Abszolút nem lehet véletlen, hogy éppen most indult meg a kapcsolati erőszakról szóló támadás Magyar ellen.

A világ legnagyobb műsorszolgáltatója, a brit BBC szerint Orbán Viktor és kormánya most váratlan kihívással néz szembe, a múlt hónapban kirobbant pedofilbotrányt követően” – írta a index.hu

Az új párt megpróbálja majd betölteni a magyar politikai középen keletkezett vákuumot, amelyet a Fidesz jobbra tolódása és a jelenlegi ellenzék kudarcai okoztak − írja a brit közszolgálati csatorna.

Ez a váratlan kihívás pedig nem más, mint Magyar Péter. Azt írják: a 43 éves üzletember, a Fidesz egykori bennfentese pénteken több tízezer embert vonzó budapesti nagygyűlésen új politikai pártot indított.

A BBC szerint Orbán joggal félhet Magyar Pétertől – Ezért kerülhetett nyilvánosságra a kapcsolati erőszakról szóló vád?

Hatalmas tömeg előtt lépett föl március 15-én Magyar Péter/Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A miniszterelnökkel ellentétben konstruktív párbeszédet sürgetett az Európai Unióval, és támogatóinak elmondta, hogy megalapítja a Talpra Magyarok Közössége mozgalmat mindazok számára, akiknek elegük van a rendszerváltás óta eltelt három évtized hibáiból.

"Minden lavina egyetlen hópehellyel kezdődik."

− írta korábban a Magyar a Facebookon, és azt ígérte, hogy szembeszáll a „korrupcióval és a nepotizmussal”, amely szerinte megpecsételte Orbán Viktor uralmát. Magyar Péter mozgalmának célja, hogy a következő, 2026-os parlamenti választásokon a Fidesz komoly kihívójává váljon.

A vasárnap esti RTL Házon kívül riportjából ugyanakkor kiderült, hogy Magyar Péter megkérte Varga Juditot, hogy ezen a héten egy kicsit legyen többet a gyerekekkel az általa szervezett tüntetés miatt.

"Ezen a héten megkértem a volt feleségemet, hogy egy kicsit legyen többet a gyerekekkel, mert elő kellett készítenünk a rendezvényt” – válaszolta az RTL kérdésére a pártalapítási szándékát pénteken bejelentő Magyar Péter, aki azt is elárulta, hogy a március 15-i zászlóbontás idején is Varga Juditnál voltak a gyerekek.

Nem véletlen, hogy miután kiderült, miszerint Magyar Péter nyerte a mozgósítási versenyt március 15-én, ráadásul a Medián azonnal 13 százalékot mért a pártot alapító férfinak, hirtelen előkerült egy kapcsolati erőszakról szóló jegyzőkönyv, amit kiadtak egy újságírónak. Az erről szóló cikket itt olvashatják.

Nem tisztünk eldönteni, hogy Magyar Péter bántalmazta-e volt feleségét Varga Juditot, vagy sem, lejárató kampány indult meg ellene, vagy sem, az viszont a feladatunk, hogy mindenről hírt adjunk. Pártoktól és sugalmazásoktól függetlenül!  

