hajrát!Hát akkor hajrá DK!
Csak ennyi
Barátilag
J.L.
Maccska
@jáger laszló: elkezdte?
Mindenesetre az "egymillió" szavazóját nem lepte meg egy utcai rendezvénnyel.
Érdekes,ugye?
Béla333
"„Az országnak nem rá van szüksége”

Szerintem Dobrev irigykedik, hogy Magyar Péter megjelent a semmiből és máris nagyobb tömegeket tud megmozgatni, mint amekkorát a DK bármikor...
Hogy mi lesz a történet vége, még nem tudni, de Magyar mai bejelentése szerint megpróbálja bizonyítékokkal alátámasztva megbuktatni a maffiát.
Dobrev/Gyurcsány és a DK miért nem csinált ilyet az elmúlt években? Mi van Gyurcsány hónapokig tartó maszatolásával O1G külföldi bankszámláiról szóló bizonyíték megszerzéséről valamikor 2018-ból, ha jól emlékszem?
Ja? Semmi? Valami más? Semmi!
2006-os puccs szervezőiről valami? Semmi!
Így Klára asszony söprögessen egy kicsit a saját portája előtt, ne másokat minősítgessen!
Maccska
@Béla333: szerintem Gyurcsány akarja kiiktatni Magyart.
Maccska
Na akkor eljutottunk idaig is.

Bemutatjuk a Magyar Péter mögött álló vállalkozót: pezsgők, jachtok, dolce vita
2024. március 19. 12:58
Jachtok, nők, vitorlások, drága külföldi utak – ez Barlay Kristóf, „életművész”, Magyar Péter barátja.

Magyar Péter barátja igazi édes életet él, amelyet síeléssel, vitorlázással és drága külföldi luxusutakkal tölt. Barlay, aki magát „életművésznek” nevezi a közösségi oldalon, időnként Dallasban vezet egy elegáns Mercedeszt, más alkalommal pedig Baszkföldön pózol egy szörfdeszkával. Januárban a horvát tengerparton töltött idejéről posztolt, december végén szivarozását mutatta be, míg novemberben zalai golfozását rögzítette videón.
Dr. Proktor
@simmering73: Van középút, csak az a probléma hogy ez a két oldal olyan mint két szék, könnyen a pad alá lehet esni, főként a regnáló hatalom hathatós segítségével és ennek a regnáló ellenzék hathatós támogatásával!
Ilyenkor fohászkodom a teremtőhöz, hogy te jó Isten, miért siettem 89'-ben boldogan haza?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.