Forrás: index.hu

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nejlontacskó
Nem ismerem más országok kampányszokásait, de a Fidesz álhatatos munkájának köszönhetően, Magyarországon olyan mélyre süllyedt a kampány, hogy jóérzésű ember, simán elhányja magát tőle!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
NKF
Már a BBC is megőrült vagy csak a hülye firkász csinálja a palávert?
Pusztai
Semmi semmi, csak a szokásos fideszmaffia karaktergyilkosságának megjelenése, mmert Magyar P veszélyes lehet a fideszre.
98 óta alkalmazzák.
rücsü41
Ha volt is ilyen , akkor olyan mint Orbán , mert róla is terjedtek korábban , amikor még Viktor ere teljében volt olyan hírek hogy veri Anikót a feleségét.Ha Orbán nem ítéltük meg szigorún , akkor magyar Pétert miért kellene, meg azután Varga Jucus nem csinált nagy ügyet akkoriban az ügyről,szépen elviselte.Az ilyen híreknek nincs akkora erejük , hogy egy szimpatikusnak tűnő ember karrierjét derékba törje, mert nálunk ez az eljárás nem csak vezető politikusoknál , hanem általánasan mindenütt elintézési mód, ha az asszony és férje között konfliktus keletkezik.
nejlontacskó
Nem ismerem más országok kampányszokásait, de a Fidesz álhatatos munkájának köszönhetően, Magyarországon olyan mélyre süllyedt a kampány, hogy jóérzésű ember, simán elhányja magát tőle!
Maccska
@rücsü41: Orbánról is terjedtek ilyenek,mert terjesztettétek.
Bizonyíték persze nem volt.
Maccska
@nejlontacskó: @nejlontacskó: Én csak annyit tudok hogy Trump minden nőt megerőszakolt akit csak tudott.
nejlontacskó
@rücsü41: ráadásul, ha jól tévedek, az asszonyverő, vak komondoros Balogh József ügyét sem a Fidesz szellőztette meg!
Vele valami oknál fogva, jóval elnézőbbek voltak!
nejlontacskó
@Maccska: az pont Orbán volt, csak titkoljátok.
Eladott Ország
Magyar Péter Orbán seggéből jött (nőtt) ki, messiás Pétert a csuti geci küldte, nem magától jött, küldték, hogy az ellenzéki szavazókat megossza. Megélhetési politikus/percemberke a sok közül. Ő az orbáni rezsimet nem kívánja lebontani, ez a rendszer nem reformálható, pusztúlnia kell!
Pusztai
@Eladott Ország: nAGYON ELŐÍTÉLETES VAGY.
VAn damaszkuszi úti megfelelő:
Lehet Lendvai utcai pálfordulás is.
nejlontacskó
@Eladott Ország: nem tudom, de, ha a geciputtony küldte volna, nem támadhatná ilyen vehemenciával, a gülüszemű Rogánt és társait mert, azzal nagyobb kárt okozhat Magyar Péter, mint amekkora hasznot hozna a megosztással.
Szerintem.
Én egyenlőre, nem túl nagy reményt táplálva, de kivárom, hogy mi lesz ebből.
Pusztai
@nejlontacskó: Nekem az első pinanyalattól az jön le: a fidesz támadása valós, csak még a kalapácsot betekerte ronggyal.
Lehet az első kalapácsróll lecsavarta a rongyot??
Pálinkás Pál
@nejlontacskó: pedig lehet benne valami, hisz magyar itt demokratikus kormányváltásról papol,..de te is tudod, és mindenki, akinek 50IQ feletti az intelligenciája, hogy ez nevetséges állítás...orbént vagy külföldi hatalom, vagy erőszak tudja csak buktatni...úgyhogy magyar bizony csak egy újabb tégla orbán falában..vagy mondott eddig olyat, amiért bármely jogállami hatóság eljárást tudna indítani...?...na ugye...
Maccska
@nejlontacskó: mindenesetre elszipkázott gyakorlatilag minden érdeklődőt az ellenzéki rendezvényektől.Ráadásul úgy hogy nem zárta ki az együttműködést a fidesszel.
Magyar ideológiailag jobboldali.Na ez is érdekes.

Ebből inkább az jön ki hogy az ellenzéki pártok talán végérvényesen
megbuktak Magyarországon.
Menőmanó
Én nem vagyok Magyar Péter fan, de ez a sztori nagyon bűzlik. Mért hinnénk ennek a nőnek, aki szemrebbenés nélkül hazudik évek óta az arcunkba? Emlékezzünk arra, hogy milyen feltétel nélküli kiszolgálója volt a rezsimnek, milyen ótvar hazugságokat tolt az eu-ban, és itthon negyaránt, és szerintem most is feladatot teljesít. Csak most nincs posztja. De nem hagyják az út szélén, ő tovább szolgálja orbánt, és most a volt férje veszélyt jelent orbán hatalmára.
Mostanában ha valakit le akarnak nullázni, elég rásütni, hogy nőverő, vagy pedofil. Évek telnek el mire kiderül, a bíróságon az igazság.
nejlontacskó
@Maccska: ritka pillanatok egyike, de most az egyszer egyetértek veled.
A jelenlegi ellenzék, pont annyira hasznos, mint hóembernek a hősugárzó!
Pusztai
@Menőmanó: Varga:
-mijaza jogállam, ollan nints?
- Isztanbuli szerződés: szemfényvesztés.

Ezek után mit mondjunk Tengós Juci úrról???
Maccska
@Menőmanó: orbánról is terjesztitek hogy nőverő.
Meg hogy Grazba jár.
Egyikről sincs bizonyíték..
Legutóbb meg pedofilnak lett beállítva a plakátokon.
nejlontacskó
@Pálinkás Pál: azt tudhatnád te is, hogy ahhoz, hogy egy pártkezdemény képes legyen megerősödni, nagy szavak kellenek.
Lehet, hogy demokratikus úton lehetetlen a Fideszt félreállítani, de legalább jól hangzik.
2026-ig még, sok víz lefolyik a dunán, én várok még, a véleményalkotással!
Maccska
@Pusztai: miért mi van az isztambuli szerződésben, bimbó?
A buzikon kívül milyen újdonságokat tartalmaz?
Pálinkás Pál
@nejlontacskó: jól hangzik-...?...max az egybiteseknek, meg akik álomvilágban élnek...ez a rezsim már átlépte azt a határt hogy büntetlenül visszavonuljon...,pont ezért ha kell, szerintem a " háborús vészhelyzet " miatt akár a választásokat is blokkolhatják..
nejlontacskó
@Pálinkás Pál: mondjuk, erre nagyobb esélyt látok én is!
Maccska
@Pálinkás Pál: a választásokat korábban is blokkolhatták volna, legalábbis ezt minden alkalommal leírtátok.
Meg azt is hogy Orbán király lesz.
Philip Marlowe
Ez már nagyon szánalmas ahogy az ellenzéki média tolja ezt a senkit!
Mindent elmond az ellenzék gyengeségéről!
Pár hónap múlva az emberek erre a fickóra már nem is fognak emlékezni.
Igaz, miért is kéne emlékezniük, és mire?
Ez vicc!
Még a kétfarkú-kutyák is komolyabbak!...:DDDDDDDDDDDD
Cherry
Jaj zsiros cigány, már mit találsz ki te szerencsétlen pojáca,,nagyon félhetsz hahhahahahhahah
Cherry
@Philip Marlowe: Nem veszed észre te vakság,hogy ki a szánalmas,?? egy retkes cigány az igen,""" elfoglaljuk Brüsszelt"""",,, nagyon beteg ember az ilyen,,,,,már Graz sem fogadja ezt az elmebeteget senkiházit, fogadom azt hiszi ő Napoleon hahahhahahahhah
Cherry
Rólad zsiros OV disznó szebbet olvasnék te zsarnok nőverő patkány , hogy vinne már el a kaszás,, csak annak sem kellesz!!
nezelodo
A Varga Jucus, ha kapott is egy-egy maflást, mégsem támogatta az Isztambuli Egyezmény aláírását. Vagy abban sem volt döntési joga, mint a kegyelmi kérvény ügyében? A pletykát pedig, hogy reccsent egykor az asszony álkapcsa megerősiti, hogy a vezér rohamot kap még az Isztambuli Egyezmény hallatán is. Ami meg a fidesz ellenesek jellemrajzát illeti, tudható róluk, hogy ez a csoport nem veri a feleségét, és a párkapcsolataikban a lányokat kedvelik.
terlasz
Már a csapból is ez a ficsúr folyik. Ügyesen meg van szervezve az ellenzék tovább darabolása, a pedofilbotrány elfedése így a választások előtt.
Sokan be is dőlnek ennek a szemfényvesztésnek.
Toller Béla
Orbán bármilyen, tőle független feltárástól félhet ! Ha nem tudja megállítani ezt a hasadást, akkor megbukott !
Maccska
@Toller Béla: szerintem Magyar az ellenzéki pártoktól von el annyi szavazatot,hogy mindegyik az 5 százalék alá kerül.

Magyar elsősorban az ellenzéknek probléma.
verőce21
Annyira szarul azért nem állunk, most is 2/3-dal nyerne a Fidesz...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.